Home Δυτική αθήνα ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ 4Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ 4Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ 4Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

0
0

Την άμεση αποκατάσταση της στεγανότητας των καλωδιώσεων του 4ου Νηπιαγωγείου Καματερου, απαιτεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων – Καματερού, με αφορμή το γεγονός ότι την περασμένη Τρίτη πλημμύρισαν για μια ακόμα φορά αίθουσες του Νηπιαγωγείου Καματερού.

 

Το πρόβλημα το έχει καταγγείλει εδώ και καιρό η διεύθυνση του νηπιαγωγείου, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Στις τάξεις του σχολείου από την οροφή και συγκεκριμένα μέσα από τις πρίζες μπαίνει νερό και πλημμυρίζουν. Συγκεκριμένα ήρθαν τεχνικοί του δήμου στις 22/5/19 λόγω πλημμύρας του σχολείου στις 17/5/19.

Δεσμεύτηκαν ότι θα αποκατασταθεί η ζημιά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά δεν έγινε τίποτα. Αρχές Νοεμβρίου ξαναπλημμύρισαν οι τάξεις και ξαναήρθαν από τον δήμο απλά για να το ξαναδούν. Μας είπαν ότι πρόκειται για εργολαβία και ότι θα χρειαστεί χρόνο αλλά δεν έχει γίνει κάτι στην πράξη. Το θέμα είναι ότι δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα και στα ηλεκτρικά μας και είναι επικίνδυνο για τα παιδιά. Επίσης επειδή όλες οι πρίζες έχουν κρεμάσει θα χρειαστεί να έρθει και ηλεκτρολόγος για να τις βάλει στην θέση τους. Προς το παρόν έχουμε βάλει έπιπλα μπροστά για να μην έχουν πρόσβαση τα παιδιά. Παρακαλούμε πολύ περιμένουμε άμεσα για τις ενέργειές σας. Η προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η ασφάλεια των παιδιών».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ζητά να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα που χρονίζει για να μη ταλαιπωρούνται τα παιδιά με την πρώτη βροχή και να διεξάγονται με ασφάλεια οι δραστηριότητες τους.