Home Σπορ ΕΚΑΝΕ ΣΕΦΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ…
ΕΚΑΝΕ ΣΕΦΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ…

ΕΚΑΝΕ ΣΕΦΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ…

0
0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Αιγάλεω, που επικράτησε εκτός έδρας επί του Ηρόδοτου με 1-0, γεγονός που χαρίζει στην ομάδα του Θωμά Γράφα ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

 

 

 

SUPER LEAGUE 2

Με γκολ του Ηλία Τσιλιγκίρη το Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Αλικαρνασσό επικρατώντας 1-0 του Ηροδότου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Super League 2.

Το εντυπωσιακό γκολ του Τσιλιγκίρη μόλις στο 5ο μόλις λεπτό του αγώνα ήταν αρκετό για την ομάδα της Δυτικής ΑΘήνας για να πάρει το πρώτο τρίποντο που έψαχνε τις τελευταίες εβδομάδες. Στην Κρήτη, το Αιγάλεω, πάρα τα οποία προβλήματα απουσιών είχε, παρουσιάστηκε σοβαρό και παρέμεινε προσηλωμένο στο αγωνιστικό πλάνο. Η δύναμη, το πάθος και η αυτοσυγκέντρωση χαρακτήρισαν το παιχνίδι των παικτών του Σίτι που τους οδήγησαν στην πρώτη νίκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ηλ. Φυντάνης): Κρόστα, Κριεζίου, Κυριακίδης, Μακριδάκης, Τζούνιορ Έλιο (65′ Πλιάτσικας), Ζιώγας (22′ Γκίνη), Μασάδο, Βρεττός, Φαλκάο, Φράγκος, Χαλκιαδάκης.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Σταματάκης (70′ Πολυχρόνης), Τσίτσαρης, Δημούτσος (89′ Σκεντεράϊ), Τσιλιγκίρης (91′ Πεχλιβανόπουλος), Κολλάς, Μπαστιάνος (70′ Βλαχομήτρος).

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Ισοπαλίες εκτός έδρας απέσπασαν οι δύο εκπρόσωποι της Δυτικής Αττικής στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης Πετρούπολης ήρθε ισόπαλος με 1-1 στις Αρχάνες με τον Γιούχτα. Το γκολ πέτυχε ο Αντωνακόπουλος, με τον Άρη να φτάνει έτσι τους 4 βαθμούς.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Άγιος Ιερόθεος εκτός έδρας με τον Εθνικό. Έτσι, οι Περιστεριώτες πήραν τον πρώτο βαθμό τους στο πρωτάθλημα.

 

Α’ ΕΠΣΑ

1ος όμιλος

Το απόλυτο πέτυχαν οι ομάδες της Δυτικής Αθήνας σε αυτό τον όμιλο, με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Το Χαϊδάρι ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής, αφού επικράτησε άνετα με 4-0 επί του Καλαμακίου και εκμεταλλευόμενο την ισοπαλία του Μικρασιατικού τον έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε και ο Ήφαιστος Περιστερίου, επικρατώντας με 1-0 επί της Νέας Ιωνίας. Έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση.

Πολύ σημαντική νίκη πήρε και ο Ολυμπιακός Λιοσίων με 2-0 επί του Πανερυθραϊκού. Έφτασε έτσι τους 8 βαθμούς και έπιασε τον ΓΣ Καισαριανής στην 8η θέση.

 

2ος όμιλος

Ακλόνητη στην πρώτη θέση παραμένει η Αγία Ελεούσα, που πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με 3-0. Έφτασε έτσι τους 17 βαθμούς.

Ρεπό είχαν οι Άγιοι Ανάργυροι, που με 11 βαθμούς βρίσκονται στην 5η θέση.

Στην περιστεριώτικη μονομαχία η Ανθούπολη επικράτησε τυπικά εκτός έδρας (οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο γήπεδο της Χωράφας) με 3-1 επί της Άμιλλας. Η Ανθούπολη πέτυχε έτσι την πρώτη νίκη της και με 4 βαθμούς ανέβηκε στην 9η θέση. Αντίθετα η Άμιλλα ηττήθηκε για 6η φορά σε ισάριθμα παιχνίδια, και χωρίς βαθμό είναι στην τελευταία (11η) θέση…

 

3ος όμιλος

Την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό γνώρισε ο ΑΟ Περιστερίου. Έτσι, έμεινε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με Άρη Καλαμακίου και Τράχωνες.

Νέα ήττα γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με 2-0 εκτός έδρας από τον Άρη Καλαμακίου. Παραμένει έτσι χωρίς νίκη και με 2 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

 

Β’ ΕΠΣΑ

1ος όμιλος

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ορφέας Αιγάλεω, που επικράτησε με 2-1 επί της Αθηναΐδας. Έφτασε έτσι τους 16 βαθμούς και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εντυπωσιακός ο ΑΟ Ιλίου συνέτριψε την Ιεράπολη με 7-0. Έφτασε έτσι τους 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, ενώ οι Αιγαλεώτες με 10 βαθμούς είναι στην 7η θέση μαζί με τον Ιπποκράτη, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ήρθε ο Ηρακλής Περιστερίου εκτός έδρας με αντίπαλο την Κοψαχείλα. Έτσι, με 9 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

Την 7η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η Θύελλα Περιστερίου, που έχασε με 3-0 εντός έδρας από την Δόξα Βύρωνος. Έτσι, χωρίς βαθμό ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την ΑΕ Μεταμόρφωσης.

 

3ος όμιλος

Ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε  άνετα επί του Παπάγου με 3-1, και ανέβηκε στην 2η θέση με 14 βαθμούς.

Στην 3η θέση ανέβηκε η Κηπούπολη, που με τον Χρήστο Παλλίδη πλέον στον πάγκο νίκησε τα Πετράλωνα εκτός έδρας με 4-2.

Την ήττα με 3-0 εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων γνώρισαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου. Έμειναν έτσι στους 12 βαθμούς και υποχώρησαν στην 4η θέση.

 

4ος όμιλος

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Κολωνού πήρε ο Ιάσωνας. Έτσι έφτασε τους 7 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση.

Σημαντικό βαθμό πήρε και το Καματερό, που αν και έχανε με 2-0, πήρε ισοπαλία 2-2 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου εκτός έδρας. Με 6 βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση μαζί με τον Κολωνό.

 

Γ΄ ΕΠΣΑ

1ος όμιλος

Παρά το ρεπό του, ο Ζέφυρος με 12 βαθμούς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πλέον συγκάτοικο τη Νέα Σμύρνη.

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το ντέρμπι μεταξύ της Χρυσούπολης και του Διαγόρα Αιγάλεω. Έτσι οι γηπεδούχοι είναι 3οι με 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 7 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με τον Άρη Χολαργού.

Βαριά ήττα γνώρισε η Ειρήνη Πετρούπολης με 3-0 εντός έδρας από τη Νέα Σμύρνη. Έμεινε έτσι στους 6 βαθμούς και είναι στην  7η θέση μαζί με τον Θρίαμβο Αθηνών.

 

2ος όμιλος

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα, την πρώτη του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Αστέρας Χαϊδαρίου, με 1-3 από τον Πανθησειακό. Έμεινε έτσι στους 12 βαθμούς και υποχώρησε στην 2η θέση.

Η Αναγέννηση Πετρούπολης επικράτησε με 2-1 επί του ΑΟ Γλυφάδας και επέστρεψε στις νίκες . Με 6 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με την Πέρα Κλουμπ.

Την 5η ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισαν τα Πράσινα Πουλιά, αφού έχασαν με 2-1 εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο Αστέρα Γλυφάδας. Χωρίς βαθμό, είναι στην τελευταία θέση μαζί με τον Κρόνο Αθηνών.

 

3ος όμιλος

Ξεκούραστο τρίποντο πήρε ο Κεραυνός Πετρούπολης, αφού ο αντίπαλος του Άφοβος εμφανίστηκε στο γήπεδο με μόλις 5 ποδοσφαιριστές. Έτσι πήρε το ματς με 3-0 και με 9 βαθμούς ισοβαθμεί στην 3η θέση με τα Ταταύλα.

Εντυπωσιακή σε έκταση νίκη πέτυχε ο Θεμιστοκλής, που συνέτριψε με 8-2 το Δάσος Χαϊδαρίου. Έτσι, με 8 βαθμούς είναι 5ος μαζί με τον Προμηθέα, ενώ το Δάσος παραμένει χωρίς νίκη και με 1 βαθμό είναι στην 9η θέση μαζί με τον Λαρισαϊκό.

 

4ος όμιλος

Βαριά ήττα, που είναι η πρώτη του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Γαλαξίας με 4-1 εκτός έδρας από τα Πατήσια. Είναι στην 3η θέση με 9 βαθμούς, μαζί με τον χτεσινό αντίπαλο του.

Η ΑΕ Περιστερίου έκανε το ρεπό της και με 5 βαθμούς είναι στην 7η θέση μαζί με την Νίκη Γαλατσίου.

Εντός έδρας ήττα με 1-0 από το Κουκάκι γνώρισε η ΑΕ Ιλίου. Έτσι έμεινε στους 4 βαθμούς και είναι στην 9η θέση.