Home Σπορ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΡΗΣ Π. ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.
ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΡΗΣ Π. ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΡΗΣ Π. ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.

0
0

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. –ΑΡΗΣ Π.
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο του Ιλίου ο Άρης μετά το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Λ. στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς ειδικών συνθηκών, επικράτησε η δύναμη και το πάθος και αν κάποιος «αδικείται» από το τελικό αποτέλεσμα αυτός είναι ο Άρης που θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να το είχε καθαρίσει.

Από τη μία όμως το άγχος της πρεμιέρας, από την άλλη ο χαρακτήρας του  τοπικού ντέρμπι, στέρησαν το γκολ και από τους δύο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με τον Παπαευθυμίου στο 23’ και στο 42’ να είναι άστοχος και με τον Σαγανά στο 26’ να πλασάρει, αλλά πάνω στη γραμμή να διώχνει αμυντικός των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και πάλι απείλησαν με τον Κυριαζή στο 49’ και τον Λερούτσο στο 53’.  Την πρώτη ουσιαστική επικίνδυνη φάση ο Ολυμπιακός την έκανε στο 61΄ με τον Φραγκόπουλο, ενώ στο 75’ είχε και δεύτερη ευκαιρία με τον Κυριαζή να ανοίξει το σκορ. Αμφότερες όμως κατέληξαν άουτ.

Στο 82’ ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Παχατούρα να αποκρούει στην ίδια φάση τα σουτ των Γεωργακόπουλου και Μιχάλη.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ: Λευκόπουλος, Φραγκόπουλος, Κοτούλιας, Γωγιός, Λάλα, Παπαδόπουλος, Κυριαζής (62′ Γεωργακόπουλος), Καριατλής, Μιχάλης, Γκαβζίδης, Πουρσανίδης (46′ Σιούτης).

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Παχατούρας, Λάππα, Παναγιωτίδης (46′ Ταχιράι), Βασιλάκος Β., Τσούκης, Παπαευθυμίου (62′ Κατσούλας), Κυριαζής (83′ Καραδήμας), Τρακόσης, Λερούτσος (86′ Νίκολι), Θανόπουλος, Σαγανάς.