Home Δυτική αθήνα ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ: ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ: ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ: ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

0
0

Τα δικά τους μηνύματα στήριξης στις τοπικές αγορές έστειλαν οι δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας.

 

 

Με προσωπικά μηνύματα και ανακοινώσεις οι δήμοι της Δυτικής Αθήνας δήλωσαν την υποστήριξη τους στις τοπικές αγορές που άνοιξαν και πάλι μετά από lockdown τριών μηνών.

 

Ο Δήμος Πετρούπολης με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους δημότες να στηρίξουν τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την τοπική αγορά της πόλης, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όπως αναφέρει: «Σε αυτή την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, βοηθώντας παράλληλα στο να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Ας μη ξεχνάμε ότι στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και συμβάλουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Εμείς οι ίδιοι, μέσα από τις επιλογές μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Είναι συμφέρον όλων μας!»

Ο δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας με προσωπικό του μήνυμα αναφέρει: «Τα καταστήματα της πόλης μας άνοιξαν. Ας βοηθήσουμε όλοι, τηρώντας τα μέτρα, στην ενίσχυση τους. Ψωνίζοντας στην πόλη μας, στηρίζουμε τους ανθρώπους που συναντάμε κάθε μέρα, βοηθάμε να μην χαθούν θέσεις εργασίας, δίνουμε ανάσες στην επιχειρηματικότητα που δραστηριοποιείται στην πόλη μας και ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά της. Δείχνουμε αλληλεγγύη και ξαναχτίζουμε τους κρίκους ανάπτυξης για την πόλη μας».

Τέλος ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ανάρτησε: «Τα καταστήματα στο Χαϊδάρι άνοιξαν πάλι τις πόρτες τους για το αγοραστικό κοινό. Έχει μεγάλη σημασία να τα στηρίξουμε. Να είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια του κάθε γείτονά μας καταστηματάρχη να κρατήσει ζωντανή την επιχείρησή του. Σε κάθε επίσκεψη μας στα καταστήματα τηρούμε με μεγάλη προσοχή τα μέτρα προστασίας, προστατεύουμε την υγεία μας. Όλη η τοπική κοινωνία μαζί κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Στηρίζοντας ο ένας τον άλλο θα κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, θα επιστρέψουμε δυναμικά στην κανονική ζωή μας».