Home Πετρούπολη ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ

0
0

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ» ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της “Πετρούπολη Μαζί”, Θοδωρής Λάππας  δηλώνει τις προθέσεις της παράταξης για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

 

Αναλυτικά αναφέρει: “Οι εκλογές της 26ης Μαΐου δημιούργησαν τις συνθήκες της επόμενης μέρας που επιβάλλουν τη σύγκλιση, τη σύνθεση και τη συνεργασία. Η ετυμηγορία των πολιτών είναι σαφής. Η παράταξη μας έδωσε μια έντιμη μάχη με συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά και με αυτοδιοικητικό πρόσημο. Δηλώνουμε περήφανοι για όλους εκείνους που με ελεύθερη σκέψη και μακριά από τις κομματικές αγκυλώσεις στήριξαν την προσπάθεια μας.

Αναφορικά με την εκλογική διαδικασία της προσεχούς Κυριακής για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ενίσχυση της συμμετοχής, με τις βασικές προγραμματικές μας θέσεις να παραμένουν ανοιχτές στο διάλογο. Η ελεύθερη βούληση των πολιτών που βασίζεται στην κριτική σκέψη είναι στοιχείο της δημοκρατίας και ως τέτοιο απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνης μας.

Οι βασικοί άξονες για την ανάπτυξη της πόλης έχουν ως προϋπόθεση το όραμα, το σχεδιασμό και τις ολοκληρωμένες μελέτες. Η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου, η αποτελεσματική διεκδίκηση και η ανάγκη για δημιουργία ίδιων πόρων μέσω των αστικών αναπλάσεων είναι προτάσεις δικές μας που απευθύνονται σε όλες τις πλευρές.

Τέλος, είμαστε και παραμένουμε παρόντες με πυξίδα την εξέλιξη, την πρόοδο και την προοπτική για την πόλη, απέναντι στη στασιμότητα, τις κομματικές γραμμές, τις ιδεοληψίες και το πισωγύρισμα. Συνεχίζουμε…”.