Home Ίλιον ΙΛΙΟΝ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ 2,5 ΕΤΩΝ! ΕΠΑΘΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΥΦΤΟ [upd]
ΙΛΙΟΝ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ 2,5 ΕΤΩΝ! ΕΠΑΘΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΥΦΤΟ [upd]

ΙΛΙΟΝ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ 2,5 ΕΤΩΝ! ΕΠΑΘΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΥΦΤΟ [upd]

0
0

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 

 

 

Σε κατάσταση σοκ μητέρα μετέφερε το πρωί της Δευτέρας το ηλικίας 2,5 ετών αγοράκι στην κλινική «Ταξιάρχης», όταν το βρήκε αναίσθητο μέσα σε μπαούλο-καναπέ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί κρύφτηκε μέσα στο αποθηκευτικό χώρο του καναπέ, παίζοντας κρυφτό με τον αδελφό του. Οι γονείς είχαν ξαπλώσει και δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Όταν η μητέρα το αναζήτησε και το εντόπισε στην μοιραία κρυψώνα το μετέφερε σε κοντινή κλινική, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια, καθώς ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατος του μικρού προήλθε από ασφυξία. Τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε.

 

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Νέα στοιχεία σχετικά με τον τραγικό θάνατο του μικρού αγοριού δίνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που ενημερώνει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Άμεσα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.