Home Πετρούπολη ΕΥΗ ΤΟΤΩΝΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΕΥΗ ΤΟΤΩΝΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΕΥΗ ΤΟΤΩΝΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ

0
0

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα στου Κυριάκου Μητσοτάκη, η Εύη Τοτώνη θα είναι υποψήφια βουλευτής στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών με τη ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η Εύη Τοτώνη γεννήθηκε πριν 45 χρόνια στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ίλιον. Είναι κόρη του Γιάννη Τοτώνη και της Καίτης Μαρινοπούλου, δασκάλων με έντονη  συνδικαλιστική δράση στη ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών, που υπηρέτησαν για πολλά χρόνια στο χώρο της Ειδικής Αγωγής. Η καταγωγή της είναι από την Κορινθία και από Ορεινή Γορτυνία(Αρκαδία).

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια ήταν  ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και αργότερα της ΟΝΝΕΔ. Εργάζεται 24 χρόνια στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπου έχει υπηρετήσει στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας, ως στέλεχος στην γενική διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού και σήμερα υπηρετεί ως Ανώτερο Διοικητικό Στέλεχος της Εταιρικής Τραπεζικής.

Ως μόνιμη κάτοικος της Πετρούπολης γνωρίζει πολύ καλά τα έντονα προβλήματα που απασχολούν την Δυτική Αθήνα και έχει τη θέληση, την όρεξη και την εμπειρία να προσφέρει τα μέγιστα με σκοπό την επιλυσή τους.

Ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμβάλει στον αγώνα για την επικράτηση ξανά στην Ελλάδα των αξιών,της ανάπτυξης,της αξιοκρατείας,της αξιοπρέπειας,της αξιοπιστίας.

Ζητά την ψήφο σας για να είναι ανάμεσα στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που θα κληθούν να υλοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα που θα φέρει την Ελλάδα στη θέση που της αρμόζει στην Ευρώπη.