Home Δυτική αθήνα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

0
0

Την απ’ ευθείας ανάθεση τη διαχείριση των μπαζών στο δήμο Αγίας Βαρβάρας από τον αντιδήμαρχο σε εταιρία, καταγγέλλει με δελτίο Τύπου η  δημοτική παράταξη «Δυνατή Πόλη».

 

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου η αμοιβή στην εταιρία που ανέλαβε την εργολαβία, η οποία δεν κατονομάζεται,  ανέρχεται στις 21.662,50 ευρώ!

 

Στη συνέχεια κάνει λόγο για διχαστική και μεροληπτική αντιμετώπιση των εργαζομένων από τη διοίκηση Μίχου και καταλήγει ότι οι διοικητικές υπηρεσίες του δήμου είναι υπό διάλυση.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αντιδήμαρχος, δίνει με απ’ ευθείας ανάθεση, σε εταιρεία που δεν κατονομάζει, τη διαχείριση των μπαζών στο δήμο έναντι αμοιβής,  είκοσι μια χιλιάδων εξακοσίων εξήντα δύο  ( 21.662,50)  ευρώ.

Όποιος διαβάσει την απόφαση που αναρτήθηκε στη διαύγεια θα διαπιστώσει,  με μια απλή ανάγνωση, τα ελαττώματά της και θα αναρωτηθεί: Τόση ανευθυνότητα ή ανικανότητα επικρατεί στο δήμο;   Αποφασίζουν χωρίς να γνωρίζουν τι αποφασίζουν και υπογράφουν χωρίς να ξέρουν τι υπογράφουν;

Εκδίδουν  απόφαση και στο αποφασιστικό τμήμα της δεν αναφέρεται ούτε η εταιρεία στην οποία ανατίθεται η υπηρεσία! Ούτε αναφέρονται οι διατάξεις που προβλέπεται η ανάθεση της εργασίας αυτής.

Και βεβαίως γεννιούνται πολλά ερωτηματικά για τις  χρεώσεις των δημοτών σε σχέση με το κόστος του δήμου, για τον τόπο συλλογής των αποβλήτων από εκσκαφές και κατασκευές, για το ρόλο των φορτηγών του Δήμου, για το ποιος ή ποιοι θα ελέγχουν τις ποσότητες κλπ.

Έχουμε τονίσει  κατ’ επανάληψη τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο δήμο εξ αιτίας της μεροληπτικής και διχαστικής αντιμετώπισης των εργαζομένων από τη δημοτική αρχή Μίχου. Δυστυχώς και σήμερα επιβεβαιωνόμαστε. Οι διοικητικές υπηρεσίες του δήμου είναι σε πλήρη διάλυση.