Home Σπορ Δίκαιη μοιρασιά 1-1 ο Ολυμπιακός Λ. με Ηράκλειο
Δίκαιη μοιρασιά 1-1 ο Ολυμπιακός Λ. με Ηράκλειο

Δίκαιη μοιρασιά 1-1 ο Ολυμπιακός Λ. με Ηράκλειο

0
0

Σε ένα δυνατό ματς Ολυμπιακός Λιοσίων και Ηράκλειο μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, μένοντας στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 6′ όταν ο Καραχάλιος με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Αθανασιάδη που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 28′ όταν ο Καφετζής εκτέλεσε φάουλ και ο Τριανταφυλλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να κάνει το 1-1. Στο 35′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν (μάλλον δικαιολόγημένα) πέναλτι σε τράβηγμα του Φερεντίνου στον Καραχάλιο, ενώ στο 38′ το σουτ του Αθανασιάδη πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 64′ όταν την κεφαλιά του Τριανταφυλλίδη έδιωξε ο Κατσούλης λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή, και στο 78′ όταν το σουτ του Παπαδόπουλου έφυγε άουτ. Το φινάλε του ματς είχε πολλές συγκινήσεις. Στο 90′ ο Γκαβζίδης με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Παπαδόπουλο, αλλά ο Γκλώτσος έσωσε την εστία του, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Λαγό να μπαίνει μόνος από πλάγια και να προσπαθεί να γυρίσει στον Βασιλό που ήταν μόνος, αλλά ο Αδαμίοπουλος επενέβη σωτήρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Καπλάνης (46′ Φραγκόπουλος), Κοτούλιας, Κυριάκης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Καραμπίνης (71′ Αργυρός), Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Πατέλης (46′ Γκαβζίδης), Αθανασιάδης.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γκλώτσος, Μερτκόλα, Κατασούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Καράμπελας (60′ Δήμας), Κραψίτης, Χρήστου (90′ Τούμπας), Γκούγκας, Καφετζής (82′ Βασιλός), Αντωνόπουλος (62′ Λαγός).