Home Άρθρα Επιχειρείν Βρες το ιδανικό προσωπικό δώρο για την περίσταση!
Βρες το ιδανικό προσωπικό δώρο για την περίσταση!

Βρες το ιδανικό προσωπικό δώρο για την περίσταση!

0
0

Πόσες φορές έχετε πάει στην αγορά να αναζητήσετε ένα προσωπικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά τίποτε δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είχατε οραματιστεί; Σίγουρα, όχι λίγες… Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε από που παραγγέλνουμε εμείς τα δικά μας προσωπικά δώρα!

Με μία ατελείωτη γκάμα προϊόντων, η επόμενη στάση που θα πρέπει να κάνετε για τα προσωπικά δώρα σας είναι στο Stampariseto στην Πετρούπολη ή μέσω του eshop τους Stampariseto.gr. Εκεί, θα σας εξυπηρετήσει η Κατερίνα Σωτηρακοπούλου, το μυαλό πίσω από την έμπνευση των σχεδίων, και η έμπειρη ομάδα της, που μετράνε ήδη αρκετά χρόνια στην αγορά.

Δημιουργήστε μοναδικά ρούχα με εκτυπώσεις

Ένα εσωτερικό αστείο της παρέας ή της σχέσης σας με εκτύπωση σε t-shirt αποτελεί την τέλεια ιδέα για ένα προσωπικό δώρο που θα σας «δέσει» ακόμη περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Στο Stampariseto μπορείτε να κάνετε εκτυπώσεις σε μία ποικιλία προϊόντων όπως φούτερ, ζακέτες, μπλουζάκια polo, καπέλα, κούπες, παιδικά ρούχα και σε ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!

Αν θέλετε μαζί με τον/την σύντροφο σας να φοράτε και ρούχα ταιριαστά ή με νόημα, τα ρούχα με εκτυπώσεις για ζευγάρια είναι μονόδρομος. Οι γνωστές σε όλους εκτυπώσεις Queen & King, έχουν, επίσης, την τιμητική τους στο Stampariseto για να δηλώσετε την αγάπη σας.

Κάντε τα παιδικά όνειρα πραγματικότητα

Δεν υπάρχει άλλος, που θα εκτιμήσει περισσότερο ρούχα, αξεσουάρ ή και κούπες με ψηφιακή εκτύπωση από τα μικρά παιδιά. Μια κούπα, η οποία έχει πάνω τον αγαπημένο τους χαρακτήρα από κάποιο παιδικό (π.χ. Μπόμπ Σφουγγαράκης) με ένα μήνυμα με το όνομά τους, είναι σίγουρο ότι θα γίνει αναντικατάστατη. Το ίδιο ισχύει και για μια τσάντα ή ένα καπέλο, τα οποία μπορούν να τα έχουν μαζί τους στο σχολείο, για να καμαρώνουν στους φίλους τους. Αν δεν ξέρετε, τι δώρο να πάρετε στο βαφτιστήρι σας, τότε επισκεφτείτε το Stampariseto. Θα γίνετε οι νονοί της χρονιάς!

Μετατρέψτε την επιχείρησή σας σε αναγνωρίσιμο brand

Οι πελάτες σας, θέλουν να ξέρουν, ότι έχουν απέναντι τους επαγγελματίες. Εσείς από την πλευρά σας, θέλετε η επιχείρηση σας, να μείνει χαραγμένη στην μνήμη τους. Ο πιο σίγουρος τρόπος, να ικανοποιηθείτε και οι δύο, είναι οι υπάλληλοι σας να φοράνε εταιρική ενδυμασία με το λογότυπο της επιχείρησης. Είτε πρόκειται για εκτύπωση, είτε για κέντημα, η προσωποποιημένη εταιρική ενδυμασία, δημιουργεί ένα αίσθημα επαγγελματικότητας, και το ταυτίζει με το λογότυπο της εταιρείας. Για να μεγαλώσει η επιχείρηση σας και να εντυπωθεί στη συνείδηση των πελατών, πρέπει  να την προωθήσετε σωστά.

mockups-design.com

Προσελκύστε νέους πελάτες

Για να μην περάσει απαρατήρητο το κατάστημα σας, και πάει χαμένος ο κόπος και ο χρόνος σας, πρέπει να τραβήξετε την προσοχή. Ο πελάτης, δεν θα περάσει απ’ έξω και δια μαγείας θα αποφασίσει να επισκεφτεί την επιχείρησή σας. Χρειάζεστε κάποια σημαία και κάποιο banner, τα οποία δεν θα μπορέσει να αγνοήσει στο πέρασμά του. Σημαντικό, στην ψυχολογία του καταναλωτή είναι να του δημιουργηθεί περιέργεια. Πολύ πιθανόν, και μόνο που θα δει την σημαία, να προσπαθήσει να διαβάσει τι γράφει πάνω και που ανήκει. Έτσι, έχετε ήδη κάνει το αποφασιστικό βήμα για να  κερδίσετε τον πελάτη. Στο Stampariseto, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και επαγγελματικές κάρτες.

Ρούχα για τους ειδικούς της μηχανοκίνησης

Η πλέον ιδιαίτερη, ίσως, κατηγορία εκτυπώσεων, που θα βρείτε στο Stampariseto, είναι οι στάμπες & εκτυπώσεις auto-moto. Χάρη στην εμπειρία της Κατερίνας Σωτηρακοπούλου στον τομέα της μηχανοκίνησης, οι επαγγελματίες του χώρου των αυτοκινήτων και των μηχανών, οι οποίοι θέλουν προσωποποιημένη εικόνα για την επιχείρηση τους, βρήκαν τον άνθρωπό τους. Για όλους εσάς, το πήγε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας με την ομάδα της και την πληρέστερη πλατφόρμα της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, το mixanokinisi.gr!

Συνοψίζοντας, για τους κατοίκους των Δυτικών Προαστίων, το Stampariseto, είναι πλέον καθεστώς! Θα βρείτε τα ΠΑΝΤΑ, τόσο για προσωπική χρήση, όσο και για την προώθηση της επιχείρησής σας.