Home Αγ. Βαρβάρα Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Ζήτησε συγγνώμη για τα τρόφιμα που μοίρασε στους άπορους
Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Ζήτησε συγγνώμη για τα τρόφιμα που μοίρασε στους άπορους

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Ζήτησε συγγνώμη για τα τρόφιμα που μοίρασε στους άπορους

0
0

Συγγνώμη για την ποιότητα των προϊόντων που μοίρασε στους άπορους ζήτησε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας μετά από πληθώρα καταγγελιών που δέχθηκε.

Συγγνώμη από τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ ζήτησε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας για τα τρόφιμα που μοίρασε στις 10 Φεβρουαρίου, χωρίς να ελέγξει την ποιότητά τους. Η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας με απολογητικό αλλά καθόλου διευκρινιστικό ύφος, έστρεψε το ενδιαφέρον στον ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής) επειδή παρέδωσε τα προϊόντα συσκευασμένα.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δεν πραγματοποίησε τον απαιτούμενο έλεγχο  των προϊόντων όπως παραδέχθηκε με συνέπεια να ζητήσει συγγνώμη για την ποιότητα αυτών. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μετά την πρόσφατη διανομή ειδών στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στις 10 Φεβρουαρίου 2022, ο δήμος μας δέχθηκε παράπονα πολιτών για την ποιότητα των προϊόντων που διανεμήθηκαν. Η διανομή αυτή ήταν έκτακτη, αφορούσε στα τελευταία αδιάθετα προϊόντα του προηγούμενου διαγωνισμού του ΑΣΔΑ και έφτασαν στον δήμο μας συσκευασμένα, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου.

Ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες και με την παρούσα ανακοίνωση τους ενημερώνουμε ότι προτιθέμεθα να ανταλλάξουμε τα κακής ποιότητας προϊόντα με νέα, κατόπιν συνεννόησης με το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας».