Home Δυτική αθήνα ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΥΤΕΨΑΝ ΝΕΑ ΠΕΥΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΛΑΜΑΝΑΣ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΥΤΕΨΑΝ ΝΕΑ ΠΕΥΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΛΑΜΑΝΑΣ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΥΤΕΨΑΝ ΝΕΑ ΠΕΥΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΛΑΜΑΝΑΣ

0
0

Σε δεντροφύτευση προχώρησαν οι κάτοικοι της οδού Αλαμάνας εκεί που κόπηκαν τα 6 μεγάλα πεύκα.

 

Με μία άξια λόγου και πάνω από κάθε συμβολισμό πράξη οι κάτοικοι της οδού Αλαμάνας στο Καματερό τίμησαν με το καλύτερο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος φυτεύοντας νέα πεύκα στη θέση που ο ιδιοκτήτης οικοπέδου μία ημέρα πριν την Παρασκευή 4/6 προχώρησε στην κοπή έξι μεγάλων πεύκων ηλικίας άνω των 60 ετών.

 

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε η Γεωργία Νίκα, δημοτική σύμβουλος Αγίων Αναργύρων – Καματερού  με την Ανυπότακτη Πόλη,  «η επιτροπή κατοίκων που δημιουργήθηκε για την υπεράσπιση του Πάρκου επί της οδού Αλαμάνας στην περιοχή Αγίου  Νικολάου περιοχή Καματερού, μετά από την κοπή 6 δένδρων από οικοπεδούχο, την Παρασκευή 4/6, σήμερα πραγματοποίησε με μαζική συμμετοχή της γειτονιάς,  δενδροφύτευση στο συγκεκριμένο σημείο. Συμβολική και ουσιαστική απόφαση, μήνυμα στην διοίκηση του δήμου Αγ. Αναργυρων – Καματερού  (ακόμα δεν πήγε στο χώρο να επιληφθεί και έδειξε περίεργη αδιαφορία, ακόμα δεν μας έδωσε το όνομα του ιδιοκτήτη – οικοπεδούχου που έκοψε τα δένδρα, για να μην αναφερθούμε σε αυτή την ανάρτηση πως τις προηγούμενες μέρες, άνοιξε τον δρόμο πετώντας τα συρματοπλέγματα και ισοπέδωσε τον χώρο), πως τα δένδρα θα αντικατασταθούν με νέα μεγάλα δένδρα τις επόμενες μέρες.

 

 

Ανανεώσαμε την απόφαση πως το άλσος θα το υπερασπιστούμε, με κάθε αγωνιστικό μέσο όπως έκαναν πριν από χρόνια ενάντια στην τότε διοίκηση που ήθελε να κάνει σε αυτή την περιοχή το νεκροταφείο.

Έχει ζητηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο για να δοθούν εξηγήσεις για την στάση της διοίκησης, γιατί δεν είναι υπόθεση του αντιδημάρχου πράσινου και του αντιδημάρχου τεχνικής υπηρεσίας, το κόψιμο των δένδρων και γιατί με περισσή, ευλάβεια προστατεύουν το όνομα αυτού που έκοψε τα δένδρα και κινούνται κατά αγνώστων, την στιγμή που υπάρχουν  μαρτυρίες επίσημες κατοίκων».