Home Σπορ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.
ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

0
0

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Άγιοι Ανάργυροι και Άρης Πετρούπολης στο σημαντικότερο αγώνα του 3ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας.

 

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους Χανιώτη και Παλαιολόγο τους δύο τερματοφύλακες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο 12’ στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην αντίπαλη περιοχή, ο Καραχάλιος με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παλαιoλόγο. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Καραδήμα στο 26’ με πλασέ άουτ, ενώ στο 28’ ο Χανιώτης είπε «όχι» στα σουτ του Χριστούλη και Νησαριώτη, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Σαγανά βγήκε άουτ.

Στο 47’ ο Νησαριώτης εκμεταλλεύθηκε τη λάθος συνεννόηση της άμυνας των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ (0-1). Δέκα λεπτά αργότερα ο Νικολάου έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά (1-1). Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 67’ με σουτ των Κλωνάρη και Νικολάου, το πρώτο απέκρουσε ο Παλαιόλογος και το δεύτερο κατέληξε άουτ. Από μία ακόμη σωτήρια για τις ομάδες τους επέμβαση είχαν οι δύο τερματοφύλακες. Στο 70’ ο Χανιώτης μπλόκαρε την μπαλα σε τετ α τετ του Νησαριώτη και στο 72΄ο Παλαιολόγος σε σουτ του Κλωνάρη. Στο 80’ ο Κουτρούλης σούταρε πάνω στον Χανιώτη.

Μετά την ισοπαλία στην 4η αγωνιστική οι Άγιοι Ανάργυροι έμειναν στην 3η θέση με 10 βαθμούς (3-10, 7-2 γκ.), ενώ ο Άρης Πετρούπολης είναι 7ος με 7 βαθμούς (2-1-1, 8-3 γκ.)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Κατσίβελας, Νυφαδόπουλος, Κατσαράς, Πιπίνης (57′ λ.τ. Σταύρου), Γενίδογαν, Οικονόμου (46′ Κρητικός), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (75′ Λάλα), Κλωνάρης, Νικολάου (85′ Κούμπρια).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παλαιολόγος, Λάπα, Κορώνης (70′ Θανόπουλος), Δάρρας, Αχμέτ, Βελιανίτης, Καραδήμας (58′ Κουτρούλης), Χριστούλης (81′ Πουρσανίδης), Νησαριώτης, Τρακόσης, Σαγανάς (81′ Σταυρόπουλος).