Home Πετρούπολη ΘΟΔ. ΛΑΠΠΑΣ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚH ΠΟΛΗ
ΘΟΔ. ΛΑΠΠΑΣ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚH ΠΟΛΗ

ΘΟΔ. ΛΑΠΠΑΣ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚH ΠΟΛΗ

0
0

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Στο χορό του προεκλογικού αγώνα μπήκε και η Πετρούπολη Μαζί του Θοδωρή Λάππα που το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στα πλαίσια της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε και πολιτική ομιλία για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της δημοτικής παράταξης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου ο Θοδωρής Λάππας έκανε έναν απολογισμό των δράσεων της παράταξής του, τονίζοντας πως ήταν παρούσα σε κάθε πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση της πόλης, τιμώντας την ψήφο των πολιτών που τους εμπιστεύθηκε. Μίλησε για τις θέσεις και τις προτάσεις που κατέθεσαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, που όπως τόνισε κάποιοι απουσίαζαν!

Έκανε μία σύντομη παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων που θα παρουσιαστεί αναλυτικά σύντομα και θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση δίνοντας έμφαση σε θέματα όπως η απομάκρυνση της Χωματερής, η προστασία του Ποικίλου Όρους από τους καταπατητές, αλλά και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσω νέων υπηρεσιών και δομών.
Δεσμεύθηκε για την κατασκευή σύγχρονου βιοκλιματικού δημαρχείου, για την ίδρυση Ταμείου Αλληλεγγύης, για τριετή δημοτικών τελών σε νέους επιχειρηματίες και επενδυτές στην πόλη, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, καθώς και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων και κατασκευή νέων.
Τόνισε πως στην Πετρούπολη Μαζί εργάζονται ως ομάδα και δεν υπάρχουν αρχηγοί και επικεφαλείς.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Βούλα Αγγελοπούλου και Χρήστος Κυριάκος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης, οι υποψήφιοι βουλευτές δυτικού τομέα Αθηνών κκ. Γιαννακοπούλου, Καρχικάκης από το ΚΙΝΑΛ, Αντώνης Πανούτσος από τη ΝΔ, ο αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων Θοδωρής Μαξούρας, ο επικεφαλής της ΡΑΚ Νίκος Σακούτης και ο επικεφαλής της «Νέα Αρχή – Πετρούπολη» Μάνος Συλλιγνάκης.