Home Σπορ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ [video]
ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ [video]

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ [video]

0
0

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ 1-1 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΟ 75′ ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 0-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ.

 

 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Άγιος Ιερόθεος από την έδρα της Θύελλας Καμαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση των γηπεδούχων στο 2ο ημίχρονο, βρήκαν τους χώρους και έφτασαν στο γκολ στο 85΄με τον Ηλιάδη. Η Θύελλα Καμαρίου ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 22΄με τον Σιμιτσή.

Μετά την ισοπαλία ο Άγιος Ιερόθεος έφτασε τους 32 βαθμούς (9-5-4, 20-3 γκ.), ισοβαθμώντας στην 3η θέση με τους Πανθηραϊκό και Κηφισιά.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜ.: Αθανασόπουλος, Ερρίκος, Μπουσάϊ, Παπαζαχαρίας (14′ Σπανός), Αρκούδας, Μαλάϊ, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου (64′ Βεζυρτζόγλου) , Καραλής (64′ Δωματάς), Ντινιωτάκης (46′ Φύτρος)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αντωνόπουλος, Σιμάκος (53′ Κομνηνός), Βιδάλης, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μπατής, Ηλιάδης (90′ Χατζηστάμου), Ντάφλας, Κρασι (90′ Μουκίδης), Τσαρκανι, Αποστόλου.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΗΤΤΑ 0-1 ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Δεν τα κατάφεραν οι Άγιοι Ανάργυροι στα Άνω Λιόσια και ηττήθηκαν 0-1 από τον Ακράτητο. Μέχρι το 75΄άντεξε η άμυνα των φιλοξενούμενων απέναντι στον Ακράτητο που καιγόταν για τη νίκη. Το γκολ σημείωσε ο Μακρής με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ. Μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, τις ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Νταφόπουλο στο πρώτο ημίχρονο με ψαλιδάκι. Πάντως και οι Άγιοι πάλεψαν και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 63΄με τον Σεχολάρι, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στις 85’ ο Χανιώτης αποσόβησε το 2-0  σε σουτ Μακρή.

Οι Άγιοι Ανάργυροι βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (1-6-11, 10-27 γκ.)

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Βασίλης (68′ Κουτρούλης), Σταυρόπουλος, Ρόπας, Νομικός, Σταυρόπουλος, Κοντιζάς, Μακρυνικόλας (90+2 Κωνσταντινίδης), Μάκρας (90+1 Βουτάλης), Τσεπελέ, Νταφόπουλος (83′ Τσάκος)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Γενίδογαν (88′ Κατσάρας Β.), Νυφαδόπουλος, Ανδρέου, Πιπίνης, Μαυρομματάκης, Λάλα (46′ Λαθούρης), Κατσίβελας (70′ Γκουντούνας), Σεχολάρι, Τουλουβασίλης, Κατσάρας Θ. (56 Μπαλατσούρας).