Home Σπορ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.  [VIDEO]
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.  [VIDEO]

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.  [VIDEO]

0
0

Τριπλή αποτυχία στο Κύπελλο ΕΠΣΑ για τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας με τους Αγίους Ανναργύρους, την Αγία Ελεούσα και τον Ήφαιστο Περιστερίου να γνωρίζουν αποκλεισμό από τις Δόξα Βύρωνος, Τράχωνες και ΓΣ Καισαριανής.  

 

 

Με ανατροπή η Δόξα Βύρωνος επικράτησε με 2-1 των Αγίων Αναργύρων και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12′  με τον Πετανάι (0-1), με τον Νικόλα στο 44′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 57′ ο Βουτάς.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Χριστοδουλάκης, Τζάρτζαλος (55′ Μίζιος Α.), Λιακόπουλος, Ρωμανός, Μίζιος Σ., Φυρίγος (55′ Βουτάς), Κουτσαυτίκης, Τσακλάνος, Νικόλας (46′ Στάθης), Τσαουρδάς (68′ Κοσσυβάκης), Ζευκιλής (75′ Καρατσομπανάκης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Παππάς, Ρουμελιώτης (53′ Βυζανιάρης), Παπουλίδης, Στάθης, Χαραλάμπου, Αρβανιτάκης (53′ Γεωργαμλής), Πετανάι, Χριστοδούλου (64′ Κατσίβελας), Πρισιμιτζής, Λουκόπουλος (64′ Γενίδογαν), Δεσποτόπουλος (53′ Κωσταδήμας).

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 2-1

Στην παράταση έχασε την πρόκριση η Αγία Ελεούσα που ηττήθηκε 1-2 εκτός έδρας από τους Τράχωνες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Πλούμη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 24′ σε 1-1 με τον Πατσατζόγλου. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 115′ ο Καραγιάννης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Κούτρας (70′ Καραγιάννης), Κουμπαρούλης (88′ Στεφανής), Κολλινιάτης (78′ Καραμπάτσης), Πρόι (106′ Κικκίδης), Τσιουρής (120′ Χριστακόπουλος), Μανωλιάδης, Πλούμης, Δημογιάννης, Βουρλούμης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ναβροζίδης, Μαζμανίδης (60′ Σωτηρόπουλος), Κρητικός, Μαθιούδης (111′ Γιαννόπουλος Μ.), Μπίκος, Κύβελος, Γιαννόπουλος Δ. , Πατσατζόγλου (67′ Μπάκας Α.), Τουφεξίδης (81′ Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. – ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 1-3

Τον αποκλεισμό με ήττα 1-3 από τον ΓΣ Καισαριανής γνώρισε στην έδρα του ο Ήφαιστος Περιστερίου, γεγονός που οδήγησε στην αποχώρηση του Σάκη Σάσσαλου από τον πάγκο των Περιστεριωτών. Με ανατροπή ο ΓΣ Καισαριανής κατάφερε να πάρει την πρόκριση ο ΓΣ Καισαριανής από τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Στο 31′ ο Ήφαιστος προηγήθηκε  1-0 με γκολ του Μιχάλη, αλλά στο 33′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σβίγγου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Η συνέχεια ανήκει στον Γεωργίου, που με δύο κεφαλιές στο 42′ και στο 50′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσούλφας, Βλαχόπουλος, Φράρος (58′ Κχατσίτζε), Λάχας, Κοτούλιας, Λιούκας (69′ Μπαλαρίνης), Μιχάλης, Γονής, Κούστας, Λάγγας (58′ Ευθυμιάδης), Χίος (76′  Στασινόπουλος).

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Καλαμαράς, Τζίτζης, Σκόρδος (46′ Γκλεζάκος), Γιαννουλάκης, Σούλκο (46′ Αϊβάζης), Πατερίτσας, Ζελέκου (81′ Πεμάι), Σβίγγος (88′ Γκίνης), Γεωργίου, Μιράκα, Κασάπης (64′ Στρουμπής).

 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΣΑΣΣΑΛΟΣ

Την απομάκρυνση του προπονητή Σάκη Σάσσαλο ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου. Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

Η διοίκηση του Ηφαίστου Περιστερίου ανακοινώνει την από κοινού απόφαση λύσης της συνεργασίας με τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Σάκη Σάσσαλο.

Ο κ. Σάσσαλος ευχαριστεί την διοίκηση του Ήφαιστου τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Μόσχο και το νυν πρόεδρο κ. Γάλλιο, τον συνεργάτη του κ. Κότσαλο, τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε μέχρι να φτάσει αυτό το όμορφο ταξίδι στο τέλος του.

Από την πλευρά του το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον κ. Σάσσαλο για την πρόσφορά του στο σωματείο και εύχεται καλή συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία του.

 

Α΄ ΕΠΣΑ: ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ Η ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, 2-5 ΑΠΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Με το βαρύ 2-5 ηττήθηκε η Ανθούπολη στην έδρα της από το καταπληκτικό Χαλάνδρι μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με κεφαλιά του Παπανίκου (1-0). Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, και αφού στο 15′ ο Αλεξανδράκης ισοφάρισε σε 1-1 μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, στο 24′ ο Γκουτζουπιάς με σουτ έκανε το 1-2. Στο 28′ ο Κυριαζής ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο 40′ ο Κατσιούλης με πέναλτι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Χαλάνδρι κάνοντας το 2-3, ενώ στο 42΄η προσπάθεια του Καλιαμπάκα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 60′ ο Κατσιούλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-4, με τον Καλιαμπάκα στο 73′ να διαμορφώνει το τελικό 2-5.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Τσιώσης, Κακιώρης (46′ Στρείδης), Μαρκάκης, Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Πανίδης, Ρεστζόβ (21′ Καλογερής), Παπανίκος, Ξυνογαλάς, Κυριαζής, Τζαβάρας (46′ Πρεβόλης).ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Αζάλ (46′ Ντζαβίδας), Ντούλε, Τρυφιάτης (68′ Μπράχος), Γκουτζουπιάς (79′ Τσιρβούλης), Καλιαμπάκας (79′ Κορωναίος), Κατσιούλης (72′ Κεχρής), Αλεξανδράκης.

Στον πρώτο όμιλο την ήττα με 0-3 γνώρισε ο Ήφαιστος Περιστερίου εκτός έδρας του από τον Μικρασιατικό και έμεινε χωρίς νίκη και τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεύτερο 0-0 για τον Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Νέα Ιωνία στην έδρα του.

Το Χαϊδάρι κατάφερε να περάσει από την έδρα της Δάφνης Π. Φαλήρου με 2-1 και σημείωσε την πρώτη του νίκη. Τα γκολ σημείωσαν στο 52’ με πέναλτι ο Αποστολόπουλος και στο 56’ ο Παληγεώργος. Για τη Δάφνη μείωσε στο 60’ με πέναλτι ο Λιόσης.

Στα άλλα παιχνίδια του 2ου ομίλου της Α’ κατηγορίας οι Άγιοι Ανάργυροι σημείωσαν το 2 στα 2 επικρατώντας εκτός έδρας των Σουρμένων. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ζαρκαδούλας στο 57’.

Σημαντική νίκη σημείωσε η Αγία Ελεούσα με 1-0 επί του Παλ. Φαλήρου με τον Κοπανά μόλις στο 6’ να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ.

Στον τρίτο όμιλο η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων κόλλησε στο 0-0 στην έδρα με το Βύρωνα, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου νίκησε στην έδρα του με 2-1 το Ηράκλειο. Τα γκολ σημείωσαν στο 9’ ο Μπούζας (1-0), στο 10’ ο Μούτσος (1-1) και στο 37’ Ζιάμπρας (2-1).