Home Πετρούπολη ΔΗΜ. ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΟΠΛΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ [VIDEO]
ΔΗΜ. ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΟΠΛΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ [VIDEO]

ΔΗΜ. ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ: ΟΠΛΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ [VIDEO]

0
0

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΑΚ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜ. ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Πυρ κατά βούληση άνοιξε ο Δημήτρης Ταλιούρας υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης με την ΔΑΚ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ο κ. Ταλιούρας χαρακτήρισε πολιτικό τυχοδιώκτη τον Στέφανο Βλάχο, κατηγόρησε το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση ότι  ενώ διοικεί πολλά χρόνια το δήμο έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την πόλη από, ενώ για τους πρώην συνεργάτες του Θανάση Σκαλιστήρα και Γιώργο Σουξέ τόνισε ότι κουβαλάνε κομματική ταυτότητα και δεν χωρούν στη ΔΑΚ.

Υποστήριξε ότι αν βρεθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών το πρώτο τηλέφωνο που θα κάνει θα είναι στον Θοδωρή Λάππα, που σημειωτέον παρευρέθηκε με αρκετούς συνεργάτες του στην συνέντευξη Τύπου, κατόπιν προσκλήσεως από τον επικεφαλή της ΔΑΚ.

Κάλεσε σε debate όλους τους υποψηφίους δημάρχους υποστήριξε πως κοιτάζει προς τη νεολαία και το μέλλον και όχι πίσω στο παρελθόν.

“ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΚ”

Ο Δημήτρης Ταλιούρας ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου με αναφορά για τους λόγους που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, να αποχωρήσει από την ΑΔΕΚ.
Υποστήριξε πως η αδιαφάνεια, η μη νομιμότητα και η μη υλοποίηση των υποσχεθέντων δεσμεύσεων κατά τη δεύτερη θητεία της ΑΔΕΚ από πλευράς του κ. Βλάχου τον οδήγησαν να αποχωρήσει και να ιδρύσει την ΔΑΚ.
Επισήμανε πως το 2006 οι δυνάμεις που συγκροτούσαν την ΑΔΕΚ υπέγραψαν ένα μνημόνιο συνεργασίας όπου αναφέρονταν σε δεσμεύσεις και υλοποιήσεις έργων υποδομών που μετά από 16 χρονιά δημαρχίας Λαϊκής Συσπείρωσης και ΑΔΕΚ παραμένουν απραγματοποίητα, όπως το δημαρχείο, το εθνικό Στάδιο, το κυκλοφοριακό κ.α.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ

Υποστήριξε για τους πρώην συνεργάτες του Θανάση Σκαλιστήρα και Γιώργο Σουξέ ότι κουβάλησαν την κομματική ταυτότητα ερχόμενοι στη ΔΑΚ και για αυτό δεν χωρούσαν στην παράταξη που παραμένει ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη και που ποτέ δεν έχει ζητήσει το χρίσμα από πουθενά .

Επισήμανε πως είναι προς τιμή του Θοδωρή Λάππα  που οι σύμβουλοι του Χρήστος Κυργιάκος και Βούλα Αγγελοπούλου παραμένουν δίπλα του και παραδίδουν μαθήματα ηθικής.

ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

Κατηγόρησε τον κ. Βλάχο για πολιτικό τυχοδιωκτισμό που από ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε να υποστηρίζει το ΚΚΕ που τώρα κατηγορεί και τώρα γύρισε στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και ματαιόδοξο που επέστρεψε μετά από 8 χρόνια να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία, ενώ τιμήθηκε και δοξάστηκε όσο κανείς άλλος για οκτώ χρόνια χωρίς να κάνει τίποτα.

Και τέλος είπε πως καλεί όλους σε ανοιχτό διάλογο και συμπόρευση για το καλό της νέας γενιάς  και της πόλης συνολικότερα.
Στην συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Λάππας που αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον κ. Ταλιούρα είπε πως ήρθε η ώρα για συνεργασία και κάλεσε τον λαό της Πετρούπολης σε μαζική συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές.