Home Σπορ ΙΡΙΔΑ: ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ Α΄ΕΣΚΑ
ΙΡΙΔΑ: ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ Α΄ΕΣΚΑ

ΙΡΙΔΑ: ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ Α΄ΕΣΚΑ

0
0

Από την Γ’ ΕΣΚΑ στην Α’ κατηγορία βρέθηκε σε δύο χρονιές η Ίριδα με τον Γιώργο Σταματόπουλο  να την καθοδηγεί από τον πάγκο.

Και μόνο το γεγονός αυτό ήταν αρκετό για τη διοίκηση της Ίριδας να εμπιστευτεί εκ νέου τον παλαίμαχο παίκτη και νυν προπονητή και στην Α’ ΕΣΚΑ στην οποία και θ΄ αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ

Με λιτή ανακοίνωση στο facebook η Ίριδα δήλωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γ. Σταματόπουλο, αλλά και τον συνεργάτη του Θανάση Τόπακα: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση του προπονητικού διδύμου των επιτυχιών.

Ύστερα από την κατάκτηση ενός κυπέλλου υπερπρωταθλητή και δύο ανόδων σε δύο χρόνια, οι Σταματόπουλος Γιώργος και Τόπακας Θανάσης θα συνεχίσουν να δίνουν τις οδηγίες τους από τον πάγκο της ομάδας μας.

ΔΕΚΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Μετά την ανανέωση συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο η Ίριδα προχώρησε και στην ανανέωση παικτών που βοήθησαν σημαντικά την προηγούμενη χρονιά. Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Η ομάδα μας ανακοινώνει τις ανανεώσεις παικτών για την σεζόν 2020-2021 για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ Ανδρών.

Πρόκειται για τους εξής:

Πουρναράς Πάνος 27 (Guard)

Λυσανδρόπουλος Κώστας 21 (playmaker)

Kιούκης Κώστας 21 (Guard)

Κακουριώτης Κώστας 18 (Forward)

Χαϊδεμένος Δημήτρης 39 (Forward)

Mπουρβάνης Γιώργος 42 (Center)

Mιζάλης Αντώνης 23 (Power Forward)

Γιαννακόπουλος Κυριάκος 19 (guard)

Βενιός Γιώργος 19 (center)

Λυσανδρόπουλος Γιώργος 18 (guard)