Home Πετρούπολη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ

0
0

Στον νηπιαγωγό επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ενώ δεν επιτρέπεται να πλησιάσει το νηπιαγωγείο όπου φέρεται να έγινε το περιστατικό.

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο νηπιαγωγός ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός τετράχρονου αγοριού σε νηπιαγωγείο της Πετρούπολης. Στον 31χρονο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ του απαγορεύεται να προσεγγίζει το νηπιαγωγείο που φέρεται να τελέστηκε το περιστατικό. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς ενός τετράχρονου αγοριού κατήγγειλαν τη σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου από τον νηπιαγωγό.

Από πλευρά του νηπιαγωγού, η δικηγόρος του υποστηρίζει ότι πρόκειται για ψέματα και πόλεμο εντυπώσεων από την πλευρά των γονέων καθώς σύμφωνα  με την ιατροδικαστική εξέταση δεν επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα των γονιών του παιδιού. Όπως επισημαίνει η συνήγορος του 31χρονου νηπιαγωγού από την πλευρά του ειδικού παιδοψυχολόγου που εξέτασε το παιδί υπάρχει πόρισμα που αναφέρει ότι υπάρχει πλήρης σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας στο μυαλό του παιδιού.