Home Πετρούπολη ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στο 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θετικός στο τεστ κορονοϊού βρέθηκε εκπαιδευτικός του 2ου Γυμνασίου Πετρούπολης με τη διεύθυνση του σχολείου να ενημερώνει τον Δήμο, τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τον ΕΟΔΥ.

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο FB o Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος αναφέρει:

«ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ : Δυστυχώς εντοπίστηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην πόλη μας . Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ο δ/ντης δευτεροβάθμιας. Σήμερα προχωρήσαμε απολύμανση του Σχολείου από τα συνεργεία μας. Το σχολείο κλείνει μόνο με απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας. Υπάρχουν δυστυχώς και άλλα κρούσματα στη πόλη μας (και διασωληνομένοι). Πολίτες μην ακούτε τους ψεκασμένους,  προφυλαχθείτε !!!! Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών και όλα θα πάνε καλά!!!».

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πετρούπολης, μας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του κρούσματος σε σχολείο της Πετρούπολης, χωρίς όμως να μας το κατονομάσει. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά δεν είναι στην αρμοδιότητά του κάτι τέτοιο, ενώ μας τόνισε τις επόμενες ώρες αναμένεται η απόφαση του υπουργείου Παιδείας και Υγείας αν θα τεθεί ή όχι σε καραντίνα το σχολείο ή τμήμα αυτού σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες μερίδα μαθητών και γονέων ετοιμάζονταν να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος αύριο Πέμπτη 17/9 κατά του μέτρου της μάσκας.