Home Σπορ ΚΕΡΑΥΝΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ, 0-1 ΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ, 0-1 ΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ, 0-1 ΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

0
0

ΜΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ!

 

Την πρώτη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Κεραυνός που ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον ΑΟ Καλαμακίου.

Με ενδεκάδα ανάγκης αγωνίστηκε ο Κεραυνός καθώς απουσίαζαν αρκετοί βασικοί παίκτες ενώ είχε την ατυχία να στο πρώτο ημίχρονο να κάνει και δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών.  Παρά τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν οι γηπεδούχοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο  δύο κλασικές ευκαιρίες σε τετ-α-τετ με τον Καστελλιώτη να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια και τον γκολκίπερ Μπούρα να κάνει σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Πόθα.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κοτόπουλο, ενώ στην επανάληψη βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν σε αντεπίθεση με πλασέ του Κατσιπόδα στο 69′ σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κεραυνός βγήκε στην επίθεση, πίεσε για την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις είχε ακόμα μία κλασική ευκαιρία με τον Κωτσιόπουλο, το σουτ του οποίου από κοντά εξουδετέρωσε και πάλι ο τερματοφύλακας.

Μετά από πέντε αγωνιστικές ο Κεραυνός βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς (5-4-0, 12-3 γκ.) και ισοβαθμεί με το δεύτερο Καλαμάκι και τον τέταρτο Κεραμεικό.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Αλεξανδρής, Ρεντζής (59′ Νταντάνης), Φανός (8′ λ.τρ. Αναγνωστόπουλος), Κυριάκος, Δασκαλάκης, Μπαρμπούδης, Κωτσιόπουλος, Κουτάκος (32′ λ.τρ. Αρβανιτάκης), Καστελλιώτης, Πόθας (50′ Μυρτσιώτης), Πάλαϊ.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Μπούρας, Ξεζωνάκης, Κοτόπουλος, Μπουρογιαννόπουλος, Αλτόγλου, Λεΐσος, Κατσιπόδας (87′ Χρυσολωράς), Γεροντάρης, Μαντής (48′ Καλλός), Σαραντινός (32′ λ.τρ.) Ζαφειρίου, Βέττας (61′ Τερζόπουλος).