Home Πετρούπολη ΔΗΜ. ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΛΑΧΟΥ [VIDEO]
ΔΗΜ. ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΛΑΧΟΥ [VIDEO]

ΔΗΜ. ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΛΑΧΟΥ [VIDEO]

0
0

Ως άτακτη υποχώρηση χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ταλιούρας την απόσυρση του θέματος των αυξήσεων στις πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις από τον κ. Βλάχο.

Ο κ. Ταλιούρας στην τοποθέτησή του  στην συνεδρίαση του Δημτοικού Συμβουλίου στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, απηύθυνε τρεις φορές το ερώτημα προς τον κ. Βλάχο αν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσάνθη Παχίδου απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Δημάρχου μετά την απόσυρση του θέματος των αυξήσεων που το χαρακτήρισε και νίκη της πλειοψηφίας.

 

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ Ταλιούρας ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας πως έμειναν αναπάντητα τα ερωτήματα που έθεσε στη διοίκηση με ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες. Επισήμανε πως έθεσε 21 ερωτήματα στον κ. Βλάχο και ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε σε πολλά από αυτά χωρίς όμως να μπει στην ουσία.

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Βασίλη Φιλίππου για παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με το γεγονός ότι δόθηκε ο λόγος στο Δήμαρχο στο αναβληθέν Δημοτικό Συμβούλιο εν απουσία της πλειοψηφίας των συμβούλων και απαίτησε να αποσυρθεί το βίντεο από την ιστοσελίδα του Δήμου, αλλιώς θα προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

 

 

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Ο Κ. Ταλιούρας στη συνέχεια χαρακτήρισε τη σημερινή διοίκηση, διοίκηση μειοψηφίας η οποία διοικεί υπό την ανοχή τους και αυτό, όπως είπε, θα πρέπει ο κ. Βλάχος να το καταλάβει, καθώς διακατέχεται από απαράδεκτη έπαρση και αλαζονεία. Ζήτησε λοιπόν να λειτουργεί η διοίκηση περισσότερο δημοκρατικά και υποστήριξε ότι η δική του παράταξη θα συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος της πόλης. Τελειώνοντας την τοποθέτησή του επισήμανε πως «η Δημοκρατία έχει νίκες και ήττες και η Δημοκρατία σήμερα νίκησε και είναι γεγονός. Νίκησε διότι απετράπει μία αύξηση στις συνδρομές πολιτών η οποία είναι απαράδεκτη, για τα λάθη του πολιτικού συστήματος, για την κακή διαχείριση όποιος και αν την έκανε δεν πρέπει ποτέ τα λαϊκά στρώματα να επιβαρύνονται από αυτές τις διαδικασίες. Θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του διαχρονικά. Η απόσυρση των δύο θεμάτων είναι νίκη της πλειοψηφίας και του λαού της πόλης μας. Η κ. Παχίδου απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του κ. Βλάχου όταν συνεχώς θέματα έρχονται και φεύγουν και μετά τη σημερινή άτακτη υποχώρηση».