Home Σπορ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ Β’ ΕΠΣΑ
Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ Β’ ΕΠΣΑ

Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ Β’ ΕΠΣΑ

0
0

Φοίνικας Περ. και ΑΕ Περιστερίου, σημείωσαν νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ, ενώ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και η Αμιλλα Περ., έμειναν στην ισοπαλία. Η Ιεράπολη σημείωσε ήττα στον πρώτη αγώνα στο πρωτάθλημα.

 

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΙΕΡΑΠΟΛΗ 2-0

Έστω και δύσκολα ο Φοίνικας Περιστερίου πανηγύρισε τη νίκη επί της Ιεράπολης με 2-0 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ. Ο Ζαρκάδας στο 37’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με απευθείας φάουλ του Ζαρκαδά, με τον Δαρδαμάνη να σημειώνει το τελικό αποτέλεσμα με κεφαλιά στο 80’, μετά από κόρνερ του Ζαρκαδά.  Στο 3’ ο Ζαρκάδας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμαλίγκας, Ρωίμπας, Σοροβίγκας (46’ Παπαυγέρης), Λάσκαρης, Αναγωνστόπουλος, Δαρδαμάνης, Διονάτος, Μαρκαντωνάτος (46’ Καλύβας), Κούτρας, Ζαρκάδας, Δρέσιος (46’ Βιδάκης).

 

ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΕΩΣ: Σπάρος Ι., Πανουσιάκης (46’ Μίσκα), Σπάρος Α. (72’ Βέρρας), Σαρδέλης, Γιακουμάκης, Βιτουλαδίτης, Δαβίλας (57’ Σιώζιος), Αναγνώστου (72’ Μπογδάνος), Καλλίλας, Τζαρέλλας, Τσαπουρνής.

 

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ-ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ. 0-0

Χωρίς πολλές φάσες στις αντίπαλες εστίες, αλλά με πολύ πάθος και δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Άμιλλα Περιστερίου έμειναν στο 0-0 στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Α. Ζαφειριάδης): Κατσαρός (57’ Παπαθανασίου (75’ Καρκαβίτσας), Λώλος (37’ Ντζέλιας), Μπούρας (75’ Ζαγκλής), Στάθης, Τζεβελέκος, Τζαμαλής, Καγιανάς, Τσαγιάννης, Ζαχαρίου, Μπόχτης (46’ Μακρίδης), Κούμης.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ξ. Καζακόπουλος): Γεροντάκης, Σωτηρίου (65’ Δέγκλερης), Πουλέρι (46’ Τζαβάρας), Ασημακόπουλος, Κατσιούλας (46’ Μπερνικόλας), Ζήκος, Μπότης, Παππάς, Πούλιος (78’ Κλαυδιανός), Κοπανάς (57’ Καλαμπαλίκης), Χάλαρης.

 

 

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΕΥΚΗ 4-2

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ η ΑΕ Περιστερίου. Η ομάδα του Γιάννη Σκαρπέλη νίκησε την Πεύκη με 4-2, παρουσιάζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Μόλις στο 4’ το λάθος του Μπίφσα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 58’ ο Σμυρνιώτης πέτυχε το 2-0, με τον Χαλκιά δύο λεπτά μετά να κάνει το 3-0. Στο 72′ ο Γκατζιώρας μείωσε σε 3-1, αλλά στο 86′ ο Χαλικιάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 90′ ο Γ. Παππάς.

 

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Νικολόπουλος, Λαγγουράνης, Κώνστας, Καραπαπάς, Σοϊλές, Σμυρνιώτης, Στρέμπας (60′ Καβάγιας), Παρλακίδης (90′ Γαντζούλας), Χαλικιάς (90′ Νίκας), Μαντζιώρος (70′ Ξούρας), Αντωνουσάκης (70′ Mαντζιώρης).

ΠΕΥΚΗ: Μπίφσας, Παπακωνσταντίνου Γιαννακόπουλος, Κοκαβέσης, Παππάς Δ., Μπογκντάνι (80′ Ψωμίδης), Κρητικός (46′ Κατιάι Φ.), Μπούντρας, Δογάνης (68′ Παππάς Γ.), Κατιάι Τ. (68′ Γκατζιώρας), Κουνέλης (46′ Σπυριδάκης).