Home Πετρούπολη ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Η «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»
ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Η «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Η «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

0
0

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ”

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Παράταξη «Πετρούπολη Νέα Αρχή» παρουσία πολλών μελών και φίλων της.

Ο επικεφαλής της παράταξης Μάνος Συλλιγνάκης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά και για την στήριξη τους στην παράταξη που είναι παρούσα ενωμένη και δυνατή. Έδωσε μάλιστα την υπόσχεση ότι όλα τα μέλη της παράταξης θα δώσουν περισσότερες μάχες για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης.

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν ο Δήμαρχος της πόλης Στέφανος Βλάχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Φώτης Χριστόπουλος και Πρασίνου Παναγιώτης Κάκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Βαγγέλη Αλεξανδρής και ο δημοτικός σύμβουλος της «Πετρούπολη Ψηλά» Γιώργος Βαμβακάς.

Επίσης το παρών έδωσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης, ο πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, αλλά και εκπρόσωποι των βουλευτών Γιάννη Λοβέρδου και Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Επίσης το παρών έδωσαν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.