Home Πετρούπολη ΕΠΣΑ: ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΑΡΗ ΠΕΤΡ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.
ΕΠΣΑ: ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΑΡΗ ΠΕΤΡ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

ΕΠΣΑ: ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΑΡΗ ΠΕΤΡ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

0
0

Στις κορυφές των ομίλων τους συνεχίζουν να βρίσκονται ο Άρης Πετρ., ο Ολυμπιακός Λ. και η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι Άρης Πετρούπολης, Ολυμπιακός Λ. και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ενώ σπουδαίο διπλό πήρε η Αγία Ελεούσα στο Ηράκλειο. Σημαντική νίκη πέτυχε το Χαϊδάρι εκτός έδρας και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από τη Β΄ κατηγορία αίσθηση έκανε η νίκη της ΑΕ Περιστερίου με 4-2 στο Γαλάτσι, ενώ η Άμιλλα Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Τέλος για τη Γ΄ κατηγορία η ΑΕ Ιλίου επικράτησε με το εκκωφαντικό 7-2 εκτός έδρας του Αστέρα Χαϊδ.   

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 0-1

Με γκολ του Ζέρβα στο 28’ ο Ολυμπιακός Λ. έκανε το διπλό μέσα στην έδρα του ΑΟ Περιστερίου, σπάζοντας το αήττητο που είχε σε αυτή μέχρι τώρα με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Ιλίου ήταν καλύτερη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός Λ. μετά από 10 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 24βαθμούς (8-0-2, 21-14 γκ.), ενώ ο ΑΟ Περιστερίου με έναν αγώνα λιγότερο βρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς (50103, 17-15γκ.)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα (73′ Μπούζας Α.), Χριστόπουλος, Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Βελλιανίτης, Λειβαδάς, Ζαφειράτος. Γ., Μπουρντένης, Νένδος (73′ Ζαφειράτος Α.) Μπρκοβιτς (85′ Τάσης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα Α., Βασιλάκος, Γιαταγανάκης, Γανιωτής, Νικολάου (60′ Μπιλικαϊδης), Τσάτσα, Ζέρβας (70 Λευκαδίτης).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 0-0

Δεν κατάφεραν οι Άγιοι Ανάργυροι να κάμψουν την αντίσταση της ψυχωμένης Λυκόβρυσης και έμειναν στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση και να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Ανώτεροι σε όλο τον  αγώνα οι Άγιοι Ανάργυροι τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στην ψυχωμένη Λυκόβρυση. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Κέμπας της Λυκόβρυσης.

Οι Άγιοι Ανάργυροι μετά από 9 αγώνες βρίσκονται στην 8η θέση με 7 βαθμούς (1-4-4, 6-9 γκ.)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Κατσάρας, Καμβύσης, Οικονόμου (72′ Παπουλίδης), Καριατλής, Ξαγοράρης, Φωτόπουλος (84′ Σκοτόλι), Κατσίβελας (80′ Χαραλάμπου), Αρβανιτάκης (46′ Θεοδωράκης).

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Σιαδήμας, Γαλακτίδης, Μπογκντάνι, Αγγελής (84′ Δανόπουλος), Σουλιώτης (42′ Κορρές), Νάστος, Τασιούδης, Παπαχρήστος (84΄ Κρασνίκι), Πανταγιάς, Στούπας (47′ Πάγκας).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 1-0

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών η Αθούπολη στη δύσκολη έδρα της Δόξας Βύρωνος και ηττήθηκε με 0-1. Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Δόξας Βύρωνος αύξησαν περισσότερο την πίεση, αλλά στο 60’ ο Ζευκίλης μετά από κάθετη μπαλιά του Μαρίνη κατάφερε να νικήσει τον Δρίβα. Η Ανθούπολη προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με ισοφάριση από στημένες φάσεις, αλλά ο Μεϊμάρογλου αποσόβησε τον κίνδυνο όπου χρειάστηκε.

Η Ανθούπολη μετά από 9 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς (3-3-3, 12-11 γκ.)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Στάθης, Μαρίνης, Ρωμανός, Κίλιας, Βλάχας (46΄Παρασκευόπουλος), Στατήρης (90΄Φυρίγος), Χαλβατζής, Σκούρας, Ζευκιλής (80΄Μίζιος), Τσαουρδάς (73΄Κουτσαυτίκης).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης (65΄Νικολόπουλος), Φανός, Ντούπης (85΄Δούκας), Μπίμπιζας, Κυριαζής (85΄Βγένης), Ρεζτσόβ, Ξυνογαλάς, Καλογέρης (77΄Κωνσταντινίδης), Αντωνόπουλος, Στρείδης.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 0-2

Η Αγία Ελεούσα υποχρέωσε στη δεύτερη εντός έδρας ήττα του το Ηράκλειο, πετυχαίνοντας μία τεράστια  βαθμολογική νίκη που την απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Κύβελος στο 65’ και ο Τζώρτζης στο 94’ σκόραραν και χάρισαν τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα τους.

Η Αγία Ελεούσα μετά από 9 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση με 13 βαθμούς (4-1-4, 9-9 γκ.)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλλας, Καρώνης, Καλιακούδας (66′ Μπαλαφατάκης), Λιαπίδης, Βακερλής, Παρασκευάς (82′ Κιμτσούκος), Ράμμος (76′ Λιαπίδης Β.), Χρήστου, Αλεξιάς (46′ Σταυρογιάννης), Ηλιακίδης (46′ Τελχάι), Γκρέμι.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώττζης, Κύβελος, Μαθιούδης, Γολίδης, Τσάγκαρης (63′ Μπάκας Π.), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Παναγιωτίδης (90+2′ Τσιγκόπουλος).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 0-3

Με φόρα ο ΑΟ Ιλίου από το ματς με την Κηπούπολη, πέρασε με διπλό και από την έδρα του Παλαιού Φαλήρου με 3-0, που πλήρωσε την αγωνιστική απραξία δύο αγωνιστικών. Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο στο 49′ ο Ράπτης έκανε το 0-1, ενώ στο 80′ ο Μανιδάκης Ε. έκανε το 0-2. Ο Παυλίδης στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Αξίζεινα σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν και  τρία δοκάρια, με τους Ράπτη, Αγκαλίου και Λουκόπουλο. Διπλής σημασίας η νίκη για τον ΑΟ Ιλίου καθώς πρώτον μπήκε και πάλι στο παιχνίδι της παραμονής καθώς αν και τελευταίος με 6 βαθμούς (2-0-7, 10-23 γκ.) ισοβαθμεί με τον 9ο Μικρασιατικό, ενώ μείωσε στον ένα βαθμό από την Κηπούπολη και το Παλαιό Φάληρο και δύο από το Καματερό και δεύτερον πήρε πλεονέκτημα απέναντι σε μία ομάδα που θα δώσει κι αυτή μάχη για την παραμονή.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Κεφαλόπουλος, Τσανκολάρι (46′ Κωνσταντινίδης), Γαβαλάς, Μπέλερης, Σωτηριάδης, Παπαευθυμίου, Καραγιαννίδης, Καρούντζος (46′ Λαϊνάς), Μηταράς (63′ Σκόρδος), Κουρτίδης, Γαλημίτης.

 ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας, Γκέκας, Μπάμπη, Μανιδάκης Γ., Λάχας, Καράμπελας, Μανιδάκης Ε., Λουκόπουλος (84′ Κιτσώνης), Ράπτης, Αγκαλίου (84′ Καραλής (, Σκαμάνης (36′ λ.τ. Μεχμέτι)(44′ λ.τ. Παυλίδης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0-3

Επίδειξη ισχύος έκανε ο Ηλυσιακός στην έδρα της Κηπούπολη της οποίας και επιβλήθηκε με 3-0, πετυχαίνοντας την τρίτη εκτός έδρας νίκη του, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη για 5 αγώνες. Στο 28΄ο Βελισσάρης έκανε το 0-1. Στο 34΄ο Ηλυσιακός κέρδισε πέναλτι, με τον Γκούγκα να εκτελεί, τον Κυρίου να αποκρούει αλλά ο Γκούγκας στην επαναφορά έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 54΄ο Πρισιμιτζής.

Η Κηπούπολη μετά από 9 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 7 βαθμούς (1-4-4, 5-14 γκ.)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος, Κολοβός (60΄ Μπίτζας), Σαββουλίδης, Παούρης, Βασιλάρης (64΄ Καλέμης), Οκσίσογλου, Φαρμάκης (46΄ Αγγελόπουλος), Μάκρας (69΄ Σοφός), Λιαγκόζης (46΄ Κωνσταντινίδης), Ταμπάκης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μαρκής, Ποντίκης, Τσαραούσης, Πανάκης, Πρισιμιτζής, Ταχιράι, Χριστόπουλος (80΄ Πουλέρι), Τσέργας (75΄ Πάσα), Γκούγκας (80΄Θεοδώρου), Βελισσάρης (75΄ Μπουσάι), Κολλόκας (16΄ λ.τ. Ανχελ).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-2

Με δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά ο Άρης Πετρούπολης έσπασε το εντός έδρας αήττητο τριών αγώνων του Πανερυθραϊκού και επικράτησε με 2-0. Στο 82′ ο Μπιμάι με πλασέ έκανε το 0-1, με τον Σούφλα στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 0-2. Με τη νίκη τους αυτή ο Άρης Πετρούπολης διατήρησε τη διαφορά των 8 βαθμών από το δεύτερο Ηλυσιακό, ενώ αύξησε τη διαφορά από τον έτερο διεκδικήτη Πανερυθραϊκό στους 11 βαθμούς.

Με 25 βαθμούς (8-1-0, 20-5 γκ.) βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Αντωνόπουλος, Μπαλής (62′ Βαρκαρώτας), Κουβαράς, Λουκάς, Μιχαλόπουλος (62′ Λιάσκος), Τσιπάς, Αραμπατζής (62′ Γκριτζάς), Κουτσουπιάς.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Πολίτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης (61′ Λάπας (87′ λ.τρ. Κορώνης), Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (75′ Σταυρόπουλος), Σαμαράς (46′ Σούφλας), Καραδήμας (87′ Μπριστογιάννης), Μαρίνου, Αργυρίου.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. – ΔΙΑΝΑ ΗΛ. 1-0

Με το σύνηθες 1-0 η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων νίκησε στην έδρα της τη Διάνα Ηλιούπολης, υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα μετά από 8 αγώνες. Ο Ρωμανός Ρίζος στο 48’ εκεμεταλλεύθηκε την μπαλιά του Νταφόπουλου, «ξεγλίστρησε» στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ σε κενή εστία πλάσαρε πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ. Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Κετσετζόγλου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.  Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν στο 38’ ο Κετσετζόγλου είχε ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι. Ο Κακός κέρδισε την εσχάτη των ποινών από τον Φανουργιάκη, όμως η εκτέλεση του αρχηγού των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Η Διάνα προσπάθησε για την ισοφάριση είχε δοκάρι στο 77’ με κεφαλιά του Μαπκογιάννη, ενώ ήταν άτυχη με τους Γκασίδη και Νομικό που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Φανουργιάκη στο ένας εναντίον ενός.

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων βρίσκεται στην 1η θέση με 22 βαθμούς (7-1-1, 11-5 γκ.), πέντε περισσότερους από το δεύτερο Χαϊδάρι και έξι από την τρίτη Διάνα.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.: Φανουργιάκης, Κουρέας, Λάνη, Δαούτης, Παππάς, Νίκολι (23’ λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Δούκας, Νταφόπουλος (86’ Μαυρογιάννης), Ντερτινής, Ρίζος (68’ λ.τρ. Φούντας), Γεωργακόπουλος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ.: Φουτράκης, Δάρρας, Πανίδης, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Νίκολι (52’ Χάλος), Κακός (52’ Λεοντίου – 83’ Κατσίκιας), Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Δωματιώτης (52’ Γκασίδης), Ποντικάκος (52’ Νομικός).

ΙΑΣΩΝ – ΧΑΪΔΑΡΙ 0-4

Με τον Χρήστου να πετυχαίνει χατ τρικ το ανώτερο Χαϊδάρι πέρασε εύκολα με 4-0 από την έδρα του Ιάσωνα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με τον πλέον ιδανικό τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Διάνας το Χαϊδάρι που επικράτησε με 0-4 του Ιάσονα και έφτασε τους 17 βαθμούς και την 2η θέση. Ο Χρήστου στο 9’ άνοιξε το σκορ (1-0) με πέναλτι, ενώ στο 25’ ο Παληγεώργος σημείωσε το 2-0. Στο 32΄και πάλι ο Χρήστου σηεμίωσε το 3-0, ενώ στο 35’ και πάλι με πέναλτι ο Χρήστου πέτυχε χατ τρικ και  το τελικό 4-0.

Ο Ιάσωνας μετά από 9 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση με 5 βαθμούς (1-2-6, 7-17 γκ.). Αντίθετα το Χαϊδάρι με 17 βαθμούς (5-2-2, 18-10 γκ.) βρίσκεται στη 2η θέση.  

ΙΑΣΩΝΑΣ: Βιτζηλαίος, Μπράβος, Σπυρόπουλος (37′ Ζουμής), Λυχνός, Ρίζας (46′ Δεστές), Ντόη, Τραγανός (37′ Μπιλικαϊδης), Κεφαλάς (37′ Κολιός), Ηλιακίδης, Τρυφέρης (70 Σταθόπουλος), Γλέζος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μπακοδήμος, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας (55′ Λαγός), Αντωνόπουλος (55′ Τζωρτζίνης), Τύρπος, Ζαχαρίου (55′ Μονεμβασίτης), Τσιούλος, Παληγεώργος (58′ Γιαννακόπουλος), Αποστολοπουλος (66′ Τσώνης), Χρήστου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. 1-1

Άτυχος στάθηκε ο Ήφαιστος στο Χαλάνδρι και έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ στο 30’ με τον Κούστα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Μήτρου. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια είχαν δύο δοκάρια με τους Κοτούλια στο 68΄και Αθανασόπουλο στο 81΄. Ο Ήφαιστος Περιστερίου μετά από 9 αγώνες βρίσκονται στην 7η θέση με 9 βαθμούς (2-3-4, 12-14 γκ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παγώνης, Νούσης (51΄ Παπαθανάσης, Λέλεκας (51΄ Ψάλλας), Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (77΄ Νίνος), Κοχλιός (51΄ Κούτσιας), Χαραλάμπους (51΄ Στεργιώτης), Μήτρου, Παπαδάκης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Γάλλιος (57΄  Σπανουδάκης), Κουρούμα, Λάππας, Γονής, Λιούκας (70΄ Αθανασόπουλος), Κούστας, Τσοπανάκος (87΄Τουρτούλλι), Κιάφα.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΕΡΨΙΘΕΑ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ 1-0

Αντιστάθηκε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα με την Τερψιθέα ο Γαλαξίας που ηττήθηκε με 0-1. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 29΄ο Γιοματάρης. Στο 90΄οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι, ενώ ο  Γαλαξίας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς ο Κατσιμπούλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89΄.

Ο Γαλαξίας μετά από 9 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση με 9 βαθμούς (3-0-6, 7-12 γκ.)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Ζόνγκα, Γραμματικόπουλος, Κουλουκτσής, Βελλής, Τσιρόπουλος, Κολτσίδας, Πεσκελίδης (60΄ Θερτσάι), Πόρης (60΄ Σαμιώτης)(76΄ λ.τ. Μπιλίντα), Γιοματάρης, Πετράτος (66΄ Ζώτος).

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Τσέκας, Λυμπερόπουλος, Μπόντε (61΄ Νεμπούτ), Νικολάου, Βλάχος, Κατσιμπούλας, Λέμης, Ιακωβάκης, Νίκος, Κατσουγιάννης, Καρβουνάς.

  • Σε άλλον αγώνα του ομίλου ο Ηρακλής Περιστερίου επικράτησε με 2-0 της Κοψαχείλας μένοντας με 22 βαθμούς (7-1-1, 18-5 γκ.) στη δεύτερη θέση σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο ΓΣ Καισαριανής.  

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-4

Καλύτερη ΑΕ Περιστερίου νίκησε με 2-4 το ανέλπιστα κακό Γαλάτσι υποχρεώνοντας το στην πρώτη εντός έδρας ήττα του και παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία. Στο 10΄ο Κολοκώτσιος έκανε το 0-1, με τον Χρυσαφίδη στο 34΄να κάνει το 0-2. Στο 53΄ο Θεοδωρακάτος μείωσε σε 1-2, αλλά μετά την σέντρα ο Χαλικιάς έκανε το 1-3. Στο 63΄ο Δουδουμόπουλος μείωσε και πάλι σε 2-3, αλλά στο 80΄ο Χαλικιάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Η ΑΕ Περιστερίου μ 7 βαθμούς (2-1-6, 13-29 γκ.) βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Γαϊτανίδης, Γκιώνης, Ραπάι Χ. (89′ Τσέπας), Πολυμέρου, Μπαμπότση, Δουδουμόπουλος, Κώτσης (72′ Κορρές), Βογατσάς, Χαραλάμπους Χ., Θεοδωρακάτος, Ραπάι Αλ..

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ιορδανίδης, Πουρίκη, Τζιτζικάκης, Γουναρίδης, Σφακιωτάκης (10′ Κανναβός), Γαζεπίδης, Χαλικιάς, Κολοκώτσιος (88′ Δημάκης), Χρυσαφίδης, Αντωνουσάκης (72′ Πανταζής), Μαρκόνης.

  • Σε άλλον αγώνα η Άμιλλα Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγώνες επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας του Ιπποκράτη και πλέον με 18 βαθμούς (6-0-3, 19-14 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση.   

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 0-2

Ο Ορφέας Αιγάλεω ηττήθηκε με 0-2 στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη Καλαμακίου. Στο 35΄ο Μιχαλακόπουλος έκανε το 0-1, με τον Βασιλειάδη στο 48΄να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Μετά από 9 αγώνες ο Ορφέας βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 15 βαθμούς (5-0-4, 13-12 γκ.), τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Καλαμακίου που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μαρουδιάς, Αγγελακόπουλος Φ. (52’ Καλογήρου), Αθανασόπουλος (62’ Σαββίδης), Βουτσινάς, Χρόνης (15’ λ.τ. Καρδαράς), Αγγελακόπουλος Β., Ζουμπουνέλης, Γκέρτσος, Πετανάι, Ζούκας, Ντούλας.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σιγάλας, Κακούτης (73’ Τζάης), Σπανός, Διαμαντόπουλος, Χιόνης, Βασιλειάδης, Τζήμας (73’ Δημάκης), Νούλας, Μιχαλακόπουλος (88’ Αντωνάτος Σ.), Κιουρανάκης (58’ Γιουσέφ), Τσερεμεγλής (88’ Αντωνάτος Ε.).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ. – ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 2-5

Με 2-5 ηττήθηκε ο Φοίνικας Περιστερίου από τον Άγιο Θωμά σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία. O Φοίνικας ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα και προηγήθηκε με απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Ζαρκάδας στο 7’ (1-0), ενώ στο 13’ ο Μώτος με πέναλτι σημείωσε το 2-0. Ο Ηρόδοτος του Άγιου Θωμά με τρία γκολ στο 26’, στο 29’ και στο 47’ έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 3-2. Με δύο πέναλτι, για τα οποία και διαμαρτύρεται εντόνως ο Φοίνικας, ο Τσινιάς σημείωσε ακόμη δύο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.

O Φοίνικας Περιστερίου με 12 βαθμούς (3-3-2, 11-10 γκ.) σε 8 αγώνες, βρίσκεται στην 5η θέση.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μώτος, Ρώιμπας (53’ Κρούπο), Μαγαλιός, Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Δαρδαμάνης (65’ Γιουλβανίδης), Σοροβίγγας, Κούτρας (53’ Παπανικολάου), Καραγιώργος, Ζαρκάδας, Διονάτος.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πετράκης, Κουζέλης (86’ Κόστα), Πετράκος, Χαντζής, Παπαθανάσης, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης (83’ Ζιώγας), Τσινιάς, Ηροδότου (83’ Τετόρος), Ρέτσκα, Αραπογιάννης (60’ Αλικάι).

  • Σε άλλα ματς του ομίλου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Υμηττό με 1-2 και με 5 βαθμούς (1-2-5, 9-20 γκ.) βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ οι Λύκοι ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την Πεύκη.  
  • αγώνες βρίσκονται στη 7η θέση με 6 βαθμούς (1-3-4, 7-14 γκ.)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 0-2

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Κεραυνός Πετρούπολης με 2-0 από το πρωτοπόρο και αήττητο Παγκράτι. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να αντέχουν στην πίεση. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κεραυνός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσαούση στο 48′, αλλά στο 51’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αρσενίου. Η ομάδα της Πετρούπολης στην συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μπέκος το απέκρουσε διατηρώντας το 0-1. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Αρσενίου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Κεραυνός Πετρούπολης μετά από 8 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς (5-1-2, 18-10 γκ.)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μπέκος, Τασιαδάμης, Νταντάνης, Κωστόπουλος, Κυριάκος, Τσαούσης, Κατηφόρης (56΄ Σκούφης), Περαμερίτης, Καστελλιώτης, Μπακάλης, Γόματος.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Κελαϊδίτης, Μερετσόλιας (51΄ Σακαλής), Κωνσταντινίδης, Μηνόπουλος, Βασιλειάδης, Αδάμης, Στεργιόπουλος, Νάνος (51΄ Σταματίου), Αρσενίου, Ρίζος (85΄ Τσιάβος), Νεζίρι (66΄ Ντουρμετάκης).

  • Με το βαρύ 1-5 ο Θεμιστοκλής ηττήθηκε με 1-5 από τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου, και με 4 βαθμούς (0-4-4, 6-16 γκ.) βρίσκονται στην 9η θέση.
  • Για τον πρώτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας επίσης, ο Αίμος Πετρούπολης ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Προμηθέα. Ο Αίμος μετά από 8 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 6 βαθμούς (1-3-4, 7-14 γκ.)

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡ. 1-0

Η Θύελλα Περιστερίου δυσκόλεψε όσο μπορούσε αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-1 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Άτλα Κυψέλης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 72΄ο Ζίκα με πέναλτι.

Η Θύελλα Περιστερίου μετά από 8 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς (3-2-3, 15-13 γκ.)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Λάτσης, Λιβάνιος (89΄ Θεόδοτος), Τσιτσόπουλος, Κοσμίδης, Νάσι Β., Τελάι, Καβαλιέρης, Ζίκα, Σινομάτι, Μπάρε (27΄ λ.τ. Μπούσιος), Βάσσος (55΄ Καραχάλιος).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παλαιολόγος, Χριστοδούλου, Κωστούλας (62΄ Κοντογιάννης), Ζαρναβέλης, Καραμπίκας, Καλαντζί, Κατιάι Φ., Θεοδωρακόπουλος (62΄ Αντωνόπουλος), Δήμο (62΄ Καπίρης), Κατιάι Τ., Πρεβαζιανός.

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔ- ΑΕ ΙΛΙΟΥ 2-7

Τη συντριβή με σκορ 2-7 γνώρισε ο Αστέρας Χαϊδ. από την ΑΕ Ιλίου που επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Στο 8΄ο Πιπίνης έκανε το 0-1, με τον Λιβάνιο στο 13΄να πετυχαίνει το 0-2. Ο Κότσι στο 16΄ σημείωσε το 0-3. Ο Καραγιάννης με πέναλτι στο 33΄μείωσε σε 1-3. Ο Λιβάνιος στο 38΄ πέτυχε το 1-4. Ο Κότσι στο 41΄ σημείωσε το 1-5. Ο Μαυροειδής στο 52΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-6, με τον Χυσοχόο στο 80΄να κάνει το 2-6. Το τελικό 2-7 διαμόρφωσε στο 88΄με αυτογκόλ ο Ζαχαρόπουλος.

Ο Αστέρας Χαϊδ. με 10 βαθμούς (3-1-4, 9-15 γκ.) σε 8 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕ Ιλίου με 17 βαθμούς (5-2-1, 22 – 7 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης, Χρυσοχόος, Ζαχαρόπουλος, Κωστάκης, Καραγιάννης, Πρίσκος (57΄ Πετρούτσος), Παπαναστάσης (57΄ Χατζηπουλίδης), Χαλιλάι, Μανεντής (68΄ Πλέσσας), Θαναηλάκης, Πετρονικολός.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Τζερεμάκης (74΄ Τσιλογιάννης), Σάλλα, Μάλλης, Καραχάλιος (51΄ Καραντώνης), Ανταλής, Κορωνιός, Λιβάνιος (55΄ Χαλκιάς), Φύκηρης (74΄ Βασιλάκος), Μαυροειδής, Πιπίνης, Κότσι.

  • Για τον ίδιο όμιλο η Αναγέννηση Πετρούπολης ηττήθηκε στην έδρα της από τον Αττικό με 1-2. Ο Ζέφυρος ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-6 από τον Τριφυλλιακό. Ο Διαγόρας Αιγάλεω νίκησε με 1-0 το Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ τέλος η Χρυσούπολη ηττήθηκε με 3-4 από το Κουκάκι.
  • Στη Βαθμολογία η Χρυσούπολη με 14 βαθμούς (4-2-2, 14-10 γκ.) βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Αναγέννηση Πετρ. βρίσκεται στην 6η θέση με 9 βαθμούς (3-0-5, 9-19 γκ.). Ο Ζέφυρος με 9 βαθμούς (3-0-5, 18-17 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Τέλος το Δάσος Χαϊδ. με μόλις 1 βαθμό (0-1-7, 5-28 γκ.) είναι στην τελευταία θέση.