Home Σπορ ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ

0
0

Ο ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ 90’, ΝΙΚΩΝΤΑΣ 3-2 ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ

 

Απίστευτη ανατροπή στο 90’ έκανε ο Αγιος Ιερόθεος που επικράτησε με 3-2 του Ακράτητου, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού, βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-2, αλλά στην επανάληψη έκανε την ανατροπή και επικράτησε στο 90′ με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 5’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοντιζάς σε ανατροπή του Μάκρα. Το 2-0 σημείωσε με φάουλ ο Νομικός στο 27’ σχεδόν από τη σέντρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή και δικαιώθηκαν. Μείωσαν στο 54’ με πλάγιο ψαλίδι του Κομνηνού ισοφάρισαν στο 75’ με κεφλιά του Μουκίδη Β. και  ο  Τσαρκάνι με εκτέλση φάλουλ στο 90′ σημείωσε το τελικό 3-2.

Στο 62’ ο Κράσι είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Ο Άγιος Ιερόθεος μετά την επική ανατροπή συγκέντρωσε 27 βαθμούς (8-3-4, 18-16 γκ.) και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Σιμάκου (75′ Μουκίδης Γ.), Αποστόλου, Μεταλλινός (67′ Τσαγιάννης), Τσατσαρής, Μουκίδης Β., Ντάφλας (82 Τσαρκάνι), Κράσι, Χατζηστάμου, Νομικός (75′ Μπριστογιάννης), Κομνηνός.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης (87′ Καλαματιανός), Καραγιάννης, Φιλιμέγκας (84′ Τσεπελέ), Διονελλης, Ρόππας, Νομικός, Καριατλής, Κοντιζάς (57′ Οντιαμπό), Μάκρας, Πρίντεζης (69′ Σταυρόπουλος).


ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΕΧΑΣΑΝ 0-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Πέμπτη σερί ήττα σημείωσαν οι Άγιοι Ανάργυροι που αυτή τη φορά έχασαν στην έδρα του από την Καλλιθέα με σκορ 0-2.

Η Καλλιθέα ήταν αυτοί που είχε τον πρώτο λόγο στο αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλή κυκλοφορία και μεγαλύτερη ενέργεια.

Στο 28’ο Ντρούγκας με πλασέ στην αντίθετη γωνία άνοιξε το σκορ.  Στο 59′ η Καλλιθέα έχασε διπλή ευκαιρία να κάνει το 2-0 με σουτ του Στούπη αρχικά και στην επαναφορά ο Μαρουκάκης έστειλε την μπάλα πάνω στα χέρια του Αγγελάκη.

Στο 68’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με κεφαλιά σε κενή εστία . Στο 72΄ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 2-0 με βολέ του Παντελίδη μετά από φάουλ του Βελέτη.

Οι Άγιοι Ανάργυροι μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς (1-5-9, 10-24 γκ.)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Γκουντούνας, Μαντικος, Ανδρέου (64′ Γενίδογαν), Κατσάρας, Μαυρομματάκης, Τουλουβασίλης (69′ Κατσίβελας), Σταύρου (76′ Βυζανιάρης), Λαθούρης, Μπαλατσούρας (57′ Μπέκος), Λάλας.

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ:  Φαρμάκης, Παντελίδης, Παπαγγελής, Καλύβας (89 Βιδάλης), Κρητικός, Κώστας (63΄Βελέτης), Ντρούγκας, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Στούπης (87΄Μπέλλης), Σταύρου (78′ Σαραντόπουλος).