Home Δυτική αθήνα Δ. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δ. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δ. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

0
0

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους, έργο συνολικού ύψους 368.500 ευρώ!

 

Οι παρεμβάσεις αφορούν το  κλειστό γυμναστήριο στο 2ο Λύκειο στις οδούς Σιπύλου – Νίκης, το κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκη Μαρίας – Ελένης Κορδαλή», στην οδό Ραιδεστού και το γήπεδο Ριμινίτικα.

 

Οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν είναι:

Κλειστό Γυμναστήριο οδού Σιπύλου – Νίκης 2ου Λυκείου.

Αποκατάσταση τοπικών βλαβών από οπλισμένο σκυρόδεμα, οφειλομένων στη διάβρωση του οπλισμού, με χρήση επισκευαστικών κονιαμάτων και αναστολέων διάβρωσης, στα εξωτερικά υποστυλώματα του κτιρίου, σε δοκάρι του Α ορόφου των γραφείων και της πλάκας. Αντικατάσταση ξύλινου δαπέδου όλου του γηπέδου, μονώσεις, και στεγανοποίηση στέγης, υδροχρωματισμοί, επισκευή αποδυτηρίων, αντικατάσταση ρολών ασφαλείας, θυρών, επισκευή εξαερισμού, αντικατάσταση λυχνιών με led, προμήθεια και τοποθέτηση κατεστραμμένων καθισμάτων γηπέδου, ηλιακών θερμοσιφώνων και δημιουργία ράμπας για ΑΜΕΑ και για ασθενοφόρα.

 

Κλειστό Γυμναστήριο οδού Ραιδεστού-Ολυμπιονίκη Μαρίας-Ελένης Κορδαλή.

Αντικατάσταση δαπέδου, με νέο συνθετικό δάπεδο τύπου taraflex, επισκευή θυρών και ψευδοροφής, τοποθέτηση ρολών ασφαλείας, προμήθεια και τοποθέτηση λυχνιών led και ενός ηλιακού θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας.

 

Γήπεδο Ριμινίτικα.

Επίστρωση της επιφάνειας στίβου με συνθετικό τάπητα, τύπου ταρτάν, πάχους 20 mm.

O συνολικός προϋπολογισμός του έργου (προ έκπτωσης) ανέρχεται μαζί με το Φ.Π.Α. στο ποσό των 368.500 ευρώ.