Home Σπορ ΕΠΣΑ: Νίκες για Άρη Πετρ., και Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, ήττα για Χαϊδάρι
ΕΠΣΑ: Νίκες για Άρη Πετρ., και Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, ήττα για Χαϊδάρι

ΕΠΣΑ: Νίκες για Άρη Πετρ., και Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, ήττα για Χαϊδάρι

0
0

Άρης Πετρούπολης, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Ήφαιστος Περιστερίου πέτυχαν τις νίκες της αγωνιστικής, ενώ το Χαϊδάρι υπέστη βαριά ήττα στο Χαλάνδρι

Ο Άρης Πετρούπολης πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία  επικρατώντας με 6-0 εκτός έδρας του ΑΟ Ιλίου και συνεχίζει ασταμάτητος προς την άνοδο, ενώ στις νίκες επέστρεψε και η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων  που νίκησε με 3-0 τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Τέλος σημαντική νίκη πέτυχε και ο Ήφαιστος στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία με 2-0 επί του Παπάγου.

Στη Β’ Κατηγορία η Άμιλλα Περιστερίου νίκησε στο τοπικό ντέρμπι με 4-0 την ΑΕ Περιστερίου και ο Φοίνικας Περιστερίου συμπλήρωσε μια πεντάδα αγώνων αήττητος επικρατώντας με 3-1 του Υμηττού. Στην Γ’ Κατηγορία ο Κεραυνός Πετρούπολης νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τη Νίκη Αλίμου, ενώ με 6-2 επικράτησε και η Χρυσούπολη της Αναγέννησης Πετρούπολης.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 1-1

Στο 1-1 έμειναν Ανθούπολη και Άγιαξ Ταύρου μετά από ένα  δυνατό  παιχνίδι με ένταση  και πάθος για την νίκη και από  τις δύο  ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10 με αυτογκόλ  του Δούκα μετά από σέντρα του Μαρούση και σουτ του Γκαρδιακού. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν  με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρεζτσόβ  στο 62.

Η Ανθούπολη μετά από 15 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση με 19 βαθμούς (4-7-4, 14-15 γκ.)


ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Καπελάκης-Αθανασίου): Δρίβας, Δούκας, Μανουσέλης, Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Αρβανίτης, Ρεζτσόβ (80’ Καλουδιώτης), Αντωνόπουλος, Καλογερής (59 Στρείδης), Κυριαζής, Παπανίκος (77’ Μπεντούλης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ρετζέπης, Χασιώτης, Στρέφη, Ηρακλής, Παπαευθυμίου, Σέχου Γ., Σωτηρόπουλος (69’ Μπαρμπαλιάς), Βλάμης (82’ Ράσα), Σέχου Σ. (69’ Θαναηλάκης), Μαρούσης, Γκαρδιακός (82’ Μυτακίδης).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-0

Οκτώ αγωνιστικές μακριά από τη νίκη έμεινε ο ΑΟ Περιστερίου μετά την εκτός έδρας ήττα του με 0-2 από τη Δόξα Βύρωνα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 34′ με πέναλτι ο Βουτάς άνοιξε το σκορ με 1-0, με τον Νικόλα στο 75΄ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή να σημειώνει το 2-0. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος παίκτης στο 68′ είχε δοκάρι.

Η Δόξα Βύρωνος μετά από 14 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση με 21 βαθμούς (6-3-5, 16-15 γκ)

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Μεϊμαρογλου, Στάθης, Μαρίνης (80′ Τσαουρδάς), Μανέτας, Ρωμανός, Βλάχας (80′ Ζόμπολας), Στατήρης (80′ Τζάρτζαλος), Ζευκιλής (72′ Κουτσαυτίκης), Σκούρας (60′ Νικόλας), Χαβλαντζής, Βουτας.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Τσιώσης, Διονυσόπουλος, Τρόκα, Σεττελάρι, Μπούζας Ι., Ζιάμπρας (82′ Μπργκοβιτς), Λειβαδάς, Σταυρόπουλος (62′ Τσιλεπής), Ζέρβας, Ζαφειράτος Γ., Μπούζας Α. (62′ Κόκας).

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 2-0

Χωρίς νίκη μέσα στο 2022 παραμένει ο Ολυμπιακός Λ., που ηττήθηκε με 0-2 εκτός έδρας τον Άγιο Δημήτριο, μένοντας πίσω 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή και με τον Άγιαξ Ταύρου πλέον να ισοβαθμεί μαζί του στη 2η θέση.

Στο 25’ ο Πλάκα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0), ενώ στο 83’ ο Σαμπάνης πέτυχε το 2-0 με πλασέ.

Ο Ολυμπιακός Λ. μετά από 28 βαθμούς (8-4-2, 26-12 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση, μετά από 14 αγώνες.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Παναγιώτης Μπαλαμάτσιας): Κορδάς, Τσάκος, Σκόνδρας (70′ Βασίλης), Πλυτάς (70′ Μπα), Πλάκα, Κοττάς, Τάγκαλος, Αρώνης, Γαβαλάς (46′ Νικολάου), Σαμπάνης, Χαραλαμπόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Κανελλόπουλος, Βασιλάκος, Λένγκα (14′ λ. τρ. Φραγκόπουλος), Μιχαηλίδης, Ζέρβας (46′ Νικολάου), Τσάτσα, Μπιλικαΐδης (80′ Καραχάλιος), Γανωτής, Γκαβζίδης, Γεωργόπουλος (65′ Χριστόπουλος), Γιαταχανάκης.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αγία Ελεούσα και Αθηναϊκός. Μετά από ένα άκαρπο, αλλά όχι αδιάφορο πρώτο ημίχρονο στο 57′ ο Σέχ με πλασέ εκανε το 0-1, με την Αγία Ελεούσα να ισοφαρίζει στο 81’ με τον Κατσικανταή με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 77′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Παναγιωτόπουλο.

Η Αγία Ελεούσα μετά από 15 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 18 βαθμούς (5-3-7, 17-19 γκ.)

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Μπάκας Α., Μπίκος, Κυβέλος, Μαθιούδης, Πατσατζόγλου (62′ Νίκο), Τζώρτζης (62′ Τσαγκάρης), Μάμας, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Γκάνιος (62′ Μπάκας Π.).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνταντόπουλος): Ρούμπας, Κατσαούνος (73′ Ζάχος), Βασιλείου, Κατσούδας, Δρόσης, Μαυρομματάκης, Σέχι, Κατσούλας, Βουλτσίδης (82 Καπέλης), Μπαλατσούρας, Κοντός (62′ Δούκας).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 2-0

Η Κηπούπολη ηττήθηκε με 0-2 στο Παλαιό Φάληρο στον αγώνα ζωής ή θανάτου όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός με τέσσερις αποβολές και σύρραξη των παικτών μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Μετά από ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες έδειχναν επηρεασμένες από την πολυήμερη αποχή, το σκηνικό άλλαξε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Μόλις στο 47′ ο Κωνσταντινίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0).Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως επιτυχία και στο 82′ ο Κωνσταντινίδης ανατράπηκε από τον Κορμπάκη και κέρδισε πέναλτι.  Στην εκτέλεση ευστόχησε ο Βουλωμένος και πέτυχε το τελικό 2-0 (87’).

Το ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ των παικτών αρχής γενομένης από τον τερματοφύλακα ης Κηπούπολης και τον σκόρερ του δεύτερου γκολ και στη συνέχεια γενικεύτηκε. Ο διαιτητής απέβαλε τέσσερις παίκτες δύο από τους γηπεδούχους τον Βουλωμένο (δεύτερη κίτρινη) και τον Βάια (απευθείας κόκκινη) και δύο από τους φιλοξενούμενους τον Μακρή και τον Κωνσταντινίδη (απευθείας κόκκινη).

Να σημειωθεί ότι στη φάση του πέναλτι τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Κωνσταντινίδης, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 19χρονου Άλκη και του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλεξάνδρου Λάμπη.

Η Κηπούπολη μετά από 14 αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση με 13 βαθμούς (3-4-7, 12-20 γκ.)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αντωνιάδης, Χατζημιχάλης, Καρούτζος, Μπούρσαλης (24′ Βάιας), Καψιώτης, Σκόρδος, Κωνσταντινίδης (89′ Ζιώγκας), Μακρυγιάννης, Βουλωμένος, Τρυφωνίδης, Γαλημίτης.

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σαββουλίδης, Παούρης (76′ Σταματογιαννόπουλος), Μπούσκος, Οκσίσογλου, Φαρμάκης (64′ Κωνσταντινίδης), Κουτρούλης, Λιαγκόζης (56′ Μακρής), Καλέμης (76′ Τσέας).

AO ΙΛΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. 0-6

Με το επιβλητικό 6-0 επικράτησε ο Άρης Πετρούπολης εκτός έδρας του Ιλίου και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 5’ με τον Αργυρίου (0-1). Ο Σούφλας στο 28′ σημείωσε το 0-2. Στο 38′ Ράπτης πέτυχε το 0-3. Ο Αργυρίου και πάλι στο 40′ έκανε το 0-4. Στο 50 ο Πολίτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5 και ο Τσουκαλάς στο 85 «έγραψε» το τελικό 0-6.

Ο Άρης είχε και τέσσερα δοκάρια δύο με τον Μαρίνου και από ένα με τον Ράπτη και τον Ρέτζο.

Ο Άρης Πετρούπολης μετά από 14 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση με 40 βαθμούς (13-1-0, 35-8 γκ.)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας, Γκέκας (63Γεωργούλας), Μπάμι, Δράκος, Μανιδάκης (49′ Πανέρης), Παπαδημητρίου, Νάτσης, Σκαμάνης, Ζούκας, Λερούτσος (46′ Βλάχος). Κιτσώνης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Πολίτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Κορώνης, Ρέτζο (46′ Τρακόσης), Μπριστογιάννης, Σούφλας (52′ Καραδήμας), Ράπτης (64′ Λέκκας), Μαρίνου (72′ Τσερκώνης), Αργυρίου (46′ Τσουκαλάς).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 3-0

Δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση το Καματερό και ηττήθηκε από τους Τράχωνες με σκορ 0-3, μένοντας για τρίτη αγωνιστική χωρίς βαθμό μετά τη νίκη του επί της Κηπούπολης.

Με το «καλημέρα» οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιαννόπουλο στο 2′. Στο 54′ «κλείδωσαν» τη νίκη με γκολ του Δημογιάννη, ενώ στο 84’ ο Σταυρόπουλος σημείωσε το τελικό 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να σημειώσουν ένα γκολ στο 21′ και στο 62′.

Το Καματερό μετά από 14 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση με 11 βαθμούς (3-2-9, 12-24 γκ.)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Κούτρας (89′ Τσαπατσάρης), Κολινιάτης (79′ Μπουγιούκος), Παπαχρόνης, Παπαντζήμας, Τσιουρής, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (84′ Κλείτσικας), Δημογιάννης (89′ Γκράνας), Βουρλούμης (79′ Μαργαρίτης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιάννης Μητρούσης): Ανδρεοσόπουλος, Πατέλης, Παναγιώτου (85′ Καρκαλέτσης), Βασιλάκος, Σταυρόπουλος, Μήτσης (58′ Χαιρετάκης), Παππάς, Τσιργιώτης (72′ Πέτρου), Τσομπανίδης, Κολονέρος (58′ Παπαϊωάννου), Κ. Παλυβός.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. 3-0

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες για την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων που επικράτησε με 3-0 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και έμεινε κοντά στους δύο πρωτοπόρους.  

Πρωταγωνιστής ο Γεωργακόπουλος που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ στο 37’ και στο 71’. Στο 86ο λεπτό ο Παρασκευόπουλος «σφράγισε» τη νίκη των γηπεδούχων με μακρινό σουτ.

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με 28 βαθμούς (9-1-4, 17-14 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Θανάσης Βάλσαμος): Φανουργιάκης, Κουρέας, Λάνη, Παππάς, Κλουβάτος, Δούκας (89′ Σπυρόπουλος), Φούντας (89′ Καρίμπας), Πάσχος (67′ Παρασκευόπουλος), Κοτταρίδης (88′ Τσιρώνης), Ρίζος, Γεωργακόπουλος (88′ Ροκανάς)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Ανδριόπουλος (46′ Κυριαζής), Γ. Πατρίκιος (73′ Δημητρίου), Σουλοβάρι, Παπανδρέου, Νταλάκας, Ελευθεριάδης, Κουμουνδούρος, Αλεξόπουλος, Ε. Πατρίκιος, Λαγοπάτης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ – ΠΑΠΑΓΟΣ 2-0

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ήφαιστος Περιστερίου με 2-0 επί του Παπάγου και έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την σωτηρία.

Στο 36′ ο Κούστας με σουτ έκανε το 1-0. Ο Γονής στο 63′ σημείωσε το τελικό 2-0 παίρνοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή.

Ο Ήφαιστος Περιστερίου μετά από 14 αγώνες βρίσκεταια στην 7η θέση της βαιμολογίας με 16 βαθμούς (4-4-6, 20-20 γκ.)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσούφλας, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Μπαλαρίνης (61’ Κουρούμα), Λάχας, Λάππα, Γόνης, Λιούκας, Φωτιάδης, Κούστας, Τσοπανάκος (80’ Τουρτούλης), Κιάφα (90’ Σπανουδάκης).

ΠΑΠΑΓΟΥ: Κοραχάης, Κόρδας, Τουλάκης (46’ Δήμου), Αλεξιάδης (59’ Κοτσώνης), Λιόσκας, Καρυπίδης (75’ Κούκος), Ι. Ταλιούρας, Φατούρος, Φ. Ταλιούρας (65’ Δρυμωνιώτης), Γώγιος, Καζβίκης (59’ Παπαναστασίου).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΧΑΪΔΑΡΙ 4-0

Ντέρμπι στα χαρτιά αποδείχθηκε ο αγώνας του Χαλανδρίου με το Χαϊδάρι όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-0 με τους φιλοξενούμενους να υποχωρούν στη 2η θέση.

Οι παίκτες του  Χλωρού μπήκαν δυνατά στον αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που όχι μόνο πέτυχαν πρώτοι γκολ, αλλά και που στην συνέχεια επικράτησαν ολοκληρωτικά.

Στο 30′ έγινε το 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κατσιούλη, σε ανατροπή του Καλιαμπάκα από τον Μακοδήμο. Στη συνέχεια ο Καλιαμπάκας χρίστηκε σκόρερ πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 51’ και στο 66’ Το τελικό σκορ (4-0) σημείωσε στο 77′ ο Καρδάμης με φάουλ.

Το Χαϊδάρι μετά από 14 αγώνες βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς (9-2-3, 26-15 γκ.)

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Φουκούλης, Μουρελάτος (61′ Νίκολι), Γεωργουδάκης (82′ Μπουραζάς), Κούντου (70′ Μητσόπουλος), Καλιαμπάκας (82΄Φελέκης) , Κατσιούλης Α. (62′ Αλεξανδράκης),  Σπανός.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μπακοδήμος, Γιάμτσε (68′ Μονεμβασίτης), Γιαννακόπουλος, Ζίζηλας, Αντωνόπουλος (75′ Βασιλείου), Τύρπος, Παληγεώργος, Τσιούλος, Τσαγιάννης (69′ Αθανασιάδης). , Αποστολόπουλος, Ζαχαρίου (54′ Νταφόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. –  ΙΑΣΩΝ 2-1

Για ένα ακόμη αγώνα ο Ιάσων έφτασε στην πηγή αλλά δεν νερό δεν ήπιε, καθώς ναι μεν προηγήθηκε, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 1-2 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 57′ με τον Παππά, όμως οι κυανόλευκοι πήραν το τρίποντο χάρη σε γκολ των Χαραλάμπους στο 66′ και Παπαδάκη στο 77′.

Ο Ιάσων μετά από 14 αγώνες βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς (1-2-11, 9-31 γκ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Νούσης (90′ Χατζής), Παπαθανάσης (75΄Παγώνης), Πετρενας, Αγγελόπουλος, Αγκόλι, Μπεθάνης (75′ Ζώης) Κουτσιας (75′ Κοχλιός), Χαραλάμπους, Παπαδάκης, Γιουνι (46′ Στεργιώτης).

ΙΑΣΩΝ: Λώλος, Μπράβος (46′ Ρογαλος), Ζουμης, Γλέζος, Ντοη, Τραγανος, Δέστες (67′ Καραγιάννης), Μπιλικαϊδης (56′ Κολιος) Παππάς, Κεφαλας, Αποστολόπουλος (80′ Σταθόπουλος)

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ  – ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4-1

Με πρωταγωνιστή τον Πατσέλη ο Γαλαξίας επικράτησε με 4-1 του ΑΟ Γλυφάδας. Στο 7′ ο Νίκος άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Πατσέλη στο 16′ να πετυχαίνει το 2-0. Στο 28′ ο Πατσιάλης μείωσε σε 2-1. Ο Πατσέλης δεν άφησε περιθώρια όμως στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω και με δύο γκολ στο 37′ και στο 64′ πέτυχε χατ τρικ, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Γαλαξίας μετά από 14 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση με 16 βαθμούς (5-1-8, 13-16 γκ.)

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Τσέκας, Καπίρης (78′ Ρομπάνο), Καρβούνας, Κατσιμπουλας, Ζακωβάκης, Ρεπάι (84′ Μπόντε), Μαργώνης (62′ Νεμπουτ), Κατσουγιάννης, Πατσέλης (84′ Λέμη), Γιουργας, Νίκος.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ζορμπάς, Βαρτζετάκης, Πετρόπουλος, Χαρδαλούπας (46′ Σάτκα), Σουλιμιώτης, Μπάλλιος, Μιχαήλ, Αουγκου, Πατσιάλης (54′ Παρίσσης), Καλλιακούδας.

Σε άλλον αγώνα ο Ηρακλής Περιστερίου ηττήθηκε με 1-2 από τον Νεοπεντελικό, μένοντας στους 25 βαθμούς (7-4-3, 22-11 γκ.),15 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΓΣ Καισαριανής.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Άμιλλα επικράτησε με 4-0 στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Περιστερίου, ενώ ο Ιπποκράτης πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 1-2 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Στη βαθμολογία μετά από 14 αγώνες η Άμιλλα Περιστερίου με 27 βαθμούς (9-0-5, 31-18 γκ.) βρίσκεται στη 2η θέση. Ο Ιπποκράτης με 27 βαθμούς επίσης βρίσκεται στην 3η θέση (9-0-5 36-17 γκ.), ενώ η ΑΕ Περιστερίου με 8 βαθμούς (2-2-10, 16-42 γκ.) βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ορφέας Αιγάλεω με 1-0 επικράτησε της Λαύρας και με 19 βαθμούς (6-1-6, 17-19 γκ.) βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε ο Φοίνικας Περιστερίου με 3-1 επί του Υμηττού, ενώ οι Λύκοι Χαϊδαρίου επικράτησαν με 4-1 της Ιεράπολης. Τέλος ο Θρίαμβος Χαϊδ. ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-1 της Πεύκης.

Στη βαθμολογία ο Φοίνικας Περιστερίου με 25 βαθμούς (7-4-2, 21-13 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση. Οι Λύκοι Χαϊδαρίου με 25 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση επίσης με 25 βαθμούς (7-4-2, 21-9 γκ.). Η Ιεράπολη με 12 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση με 12 βαθμούς (3-3-7, 17-30 γκ.). Τέλος ο Θρίαμβος Χαϊδ. με 8 βαθμούς (2-2-9, 11-26 γκ.) βρίσκεται στην 11η θέση.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. 1-3

Εκτός έδρας νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Κεραυνός Πετρούπολης με 3-1 επί της Νίκης Αλίμου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, και αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρουν το τρίποντο που τους διατηρούν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Αλέξη Γκουτσούλα, έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν αλλά δεν α κατάφεραν. Αντ’ αυτού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Κομπογιάννη στο 53’. Ο Κεραυνός αντέδρασε και στο 73’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Βαγγέλη Γκουτσούλα και στο 81’ έκανε την ανατροπή με κεφαλιά του Κυριάκου. Στις καθυστερήσεις ο Τσαούσης με παλσέ πέτυχε το τελικό 1-3.

Ο Κεραυνός Πετρούπολης μετά από 12 αγώνες έχει 25 βαθμούς (8-1-3, 26-13 γκ.) και βρίσκεται στην 3η θέση.

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Τσίμπης, Γονίδης, Φοινικόπουλος (83′ Βενέτης), Μαξακούλης, Τζιαβάρας, Κόκκινος, Γκιαλ (83′ Λιοτσάκης), Δίκαιος, Κουτσούκος (46′ Γεωργακόπουλος), Μακρής (8′ Ιωαννίδης), Κομπογιάννης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσαφαράς, Κάρτσακας, Νταντάνης, Δασκαλάκης, Κυριάκος, Τσαούσης, Μπακάλης, Χριστόπουλος (46′ Ψύλλας), Καστελλιώτης (90′ Μητράκος), Γκουτσούλας, Γομάτος (59′ Σκούφης).

Σε άλλους αγώνες του ομίλου ο Θεμιστοκλής ηττήθηκε με 1-4 από τον Αστέρα Γλυφάδας και ο Αίμος ηττήθηκε με 0-3 από τους Ίωνες ΠΦ.

Στη βαθμολογία ο Θεμιστοκλής με 11 βαθμούς (2-5-5, 15-24 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ ο Αίμος Πετρ. με 6 βαθμούς (1-3-8, 9-20 γκ.) βρίσκεται στην 8η θέση.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Θύελλα Περιστερίου επικράτησε στην έδρα του με 1-0 του Μαρουσίου και με 23 βαθμούς (7-2-3, 27-15 γκ.).

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 2-6

Με τέσσερα γκολ του Ανδρέα Μπεκατώρου στο πρώτο ημίχρονο, η Χρυσούπολη συνέτριψε με 6-2 εκτός έδρας την Αναγέννηση Πετρούπολης και παρέμεινε στη μάχη της ανόδου.

Ο Μπεκατώρος σκόραρε στο 5′, στο 11′, στο 15′  και στο 38′. Στο 47′ ο Κυριφίδης έκανε το 0-5, με τον Λιβάνιο να μειώνει σε 1-5 στο 61′. Στο 77′ ο Μουστακάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-6, με τον Νικολάου στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό 2-6.

Η Χρυσούπολη με 24 βαθμούς (7-3-2, 32-16 γκ.) βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ η Αναγέννηση Πετρ. με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δανέζης, Μαρκοτσάι, Παππάς, Υζείρι (46′ Σχίζας), Χριστοδουλάκης, Μαχαίρας (58′ Δαγκλής), Νικολάου,Τσίφας (62′ Ασημινιός), Μήτκας, Οικονόμου (33′ Λιβάνιος), Νίνο (46′ Γογώνας).

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Νικολακόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Βασιλειάδης (69′ Μουστακάκης), Μασούρης (46′ Σκλαβενίτης), Γιαννακόπουλος, Σαλλίτα, Θηβαίος, Μπακάλης (46′ Συριόπουλος), Μπεκατώρος (69′ Σπίνος), Τζαφέρος, Κυριφίδης (73′ Τζωρτζακάκης).

Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο Διαγόρας Αιγ.  ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Τριφυλλιακό. Το Δάσος Χαϊδ. επικράτησε στην έδρα του με 2-0 του Αστέρα Χαϊδ. Ο Ζέφυρος νίκησε με 3-0 του Κουκακίου, ενώ τέλος η ΑΕ Ιλίου ηττήθηκε με 1-2 από τον Αττικό.  

Στη βαθμολογία η ΑΕ Ιλίου είναι 3η με 26 βαθμούς (8-2-2, 33-11 γκ.), ο Αστέρας Χαϊδ. είναι 5ος με 16 βαθμούς (5-1-6, 1-20 γκ.). Ο Ζέφυρος με 12 βαθμούς (4-0-8, 23-23 γκ.) βρίσκεται στην 6η θέση. Ο Διαγόρας Αιγάλεω είναι στην 8η θέση με 9 βαθμούς (2-3-7, 13-22 γκ.). Τέλος το Δάσος Χαϊδ. με 5 βαθμούς (1-2-9, 8-41 γκ.) βρίσκεται στην 10η θέση.