Home Δυτική αθήνα ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 320.000€ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 320.000€ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: 320.000€ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

0
0

Την εισήγηση της διοίκησης στην Οικονομική Επιτροπή για την πρόσληψη ειδικού συμβούλου για την αποκομιδή απορριμμάτων αντί 320.000€ καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Ανανργύρων – Καματερού

 

 

Την πρόθεση της διοίκησης για πρόσληψη συμβούλου για την αποκομιδή των απορριμμάτων που θα κοστίσει 320.000€ καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων.

 

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η διοίκηση Τσίρμπα εισηγείται την παροχή υπηρεσιών  συµβούλου για τον εκσυγχρονισµό του υφιστάµενου συστήματος αποκομιδής αποβλήτων, που τις προϋπολογίζει σε 319.920€ μετά ΦΠΑ.

 

 

Στην ανάρτηση που έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων – Καματερού στην ιστοσελίδα της αναφέρει:   «Εάν αναρωτιέστε πόσο κοστολογείται η αμοιβή ανά ημέρα («ανθρωποημέρα» κατά τη διοίκηση!), να σας πληροφορήσουμε ότι αυτή προϋπολογίζεται από 300 έως 450 ευρώ, ανάλογα με την ειδικότητα του επιστήμονα. Αλήθεια προς τι οι γλωσσικοί νεωτερισμοί…; Προφανώς η Λαϊκή Συσπείρωση είναι αντίθετη με την απαράδεκτη αυτή εισήγηση  και θα ζητήσει να αποσυρθεί το θέμα. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η διοίκηση του Δήμου.

ΥΓ1: Οι κυρίες και οι κύριοι της δημοτικής αρχής θεωρούν δίκαιες τις προαναφερόμενες αμοιβές ανά ημέρα εργασίας και για τους εργαζόμενους στο Δήμο, στην  εστίαση, στο εμπόριο κ.ά.;

ΥΓ2: Μήπως να προσλάβει η δημοτική αρχή Τσίρμπα ένα σύμβουλο που να τη συνδράμει στην επιλογή συμβούλων; Μόνο αυτό δεν έχουμε δει ακόμα…»