Home Πετρούπολη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΒΛΑΧΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΒΛΑΧΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΒΛΑΧΟ

0
0

Η πυρκαγιά στο Ποικίλο Όρος και η χωματερή ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης Νάντιας Γιαννακοπούλου, βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, με τον Στέφανο Βλάχο, δήμαρχο Πετρούπολης στην μεταξύ τους συνάντηση στο δημαρχείο

Ενημέρωση για την πρόσφατη πυρκαγιά στο Ποικίλο Όρος, για το μείζον θέμα της χωματερής αλλά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στην Πετρούπολη έκανε ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος στη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου σε συνάντηση που είχαν την 1η Σεπτεμβρίου.

Ξεχωριστή μνεία έγινε για τη συγκινητική δραστηριοποίηση των νέων ανθρώπων ως εθελοντών και ειδικά στις πυρκαγιές.

 Η κ.  Γιαννακοπούλου τόνισε ότι είναι πάντα και θα είναι, όχι με λόγια αλλά με πράξεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες,  έμπρακτα δίπλα στο δήμο προκειμένου να μπορεί να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που εμφανίζονται στην περιοχή και απασχολούν τους πολίτες.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Ο δήμαρχος Πετρούπολης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε έναν απολογισμό για την πυρκαγιά στο Ποικίλο Όρος και αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές που βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς  και συνεχίζουν να προσφέρουν καθημερινά στη φύλαξη του Ποικίλου Όρους, επισήμανε πως η πολιτική του δήμου όσον αφορά τη φύλαξη και προστασία του Ποικίλου Όρους θα αλλάξει. Τόνισε ότι το μεγαλύτερο βάρος για την προστασία του Ποικίλου πέφτει στον Δήμο Πετρούπολης, χωρίς όμως να υπάρχει η οικονομική βοήθεια από το κράτος ώστε να επαρκούν τα μέσα και το δυναμικό.

Τέλος ο κ. Βλάχος ευχαρίστησε τον εθελοντή πυροσβέστη του δήμου Στέλιο Κολύσογλου και τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την Πολιτική Προστασία Φώτη Χριστόπουλο για την συντονισμό και κατάσβεση της πυρκαγιάς. Επίσης εξήρε τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο και τον δημοτικό σύμβουλο, πρώην αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την Πολιτική Προστασία, Μανώλη Ραγκούση για την παρουσία τους τις δύσκολες ώρες της πυρκαγιάς.

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ

Από την συγκεκριμένη αναφορά ονομάτων ενοχλήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Μάνος Συλλιγνάκης, που υπογράμμισε ότι ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που βρέθηκε και τις δυο ημέρες στο βουνό, ενώ την πρώτη ημέρα της φωτιάς ήταν και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέλιος Χρυσικός. Αργότερα μέσω ανάρτησής του στο facebook ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις του δημάρχου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα του διημέρου της φωτιάς και καλό θα ήταν πριν τις κάνει να είχε ενημερωθεί.