Home Πετρούπολη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΕ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΕ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΕ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

0
0

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εφ’ όλης της ύλης ενημερώθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθήνας με το ΚΙΝΑΛ από το Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο σε συνάντηση που είχαν μεταξύ τους (17/1) στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Βλάχος έκανε εκτενής ενημέρωση για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος όπως, η χωματερή, οι διεκδικήσεις στο Ποικίλο Όρος, το κυκλοφοριακό, το συγκοινωνιακό και το Μετρό.

Η κ. Γιαννακοπούλου δεσμεύτηκε πως θα έχει επαφές με κυβερνητικά στελέχη για τη δρομολόγηση λύσεων και πως θα θέσει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο το μείζον ζήτημα της χωματερής και της επιδημιολογικής μελέτης.

 

Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, προ ολίγων μηνών είχε κάνει επερώτηση στη Βουλή για την επέκταση της χωματερής, στην οποία είχε απαντήσει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας   πως αναγνωρίζει το μεγάλο πρόβλημα που υφίσταται στην Δυτική Αθήνα και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής προωθούν εκ νέου αναθεώρηση του περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής.

Η κ. Γιαννακοπούλου τότε είχε χαρακτηρίσει την απάντηση του κ. Οικονόμου ως επικοινωνιακό τέχνασμα και επισήμανε πως θα καταθέσει εκ νέου ερώτηση για την επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής προς τον πρωθυπουργό μήπως και με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιηθεί το Υπουργείο και συνδράμει με την Περιφέρεια Αττικής και αναστείλουν την συντήρηση αυτού του «ζωντανού» υγειονομικού κολαστηρίου στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.