Home Πετρούπολη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0
0

Για νεαρή παραβατικότητα σε διάφορα σημεία της πόλης έκανε λόγο ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος αναφερόμενος και στο θέμα της Σκουφά, που δημοσίευσε και ο ΜΑΧΗΤΗΣ.

 

Ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε σε παράπονα από διάφορα σημεία της πόλης όπου υπάρχουν συγκεντρώσεις ανηλίκων παραβατικών και εφήβων που προκαλούν όχληση στους κατοίκους όπως στο Θέατρο Πέτρας, Μετεώρων και Σκουφά.  Τόνισε ότι  η δημοτική αρχή βρίσκεται σε συνεννόηση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για μεγαλύτερη αστυνόμευση στην πόλη καθώς η παραβατικότητα στην πόλη είναι «εισαγόμενη», εννοώντας ότι ιδίως η Μετέωρων, λόγω της θέας,  αποτελεί τόπο συνάντησης ατόμων από το Πέραμα και το Κερατσίνι.

Επισήμανε επίσης πως από η αστυνομική παρουσία στο Θέατρο Πάτρας και στη Μετέωρων απέδωσε και ηρέμησε σε μεγάλο ποσοστό η κατάσταση. Αυτό όπως σημείωσε ο δήμαρχος Πετρούπολης δε επιτεύχθηκε στο συντριβάνι της οδού Σκουφά. Κατόπιν τούτου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της δημοτικής αρχής με αντιπροσωπεία κατοίκων όπου είχε συγκεντρώσει περίπου 200 υπογραφές. Σε αυτή συμφωνήθηκε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να προχωρήσει σε συλλήψεις ανηλίκων, παρά μόνο να κάνει συστάσεις και η συχνή περιπολία αστυνομικών να λειτουργήσει αποτρεπτικά κυρίως σε ώρες κοινής ησυχίας.

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της ΡΑΚ Νίκος Σακούτης επισήμανε πως η δική του πληροφόρηση είναι για διακίνηση ναρκωτικών με συγκεκριμένους αριθμούς αυτοκινήτων που έχουν δοθεί στην αστυνομία.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλης Ραγκούσης πρόσθεσε ότι  θύματα επιθέσεων και μικροκλοπών έχουν πέσει πολλοί νεαροί και στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, από συγκεκριμένα πρόσωπα που τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές.