Home Πετρούπολη ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ: ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ: ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ: ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

Αδιανόητες και αλλοπρόσαλλες χαρακτήρισε τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στο Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής.

Αλλοπρόσαλλες χαρακτήρισε τις παρεμβάσεις της διοίκησης Βλάχου στο Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης ο Κώστας Στρατής, πρώην υφυπουργός πολιτισμού επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, που προκαλούν αναστάτωση σε δασκάλους και μαθητές.

Σε συνέχεια της ανάρτησης των Ενεργών Πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Ωδείο έδωσε με δήλωσή του ο Κώστας Στρατής.   

«Με τους Ενεργοί Πολίτες Δημοτική Κίνηση Πετρούπολης συναντήσαμε το σωματείο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης.

Αδιανόητες οι αλλοπρόσαλλες και χωρίς καμία διαβούλευση παρεμβάσεις της διοίκησης του Δήμου στη λειτουργία του Ωδείου που προκαλούν αχρείαστη αναστάτωση σε δασκάλους, μαθητές και τις οικογένειές τους.

Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες για σκοπούμενη συρρίκνωση που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε κλείσιμο, με χαμένους τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες για αναβάθμιση του Ωδείου και ανάδειξή του σε βασικό πυλώνα μιας συνεκτικής πολιτιστικής πολιτικής και στρατηγικής ανάπτυξης της Πετρούπολης, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση».