Home Πετρούπολη Και εγένετο οι Ενεργοί Πολίτες Πετρούπολης
Και εγένετο οι Ενεργοί Πολίτες Πετρούπολης

Και εγένετο οι Ενεργοί Πολίτες Πετρούπολης

0
0

Με τη ιδρυτική συνέλευσή της, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου μια νέα Δημοτική Παράταξη γεννήθηκε στην Πετρούπολη.

Οι Ενεργοί Πολίτες της Πετρούπολης με ανακοίνωσή τους αναφέρουν: Μέσα από τις εισηγήσεις και τις τοποθετήσεις των μελών κατέληξαν στα επόμενα, άμεσα, βήματά τους για μια ανοιχτή, προοδευτική, πλουραλιστική, κινηματική Δημοτική Παράταξη.

Καλούν σε συστράτευση, με βάση Αρχές και Πρόγραμμα και ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, όλους εκείνους που δεν βολεύονται με την σημερινή στασιμότητα , αλλά θέτουν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών τους για το Δήμο Πετρούπολης.

Στις τοποθετήσεις τους οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα δημιουργίας της νέας Δημοτικής Κίνησης και εστίασαν στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και οι δημότες της.

(Ποικίλο-Δημαρχείο-Στάδιο-Χωματερή-Μετρό-οδός Ελαιών-Συγκοινωνίες-Σχολική Στέγη κ.α.)”.

Στην προσωρινή Γραμματεία που εκλέχτηκε συμμετέχουν οι: Αδαμόπουλος Θ. – Μπουσούνης Μ.- Μπουρνάς Θ. – Κουτρούμπας Ν. – Μπουλούγαρης Κ. – Ρίζου Δ. – Σταγκουράκης Ν. – Παπαιωάννου Κ. – Βατούση Ρ. – Φύσκιλης Κ.