Home Δυτική αθήνα ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

0
0

Με 54 νέους αστυνομικούς θα ενισχυθούν τα Αστυνομικά Τμήματα της Δυτικής Αθήνας ενημέρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος τον αναπλ. υπουργό Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτη.

 

To ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών στη Δυτική Αθήνα, έθεσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο σε συνάντηση πού είχαν. Ο αναπλ. υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης που επιχειρεί στις συγκεκριμένες περιοχές.

 

Ο κ. Θεοδωρικάκος, ανταποκρινόμενος στο πάγιο αίτημα του κ. Βαρβιτσιώτη, τον ενημέρωσε ότι, από αυτή την εβδομάδα, έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία στα Αστυνομικά Τμήματα των συγκεκριμένων περιοχών 54 νέοι αστυνομικοί, οι οποίοι, ενισχύοντας την υφιστάμενη δύναμη, αναμένεται να συνδράμουν ακόμα περισσότερο στις επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της Δυτικής Αθήνας.

Επιπρόσθετα, οι δύο Υπουργοί, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας τους για την ασφάλεια της Δυτικής Αθήνας, συζήτησαν και τρόπους αναβάθμισης των υποδομών στα συγκεκριμένα Αστυνομικά Τμήματα, προκειμένου να διευκολυνθούν τα στελέχη της Αστυνομίας που υπηρετούν εκεί, κατά την καθημερινή άσκηση των καθηκόντων τους.

Σύμφωνα, άλλωστε, με τα επίσημα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η μεσαία και χαμηλή εγκληματικότητα που αφορά τα νοικοκυριά στις συγκεκριμένες περιοχές, σήμερα παρουσιάζει μείωση της τάξης 25%, σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2019.