Home Σπορ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

0
0

Έξι ανανεώσεις συνεργασίας ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης για τη γυναικεία ομάδα που και τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

 

Η Πέγκυ Σκλιβανίτη, η Ιωάννα Κατσιμπούλα, η Νεφέλη Δημητροπούλου, η Κατερίνα Κοτσαμπά, η Ιωάννα Βλασοπούλου και η Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου αθλήτριες που προέρχονται από τις υποδομές της ομάδας και βοήθησαν στην προσπάθεια ανόδου, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για να βοηθήσουν τον ΓΣΠ στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΣΠ

Τα πρώτα πλάνα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη μπει σε διαδικασία προγραμματισμού, με την προοπτική η ομάδα να είναι σαφώς ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Γυναικών και με τον επιθυμητό στόχο ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 !

Βάση χάραξης του σχεδιασμού που αφορά στην επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση συνεργασίας και την παραμονή στην ομάδα μας με τις αθλήτριες οι οποίες είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου και βοήθησαν αποφασιστικά ώστε να σφραγίσουν την πολύ καλή πορεία της ομάδας στην περσινή περίοδο !

Ευχαριστούμε τις αθλήτριες (φωτογρ. από πάνω αριστερά προς δεξιά) Πέγκυ Σκλιβανίτη αρχηγό της ομάδας,  Ιωάννα Κατσιμπούλα,  Νεφέλη Δημητροπούλου (φωτογρ. από κάτω αριστερά προς δεξιά)  Κατερίνα Κοτσαμπά,  Ιωάννα Βλασοπούλου  και  Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου  και είμαστε σίγουροι πως και στην νέα αγωνιστική περίοδο μπορούν να δώσουν και πάλι σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2’ κατηγορίας Γυναικών !