Home Σπορ Β’ ΕΠΣΑ: Στο 2ο όμιλο ο Αίμος, στον 1ο η Κηπούπολη
Β’ ΕΠΣΑ: Στο 2ο όμιλο ο Αίμος, στον 1ο η Κηπούπολη

Β’ ΕΠΣΑ: Στο 2ο όμιλο ο Αίμος, στον 1ο η Κηπούπολη

0
0

Στο δεύτερο όμιλο της Β’ κατηγορίας κληρώθηκε να συμμετέχει ο Αίμος Πετρούπολης. Στον ίδιο όμιλο θα βρεθεί και ο φιλόδοξος Νεοπεντελικός. Ιεράπολη και Άμιλλα Περιστερίου είναι οι υπόλοιπες ομάδες της Δυτ. Αθήνας που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

 

Η ιδιαίτερα ισχυρή Κηπούπολη κληρώθηκε να συμμετέχει στον πρώτο όμιλο, όπου θα βρεθεί μαζί με τον ΠΟΨ και τον Αστέρα Ζωγράφου.

Φοίνικας Περιστερίου, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Ηρακλής Περ. είναι οι ομάδες της Δυτικής Αθήνας που συμμετέχουν στο ίδιο όμιλο

Η ενισχυμένη Ανθούπολη θα βρεθεί στον τρίτο όμιλο της Β΄κατηγορίας μαζί με το Καματερό, την Αγία Ελεούσα και τον Ζέφυρο Αιγάλεω που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

 

1ος  όμιλος

Αθηναϊδα, Φοίνικας Περ, Ατρόμητος Χαλ., Κηπούπολη, Αστέρας Ζωγρ., Παπάγος, Αλσούπολη, Κολωνός, ΑΟΝΑ,  ΠΑΟΚ Ζωγράφου, Άρης Χολαργού, ΠΟΨ, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Ηρακλής Περ., Άτταλος.

 

2ος όμιλος

Πεύκη, Κένταυρος Βρ., Άγιος Θωμάς, Αίμος Πετρ.,  Κοψαχείλα, Ελευθερούπολη, Ιεράπολη, Βύρωνας, Υμηττός, Μελίσσια, Ποσειδών Γλυφ., ΑΕ Μεταμόρφωσης, Άμιλλα Περ., Νεοπεντελικός, Εθνικός Αστέρας, Ατρόμητος Μετάμορφωσης

 

3ος όμιλος

Τερψιθεά, Βρίλησσια, ΠΑΣ Γαλάτσι, Άγιος Δημήτριος, Καματερό, Λαύρα Αργ., Αγία Ελεούσα, Κεραυνός Γλυφ., Παράδεισος, Θρίαμβος Αθ., Λυκόβρυση, Ανθούπολη, Γκυζιακός, Κηφισιά 2010, Νίκη Αλίμου, Ζέφυρος Αιγάλεω.

 

Στην πρώτη αγωνιστική η Κηπούπολη θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Άρη Χολαργού, η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων εντός τον Κολωνό και ο Φοίνικας Περ. εκτός έδρας τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Ο Αίμος θα φιλοξενήσει την Άμιλλα Περ., η Ανθούπολη στην έδρα της θα αντιμετωπίσει τη Λυκόβρυση και το κματερό τη Λαύρα Αργυρούπολης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ