Home Σπορ ΕΠΣΑ: ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ [VIDEO]
ΕΠΣΑ: ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ [VIDEO]

ΕΠΣΑ: ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ [VIDEO]

0
0

Άγρια επίθεση με κατσαβίδια και γκλοπ δέχθηκε η αποστολή του Ηρακλή Περιστερίου στον εκτός έδρας αγώνα με την Τερψιθέα.


Τα επεισόδια στον αγώνα Τερψιθέα – Ηρακλής Περιστερίου και ο τραυματισμοί παικτών, παραγόντων και φιλάθλων των φιλοξενούμενων από οπαδούς των γηπεδούχων, επισκίασαν την αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι στους ομίλους τους Άρης Πετρούπολης και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων στην Α’ κατηγορία. Στη Β’ κατηγορία ο Φοίνικας Περ., επέστρεψε στις νίκες και στη διεκδίκηση της ανόδου. Ενώ από τη Γ’ κατηγορία ξεχώρισαν οι νίκες του Κεραυνού Πετρ. και της Θύελλας Περ.  

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1-1

Στο 1-1 έμειναν Αγιαξ Ταύρου και ΑΟ Περιστερίου στο ντέρμπι του 1ου ομίλου,  αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν, αφού και οι δύο απομακρύνθηκαν περισσότερο από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπουρντένη στο 25΄(0-1), με τον Γκουτσούλα επτά λεπτά αργότερα (32’) να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο ΑΟ Περιστερίου με 17 βαθμούς (5-2-3, 18-16 γκ.) σε 10 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής, Χασιώτης, Καβαλάρης, Κατσής (46’ Σωτηρόπουλος), Μαρούσης, Σέχου Γ., Σέχου Σ. (61’ Ερμάλ), Βλάμης, Θαναηλάκης, Γκουτσούλας (80’ Μαυροβουνιώτης), Γκαρδιακός (87’ Μπαρμπαλιάς).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος, Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Τσιλεπής (65’ Βελλιανίτης), Λειβαδάς, Ζαφειράτος Γ., Μπουρντένης, Μπούζας Α. (87’ Κριτσωτάκης), Ζαφειράτος Α. (65’ Νένδος).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ. 0-0

Εντυπώσεις και βαθμούς μοιράστηκαν Ανθούπολη και Κένταυρος Βρ. μετά το μεταξύ τους άκαρπο 0-0. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν παράπονα από τη διαιτησία καθώς στο 65′ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αντιπάλου, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρεστζοβ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Ανθούπολη μετά από 10 αγώνες με 13 βαθμούς (3-4-3, 12-11 γκ.) βρίσκεται στην 6η θέση.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης, Μανουσέλης, Δούκας (80′ Βγένης), Μπίμπιζας, Κυριαζής (80′ Νικολόπουλος), Ρεζτσόβ, Ξυνογαλάς (70′ Κωνσταντινίδης) , Καλογερής, Αντωνόπουλος, Στρείδης (80′ Φανός).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Μεσολόγγης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Θεοδωρίδης, Λίτινας (73′ Ζαμάνης) Παπαγεωργίου (82′ Λεμονής), Μανίκας, Γεωργαμλής, Πιπέρας (46′ Δέτσης), Κανέλλος, Τσαντήλας.

ΔΑΦΝΗ ΠΦ- ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1-0

Με 0-1 ηττήθηκαν στο Παλαιό Φάληρο οι Άγιοι Ανάργυροι από τη Δάφνη και βυθίστηκαν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Στο 65΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Χριστόπουλος αστόχησε. Στο 80΄ο Κωνσταντινίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι Άγιοι Ανάργυροι μετά από 10 αγώνες βρίσκονται στη 10η θέση με 7 βαθμούς (1-4-5, 6-10 γκ.)

ΔΑΦΝΗ Π.Φ.: Μπότος, Ιωαννίδης, Λυκουρόπουλος, Κοθράς, Χριστόπουλος, Λιόσης, Βλασερός (70′ Καλαμάτας), Γιαννούλης, Φέρτης (70′ Κοντομάνος), Χοτζάι (80′ Θωμαϊδης), Κωνσταντινίδης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Κατσάρας, Γενίδογαν, Καμβύσης (83′ Ζαρκαδούλας),  Οικονόμου, Καριατλής (83′ Σκοτόλι), Θεοδωράκης, Ξαγοράρης, Κατσίβελας (54′ Φωτόπουλος), Αρβανιτάκης (72′ Βασιλειάδης).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-1

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από ισοπαλία με 1-1 η Αγ. Ελεούσα στην έδρα της με αντίπαλο τα Σούρμενα.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 3’ με τον Τσαγκάρη έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο 37’ με φάουλ του Μασάντο προηγήθηκαν. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 61ο λεπτό, με πλασέ του Μπίκο.

Η Αγία Ελεούσα μετά από 10 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση με 14 βαθμούς (4-2-4, 10-10 γκ.)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μασμανίδης, Τζώρτζης, Κύβελος, Μπίκος, Α. Μπάκας, Τσαγκάρης (81′ Παναγιωτίδης), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Π. Μπάκας (52′ Γιαννόπουλος)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αγγελής, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Θ. Οικονόμου, Γιαννούλης, Ντοκάι, Παπαδάκης, Χαπάλογλου, Μασάντο (90′ Περμπάσα), Πετριτάι.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΒΥΡΩΝ – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή του Βύρωνα απέσπασε ο ΑΟ Ιλίου πιστοποιώντας την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με τον Κυρμάζογλου το γκολ που σημείωσε στο 9’ ο Ράπτης για τον ΑΟ Ιλίου.

Ο ΑΟ Ιλίου μετά από 10 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 7 βαθμούς (2-1-7, 11-24 γκ.)


ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Κουβέλης, Κυρμάζογλου, Καραμπάς, Κουμπαρούλης (60′ Ασπιώτης), Καλαντζής, Μπαλαφούτης (31′ λ.τρ. Αναστασίου), Ζαφείρης, Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Χάγιας (80′ Καινούργιος)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ : Καββαδίας, Γκέκας, Μπάμη, Γ. Μανιδάκης, Λαχάς, Καράμπελας, Ε. Μανιδάκης (87′ Καραλής), Λουκόπουλος (89′ Κιτσώνης), Ράπτης, Αγκαλλίου (90′ Παυλίδης), Σκαμάνης (87′ Παπαδημητρίου).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. 0-1

Με γκολ του Αργυρίου στο 19’ ο Άρης Πετρούπολης νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Κηπούπολη και συνεχίζει την αήττητη πορεία του προς την άνοδο. Η ομάδα της Πετρούπολης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο τον αγώνα με τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Oι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Μαρίνου.

Ο Άρης Πετρούπολης μετά από 10 αγώνες έχει 28 βαθμούς (9-1-0, 21-5 γκ.), ενώ η Κηπούπολη με 7 βαθμούς (1-4-5, 5-15 γκ.) βρίσκεται στην 8η θέση.


ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος (46′ Κωνσταντινίδης), Σαββουλίδης, Παούρης, Ταμπάκης (60′ Μπίτζας), Οκσίσογλου, Κολοβος (60 Λιαγκόζης), Καλέμης (60′ Μακρας), Φαρμάκης, Σταματογιαννόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Καλογερόπουλος, Πολίτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Σταυρόπουλος (33′ Τρακόσης), Σούφλας (81′ Μπριστογιάννης), Καραδήμας (46′ Σαμαράς), Μαρίνου, Αργυρίου.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2-0

Με σοβαρές απουσίες παρατάχθηκε το Καματερό στο ματς με τον Πανερυθραϊκό και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για ένα ημίχρονο αλλά στο 52’ ο Αντωνόπουλος με προβολή νίκησε τον Ανδρεοσόπουλο ανοίγοντας το σκορ. Στο 75′ ο Καμπάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το Καματερό με 8 βαθμούς (2-2-5, 9-15 γκ.) σε 9 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Αντωνόπουλος, Μπαλής (86′ Βαρκαρώτας), Κουβαράς (78′ Γκριτζάς), Λουκάς, Μιχαλόπουλος (46′ Καμπάς), Τσιπάς (72′ Λιάσκος), Αραμπατζής, Κουτσουπιάς (78′ Γλυνός).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδρεοσόπουλος, Παλυβός (88′ Βανικιώτης), Παναγιώτου, Βασιλάκος, Σταυρόπουλος, Μήτσης (88′ Κολιαδήμας), Φράγκος (68′ Κολοκοτρώνης), Βαρουξής (88′ Καρκαλέτσης), Παπαϊωάννου (62′ Τσιριγώτης), Κολονέρος, Ανδριτσόπουλος.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. 2-1

Και ο Ήφαιστος Περιστερίου έπεσε «θύμα» της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων του οποίου και επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-1 και διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών από το δεύτερο Χαϊδάρι. Στο 39’ ο Γεωργόπουλος άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 53’ ο Νταφόπουλος έγραψε το 2-0. Οι  φιλοξενούμενοι στο 60 ‘ μείωσαν με τον Βλαχόπουλο σε 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.: Φανουργιάκης, Κουρέας (92′ Φούντας), Λάνι, Δαούτης, Παππάς, Δούκας, Παρασκευόπουλος, Νταφόπουλος (80′ Οτέντζα), Ντεράνης, Ρίζος (90′ Μαυρογιάννης), Γεωργακόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ.: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κωτούλιας, Γάλλιος (9′ λ.τρ. Μπαλαρίνης), Πάπι Κουρούμα, Λάππας, Τορτούνι (46′ Σπανουδάκης), Λιούκος (86′ Μαστροκώστας), Κούστας, Τσοπανάκος, Κιάφα.

ΙΑΣΩΝ – ΠΑΠΑΓΟΣ 1-2

Την πέμπτη συνεχή ήττα του σημείωσε ο Ιάσων εντός έδρας από τον Παπάγου με σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 55′ με τον Φατούρο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (60’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ηλιακίδη. Το τελικό 1-2 σημείωσε με πέναλτι  στο 75′ ο Δρυμωνίτης.

Ο Ιάσωνας με 5 βαθμούς (1-2-7, 8-19 γκ.) σε 10 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση.

ΙΑΣΩΝΑΣ:  Πανουσόπουλος, Γλέζος, Ζουμής, Λύχνος, Ντόη, Μπιλικαΐδης (78′ Κολιός), Καθαρόπουλος, Κεφαλάς (73′ Δέστες), Σταθόπουλος, Τρυφέρης, Ηλιακίδης.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Δήμου, Λιούκας, Αλεξιάδης, Κούκος Α., Γωγιός (53′ Δρυμωνίτης), Κασβίκης (83′ Κούκος Β.), Φατούρος, Παπαναστασίου, Βλάχος (46′ Μπράτσος), Ταλιούρας (88′ Καλτσής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. – ΧΑΪΔΑΡΙ 1-3

Το Χαϊδάρι πέρασε με «διπλό» από την έδρα του αξιόμαχου Απόλλωνα Χαλανδρίου κάνοντας μάλιστα και την ανατροπή. Ο Μήτρου στο 24΄ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και έκαναν την ανατροπή πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στο 34΄ο Χρήστου με πέναλτι έκανε το 1-1, ενώ στο 44’ ο Παληγεώργος πέτυχε το 1-2.  Στο 78΄ο Παληγεώργος και πάλι πέτυχε το τελικό 1-3.  Στο 85΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μπακοδήμος απέκρουσε την εκτέλεση του Κούτσια. Στο 90΄το Χαϊδάρι είχε δοκάρι σε σουτ του Αποστολόπουλου.

Το Χαϊδάρι μετά από 10 αγώνες βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς (6-2-2, 21-11).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παγώνης (83΄Μέισον), Νούσης (83΄Παπαθανάσης), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης, Κοχλιός (63΄Κούτσιας), Χαραλάμπους, Μήτρου (63΄Γιουνί), Λυμπερόπουλος (71΄Παπαδάκης).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μπακοδήμος, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Αντωνόπουλος (71΄Τσώνης), Ζίζηλας, Τύρπος, Χρήστου (81΄Μονεμβασίτης), Ζαχαρίου (65΄Τσαγιάννης), Αποστολόπουλος, Παληγεώργος (81΄Γιαννακόπουλος), Τσιούλος.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΤΕΡΨΙΘΕΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. 0-0

Στο 0-0 έμειναν Τρεψιθέα και Ηρακλής Περιστερίου, με τον αγώνα όμως να περνάει σε δεύτερη μοίρα μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, από γνωστούς – άγνωστους της περιοχής, με τους διαιτητές να μην αναφέρουν λέξη και την ΕΠΣΑ να απαιτεί από τους διαιτητές, παρά τους τραυματισμούς παικτών, παραγόντων και φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας να ολοκληρωσουν τον αγώνα.  

Με ανακοίνωση του ο Ηρακλής Περιστερίου καταγγέλει τα

σοβαρά επεισόδια σε βάρος της ομάδας. Αναλυτικά αναφέρει…

«Ντροπή!

Στο γήπεδο της Τερψιθέας σήμερα το μεσημέρι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η λέξη ” ΒΙΑ” είναι πολύ κόσμια γι΄ αυτό που αντιμετωπίσαμε. Παράγοντες, φίλαθλοι και παίκτες της ομάδας μας είναι στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση της Τερψιθέας παρών-απών, είδαμε το χειρότερο πρόσωπο του οπαδικού τραμπουκισμού εις γνώσιν της, με τους τραμπούκους να είναι οικεία τους πρόσωπα και αφήνοντας απροστάτευτους όλους μας. Πέτρες έπεφταν βροχή στον αγωνιστικό χώρο κατά των παικτών της ομάδας μας. Υγειονομικό πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε πουθενά.

Χούλιγκανς με κατσαβίδια και γκλοπ στα χέρια επιτέθηκαν στους φιλάθλους μας.

Μοναδική επιθυμία της διοίκησης της Τερψιθέας να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς να παρέχει ασφάλεια για κανέναν μας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Κύριοι της ΕΠΣΑ αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε; Υιοθετείτε τέτοια πρότυπα και τέτοιες συμπεριφορές;

Αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή και την τιμωρία της ομάδας της Τερψιθέας, ως συνυπεύθυνη για την βία εναντίον των φιλάθλων μας και των παικτών μας.

Δεν θα επιτρέψουμε τα σημερινά γεγονότα να περάσουν ατιμώρητα, και ποινικά και αθλητικά».



Με δεύτερη ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου τη Δευτέρα 6/12 αναφέρει:

«Ο πρόεδρος της ομάδας και το Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες φίλους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας που τραυματίστηκαν στα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τερψιθέας στον αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε το Θεό που μετά από αυτά τα τραγικά και βάρβαρα γεγονότα είχαμε μόνο τρεις τραυματίες οι οποίοι εν τέλει απέφυγαν τα χειρότερα. Όμως να αναφέρουμε ότι επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.

Σε αυτό το γήπεδο η σύμπτωση να βρεθούν οργανωμένοι χούλιγκανς που να επιτεθούν στην αντίπαλη ομάδα της Τερψιθέας έχει συμβεί επανειλημμένως.

Όσο και να προσπαθούν άνθρωποι της διοίκησης της Τερψιθέας να μας πείσουν ότι δεν γνωρίζουν και δεν ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές δεν μας πείθουν.

Άλλωστε 48 ώρες μετά από αυτά τα τραγικά γεγονότα δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας καμία ανακοίνωση καταδίκης των συγκεκριμένων ενεργειών από τους χούλιγκανς οπαδούς της ομάδας τους. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι ή θα δεχόμασταν μία εθιμοτυπική συγνώμη απλά η συμπεριφορά τους αποδεικνύει το καταφανές.

Θα στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο εμείς το αγαπάμε και το υπηρετούμε με αγνές προθέσεις.

Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προστασίας της ομάδας μας προς πάσα κατεύθυνση.

Και από τη μεριά μας ζητούμε συγνώμη αν δεν αξιολογήσαμε επαρκώς τον κίνδυνο που μπορούσαμε να διατρέξουμε στο συγκεκριμένο γήπεδο».

ΓΑΛΑΞΙΑΣ – ΠΟΨ 2-1

Ψυχωμένος ο Γαλαξίας και με πρωταγωνιστή τον Γιούργα που κέρδισε δύο πέναλτι και πέτυχε ένα γκολ, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του ΠΟΨ στο γήπεδο της Χρυσούπολης.  

Ο ΠΟΨ προηγήθηκε με πλασέ του Αντωνόπουλου στο 15’ μετά από κάθετη μπαλιά του Μαραβελάκη (1-0). Οι παίκτες του Γαλαξία, αντέδρασαν ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 25’ κέρδισαν πέναλτι με τον Γιούργα, σε μαρκάρισμα του Μαλγαρινού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιακωβάκης αλλά ο Κοντογεώργος κατάφερε να αποκρούσει και να διατηρήσει το προβάδισμα για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Γαλαξίας έφτασε για δεύτερη φορά κοντά στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Νεμπούτ μετά από εκτέλεση φάουλ, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοντογεώργος.   

Στο 58’ τελικά ήρθε η ισοφάριση από τον Γαλαξία με σουτ του Γιούργα από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 64’ ο Γιούργας και πάλι ανατράπηκε από τον Μαλγαρινό και ο διαιτητής σφύριξε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Νεμπούτ πετυχαίνοντας το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για γκολ που σημείωσε ο Κυρίτσης μετά από φάουλ του Τσέλικα αλλά ο διατητής το ακύρωσε ως οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις είχε και δοκάρι σε πλασέ του Βεντούρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσέλικα.   

Ο Γαλαξίας μετά από 10 αγώνες έχει 12 βαθμούς (4-0-6, 9-13 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Τσέκας, Λυμπερόπουλος, Καρβούνας (82′ Μποντε), Νικολάου, Βλάχος, Ιακωβάκης, Λεμής (72′ Καρπούζος), Κατσουγιάννης, Γιουργας (88′ Λαμπρόπουλος), Νεμπουτ, Νικος.

ΠΟΨ: Κοντογεώργος, Τσελίκας,, Λιούσης (62′ Βεντούρης), Μαλγαρινός, Κυρίτσης, Μακρίδης (58′ Λεοντίου), Λαμπρίδης, Μαραβελάκης, Διαμαντόπουλος, Αντωνόπουλος (65′ Αρναρέλλης), Λουφάκης.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ.-ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 0-2

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ιπποκράτης, που επικράτησε του Φωστήρα Ηλιούπολης με 2-0 και έμεινε ζωντανός στη μάχη της ανόδου. Ο  Μπότης, που με δύο δικά του γκολ στο 21΄και στο 90΄διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο Ιπποκράτης με 18 βαθμούς (6-0-4, 27-12 γκ.) σε 10 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μπέτσκο, Γιαννακόπουλος (46΄Μπιρμπιλής), Τριανταφυλλάκης, Ασωνίτης Β., Ασωνίτης Ν., Τάφα, Ζήσης (41΄Μπαλαφούτης) (81΄Σπανουδάκης), Κυριακόπουλος, Νικολαΐδης, Κουντουριώτης Α., Κουντουριώτης Γ.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές, Δριμάλας (67΄Αγγελόπουλος), Κανδυλιώτης, Λουκάκης, Γκέκας, Στρείδης, Μπότης, Μωραΐτης, Τζαρέλας (67΄Μελέτης), Ζευγουλάς (81΄Δρόσος), Γκουντουβάς (75΄Παναγιωτάκης).

  • Σε άλλα ματς του ομίλου η ΑΕ Περιστερίου ηττήθηκε εντός έδρας από τα Ταταύλα με 1-2, χάνοντας μία σημαντική μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Στο ντέρμπι του ομίλου η Άμιλλα Περιστερίου ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με 0-2.
  • Στη βαθμολογία η Άμιλλα Περ. βρίσκεται στη 3η θέση με 18 βαθμούς (6-0-4, 19-16 γκ.), ενώ ο ΑΕ Περιστερίου με 7 βαθμούς σε (2-1-7, 14-31 γκ.) είναι στην 11η θέση.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΗΦΙΣΙΑ 2010 – ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. 2-1

Δεν κατάφερε να αποφύγει την τρίτη σερί ήττα του ο Ορφέας Αιγάλεω με 2-1 στα Μελίσσια με αντίπαλο την Κηφισιά 2010, μένοντας αισθητά έδαφος από την κορυφή.

Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τον Ορφέα καθώς είχε τρία δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι με τον Ζουμπουνέλη.

Η ομάδα του Αιγάλεω στο 13′ άνοιξε το σκορ με τον Γκέρτσο (0-1), με τον Καλογρίτσα στο 34′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 49′ ο Αναστασιάδης πέτυχε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Σαββίδη στο 90′.

Ο Ορφέας Αιγάλεω με 15 βαθμούς (5-0-5, 14-14 γκ.) βρίσκεται στην 4η θέση, 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Καλαμακίου.  

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Χαριτίδης, Ντεντια, Πολίτης, Χατζηιωαννίδης, Θανασούλας (56′ Μακρόπουλος), Μαραγκόπουλος, Καλογρίτσας (49′ Κυριακόπουλος), Αναστασιάδης, Σώντας (76′ Αγγελούσης), Γογολίδης, Βουγιουκλίδης (76′ Σμυρναίος).

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μαρουδιάς, Αγγελακόπουλος (46′ Καρδαράς), Αθανασόπουλος (56′ Σαββίδης), Ουάγια, Καρδαράς, Κυριάκος (64′ Καλογήρου), Ζουμπουνέλης, Γκέρτσος, Δουγιέκαος, Πετανάι, Ντουλάς.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ. 0-2

Επιστροφή στις νίκες για τον Φοίνικα Περιστερίου που επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρας του Πανιώνιου Καισαριανής και μένοντας κοντά στους δύο πρωτοπόρους. Ο Διονάτος στο 40΄έκανε το 0-1, με τον Γκάρρο στο 90΄να σημειώνει το τελικό 0-2.

Ο Φοίνικας Περ. με 15 βαθμούς (4-3-2, 13-10 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Θεοδωράκης, Οικονομόπουλος, Καραθανάσης, Απέργης, Παπακώστας, Βουτζαλής, Ζησόπουλος (70΄Γκόφας), Μάρκου (60΄Γιορδαμνής), Σουλιώτης (60΄Εγιουρούμ), Πρασσάς, Παφλιάς.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μώτος, Ρώιμπας (70΄Καλόγηρος), Μαγαλιός, Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Παπανικολάου, Σοροβίγκας, Δαρδαμάνης (70΄Γκάρρο), Ηλιόπουλος (70΄Κούτρης), Ζαρκάδας (59΄Καραγιώργος), Διονάτος (44΄λ.τ. Μάζης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. – ΑΘΗΝΑΪΔΑ 2-0

Σπουδαία νίκη στην έδρα του πέτυχε  Θρίαμβος Χαϊδ. με 2-0 επί της Αθηναΐδας, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα για την παραμονή της στην κατηγορία. Στο 15΄ο Κοντοπύργιας έκανε το 1-0, με τον Κριεμάντι στο 26΄να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Ο Θρίαμβος Χαϊδ. με 8 βαθμούς (2-2-5, 12-19 γκ.) βρίσκεται στην 9η θέση.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σαλβάνος, Δράμης, Λώλος, Τζεβελέκος, Κερμέζο, Μπαρμπούδης (25′ λ.τ. Μπαγετάκος), Κοντοπύργιας (85΄Ρουμάνο), Χήτος, Μουράτης (85΄Καρκαβίτσας), Κριεμάντι (85΄Παπαθανασίου), Παπουτσής (60΄Μπόχτης).

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Γκιμούσης, Κοντής, Πανταζόπουλος (35΄Σκαϊλ’ίδης), Αναγνώστου, Λαγός, Μαρμαράς (78΄Λούλο), Ντιντίφας, Τζουρμανάς (46΄Κανδαλέπας), Μαρτέκας, Καπέλης (78΄Βαγγελής), Κορφιάτης.

  • Σε άλλους αγώνες του ομίλου οι Λύκοι Χαϊδ. ηττήθηκαν από τον πρωτοπόρο και αήττητο Άγιο Θωμά με 0-3, ενώ με το ίδιο σκορ η Ιεράπολη επικράτησε στην έδρα του του Υμηττού. Στη βαθμολογία οι Λύκοι Χαϊδ. βρίσκονται στην 5η θέση με 13 βαθμούς (3-4-2, 11-7 γκ.), ενώ η Ιεράπολη με 11 βαθμούς (3-2-4, 11-16 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. 0-3

Στις νίκες επέστρεψε ο Κεραυνός Πετρ. που επικράτησε με 3-0 του συμπολίτη Αίμου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι  προηγήθηκαν στο τρίτο μόλις λεπτό με τον Νταντάνη από κοντά άνοιξε το σκορ.  Στην συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, αλλά στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε πλήρως η ομάδα του Αλέξη Γκουτσούλα. Είχε δοκάρι με τον Γιάννη Κυριάκο, δύο εξ επαφής κεφαλιές που απεσώβησε ο αντίπαλος γκολκίπερ και μία που «έγλειψε» το δοκάρι. Με την πίεση να αποδίδει καρπούς στο 54′ ο Καστελλιώτης νίκησε τον Αντωνιάδη σε τετ-α-τετ. Ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με διαγώνιο σουτ στο 84΄.

Ο Κεραυνός Πετρούπολης με 19 βαθμούς (6-1-2, 21-10 γκ.) σε 9 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση. Ο Αίμος Πετρ. με 6 βαθμούς (1-3-5, 7-17 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση.

ΑΙΜΟΣ: Αντωνιάδης, Κυπριώτης, Τσάκωνας, Κάντζιος, Κουμπίνος, Κωστάκης, Μανταλόβας, Μηδέλιας Ι. (57′ Μαλμανίδης), Καντεράκης (78′ Λιαπατάς), Λεγάκης, Αντώναρος (61′ Αντωνακόπουλος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσαφαράς, Τασιαδάμης, Νταντάνης (73′ Δασκαλάκης), Κωστόπουλος, Κυριάκος, Τσαούσης, Κατηφόρης, Περαμερίτης (82′ Τσίφας), Καστελλιώτης, Μπακάλης (69′ Κάρτσακας), Γομάτος.

  • Σε άλλο αγώνα του ομίλου ο Θεμιστοκλής ήρθε ισόπαλος με 2-2 εκτός έδρας με τον Θρίαμβο Αθηνών. Ο Θεμιστοκλής με 5 βαθμούς (0-5-4, 8-18 γκ.) σε 9 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση.
  • Για τον 2ο όμιλο η Θύελλα Περιστερίου νίκησε στην έδρα της με 3-1 τον Κεραμεικό και με 14 βαθμούς (4-2-3, 18-14 γκ.) σε 9 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση.  
  • Για τον 4ο όμιλο το Δάσος Χαϊδ ήρθε ισόπαλο 1-1 με την Αναγέννηση Πετρ., η ΑΕ Ιλίου επικράτησε με 5-0 του Διαγόρα Αιγάλεω, ο Αστέρας Χαϊδ. πήρε «διπλό» στο Κουκάκι με 3-0, ενώ η Χρυσούπολη νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τον Ζέφυρο.
  • Στη βαθμολογία η ΑΕ Ιλίου με 20 Βαθμούς (6-2-1, 27-7 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση, ενώ η Χρυσούπολη με 17 βαθμούς (5-2-2, 17-12 γκ.) είναι 4η. Ο Αστέρας Χαϊδ. με 13 βαθμούς (4-1-4, 12-15 γκ.) βρίσκεται στην 5η θέση. Ο Ζέφυρος είναι στην 7η θέση με 9 βαθμούς (3-0-6, 20-20 γκ.). Ο Διαγόρας Αιγ. με 7 βαθμούς (2-1-6, 11-18 γκ.) βρίσκεται στην 8η θέση. Τέλος ο Δάσος Χαϊδ. με 2 βαθμούς (0-2-7, 6-29 γκ.) είναι στην 10η θέση.