Home Σπορ ΕΠΣΑ: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ! [VIDEO]
ΕΠΣΑ: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ! [VIDEO]

ΕΠΣΑ: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ! [VIDEO]

0
0

Δύσκολη η πρεμιέρα στην Α’ κατηγορία για τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας καθώς μόνο οι Άγιοι Ανάργυροι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

 

Με δύσκολη νίκη ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι Άγιοι Ανάργυροι που επικράτησαν με 1-0 στην έδρα τους του Άγιαξ Ταύρου.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Πετανάι με σουτ, μετά από γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του με τον Χανιώτη με βολέ να βρίσκει τον Πρισιμιτζή και αυτός να βγάζει ασίστ στον σκόρερ. Στις καθυστερήσεις ο Χανιώτης απεσώβησε την ισοφάριση, αποκρούοντας πλασέ του Σέχου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Παπουλίδης, Λάλα, Γενίδογαν, Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (70′ Ζαρκαδούλας), Αρβανιτάκης (87′ Κωσταδήμας), Πρισιμιτζής (74′ λ.τ. Χαραλάμπου), Φωτόπουλος, Πετανάι.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ξυδιάς, Χασιώτης, Κόρδας (78′ Μαυροβουνιώτης), Μαρούσης, Σέχου Γ., Παπαευθυμίου, Παπανδρέου, Βλάμης (78′ Καβαλλάρης), Σέχου Σ. (61′ Παναγιωτόπουλος), Γκαρδιακός, Μπαρμπαλιάς.

Στα άλλα ματς της Α’ Κατηγορίας το Χαϊδάρι και ο Ήφαιστος Περ. στις έδρες τους έμειναν στο μηδέν με Ολυμπιακό Λ. και τον Πανερυθραϊκό αντίστοιχα στον πρώτο όμιλο. To Χαϊδάρι έχασε πέναλτι στο 75’ με τον Παληγεώργο που είχε δοκάρι στο 17’, αλλά και ο μαχητικός Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Χριστόπουλο στο 20’.  Ο Ήφαιστος «φωνάζει» για δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Κούστα στο 62’. Τον βαθμό της ισοπαλίας τσίμπησε η Αγία Ελεούσα εκτός έδρας από το Χαλάνδρι, ενώ για το 2ο όμιλο επίσης η Άμιλλα Περιστερίου είχε δύσκολο απόγευμα κόντρα στον Άτταλο εκτός έδρας και ηττήθηκε με 1-3, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις.

Για τον 3ο όμιλο ο ΑΟ Περιστερίου αρκέστηκε στην ισοπαλία (1-1) στον Βύρωνα κόντρα στον Αθηναϊκό, ενώ έχασε πέναλτι με τον Γεωργακόπουλο.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 0-0

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 0-0

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 1-1

ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ. 3-1

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 1-0

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2-0

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1-1.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗ Β΄ ΕΠΣΑ.

Με το δεξί μπήκε η ανανεωμένη Κηπούπολη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της των Λύκων Χαϊδαρίου.
Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ο Μουράτης ήταν αυτός που «λύτρωσε» τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το τελικό 2-1 με σουτ μετά από διπλή απόκρουση του Παρασκευόπουλου. Το σκορ άνοιξε στο 48΄με πέναλτι ο Κλωνάρης, για να ισοφαρίσει ο συνήθης «ύποπτος» Τζαμαλής σε 1-1, που δεν πανηγύρισε το γκολ, τιμώντας τα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα του Περιστερίου.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σιφογιάννης, Τουρνάκης (84′ Παούρης), Σταματογιαννόπουλος, Γκέκας, Σαββουλίδης, Λουκάκης, Νένδος, Καλαμοτουσάκης, Μουράτης, Κλωνάρης (67′ Ανδρωνιώτης), Δρόσος (62′ Σοφός).

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρασκευόπουλος, Βασίλας, Τουλιαγκάνοφ (89′ Τσατσαλίδης), Σόγιας, Μακρής, Κορωνιός (89 Μητρώκας), Τζαμαλής, Μίχος, Ταρούσα, Γκοτσούλιας (54′ Μπόγκος), Κιρκιλής.

 

 

Σε άλλο αγώνα του 3ου ομίλου ο Φοίνικας Περιστερίου ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε με 3-1 του Αστέρα Εξαρχείων. Προηγήθηκε στο 9’ με τον Καραγιώργο, ισοφάρισαν στο 38’ οι φιλοξενούμενοι με τον Τσιάρο. Στο 48’ ο Μάζης έδωσε το προβάδισμα (2-1) στον Φοίνικα ενώ στο 66’ ο Γιαταγανάκης πέτυχε το τελικό 3-1.

Στον 1ο όμιλο ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 3-1 της Θύελλας Περιστερίου.  Στο 2’ ο Ζούκας με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ με νέο πέναλτι πέτυχε και το 2-0 στο 24’ . Στο 62’ ο Κουμεντάτος μείωσε σε 2-1, ενώ ο Λερούτσος στο 76’ πέτυχε το 3-1 με εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια. Ο Ιπποκράτης πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 με αντίπαλο τον Αστέρα Ζωγράφου. Προηγήθηκε με τον Μπότη στο 16’ (0-1), στο 44’ ο Αγγελόπουλος σημείωσε το 0-2, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 81’ με τον Καραμάνο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Φούρλα. Με 0-3 εκτός έδρας ηττήθηκε στην Αθηναΐδα η Ιεράπολη.  Ο Ορφέας Αιγάλεω απέδρασε με 1-0 με γκολ του Σαββίδη στο 35’  από το Παλαιό Φάληρο που αντιμετώπισε την Κοψαχείλα. Η καθολική υπεροχή του Ηρακλή Περιστερίου στο εντός έδρας ματς με την Μεταμόρφωση, απέδωσε και με γκολ του Σάσσαλου στο 29’ και του Πουρίκη στο 63’ – με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή – πήρε τη νίκη με 2-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Κρεμμύδα, ενώ σημείωσαν και γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Τέλος στον 4ο όμιλο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έμεινε στο 1-1 με τον Κολωνό, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς ισοφάρισε στο 67’ με τον Τζεβελέκο. Εύκολη πρεμιέρα για το Καματερό που επιβλήθηκε με 3-0 του Ιάσωνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53’ ο Γεντίκης άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0). Ο Παππάς σημείωσε το 2-0 στο 67’ και στο 88’ ο Χαιρετάκης σημείωσε το τελικό 3-0.

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1-2

ΑΘΗΝΑΪΔΑ – ΙΕΡΑΠΟΛΗ 3-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 2-0

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ – ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 0-1

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 2-1

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ. – ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ 3-1

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ -ΙΑΣΩΝ 3-0

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ – ΚΟΛΩΝΟΣ 1-1