Home Πετρούπολη Δέσμευση για κάλυψη των κενών του ΤΟΜΥ Πετρούπολης
Δέσμευση για κάλυψη των κενών του ΤΟΜΥ Πετρούπολης

Δέσμευση για κάλυψη των κενών του ΤΟΜΥ Πετρούπολης

0
0

Έκτακτη επίσκεψη στον Δήμο Πετρούπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ο Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, κ. Μπάμπης Καραθάνος.

Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η συνάντηση του με τον Δήμαρχο της πόλης Στέφανο Γαβριήλ Βλάχο, ο οποίος τον ξενάγησε στο κτίριο του ΤΟΜΥ & ΕΦΚΑ Πετρούπολης (πρώην κτίριο του ΙΚΑ). Στην ξενάγηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας & ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στους χώρους, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με το ιατρικό όσο και με το διοικητικό προσωπικό (ανάμεσά τους και με τον κ. Δημήτρη Ταλιούρα, Ειδικό Καρδιολόγο & επικεφαλής της παράταξης Δ.Α.Κ. Πετρούπολης) όπου και τέθηκε η ανάγκη βελτίωσης της λειτουργίας του και της στελέχωσής του.

Ο Κ. Καραθάνος δεσμεύτηκε ότι στο προσεχές διάστημα θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό, για την αρτιότερη παροχή υγείας των κατοίκων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την προσπάθεια που καταβάλει, τονίζοντας ότι η πόλη μας διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κτίριο και το μεγάλο στοίχημα αυτή τη στιγμή είναι να στελεχωθεί και να λειτουργήσει για το σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκε.