Home Δυτική αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

0
0

Στην κατασκευή 1000 αστεριών για να στολιστεί όλη η πόλη, κατασκευάζει με δικά του μέσα ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού

 

 

«Η επιτυχία σε μία διοίκηση είναι να εμπνέει τους εργαζόμενους ώστε να εκφράζουν τη δημιουργικότητα τους». Με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού μιλάει για την υπηρεσία Τεχνικών Συνεργείων για την πρωτοβουλία να κατασκευάσει με δικά της μέσα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

 

 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ «οι εργαζόμενοι με περίσσιο μεράκι έχουν προχωρήσει στην κατασκευή 1000 αστεριών, παρέχοντας μας την δυνατότητα να στολίσουμε σχεδόν ολόκληρη την πόλη. Έτσι κι εμείς επιλέξαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα από ποτέ τον στολισμό στις γειτονιές, δίνοντας μία νότα αισιοδοξίας, προσμονής και γιορτής, παρά τις δύσκολες συνθήκες που για άλλη μια φορά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εξαιτίας της πανδημίας.

Μέρα με τη μέρα θα τοποθετούνται όλο και περισσότερα στολίδια στο Δήμο μας, που φέρουν την υπογραφή και την αξιοσύνη μιας πολύ δυνατής ομάδας!

Καλό κουράγιο σε όλους τους πολίτες»