Home Δυτική αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

0
0

Την πραγματοποίηση μικροβιολογικών- αιματολογικών εξετάσεων, αλλά και μοριακού μοριακού ελέγχου covid- 19 όπου κρίνεται αναγκαίο, σε δημότες και εργαζομένους του δήμου Αγίας Βαρβάρας,  συμφώνησαν ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος και η αναπληρώτρια διοικήτρια του ΓΝ «Αγία Βαρβάρα» Φωτεινή Βρύνα.

Συγκεκριμένα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/9) στο δημαρχείο και αφορούσε στην πραγματοποίηση μικροβιολογικών- αιματολογικών εξετάσεων στους εργαζόμενους του δήμου και μοριακού ελέγχου covid- 19 όπου υποδεικνύεται καθώς και σε όσους εκπαιδευτικούς της σχολικής κοινότητας το επιθυμούν, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις περιπτώσεις που είναι αναγκαίο.

Συμφωνήθηκε επίσης στο νοσοκομείο να πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες υποχρεωτικές εξετάσεις για παρουσίαση στο στρατό των νέων καθώς και για την εγγραφή των νέων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ο δήμος Αγίας Βραβράς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε «έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τα θέματα προαγωγής της δημόσιας υγείας», ενώ «το Γενικό Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» στέκεται πάντοτε αρωγός και συνοδοιπόρος στις πρωτοβουλίες του δήμου και η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων είναι άριστη». Στο πλαίσιο αυτής της εδραιωμένης συνεργασίας υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου και της αναπληρώτριας διοικήτριας κας Φωτεινής Βρύνα.