Home Δυτική αθήνα ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ
ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ

ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ

0
0

Επικίνδυνη η κατάσταση στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων – Επικοινωνία του Θ. Σκολαρίκου με το δήμαρχο για να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις στην περιοχή


Την επικινδυνότητα της κατάστασης που επικρατεί στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων.

Με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θοδωρής Σκολαρίκος σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα ζήτησε την άμεση παρέμβαση του δήμου ώστε να διασφαλισθούν οι κάτοικοι.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Εικόνα εγκατάλειψης υπάρχει στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλαν κάτοικοι της περιοχής. Πεζοδρόμια παγίδες για τους πεζούς που δεν έχουν από που να προφυλαχθούν: από τα αυτοκίνητα ή από τα πεζοδρόμια. Αλλά και στα σημεία που υπάρχουν στοιχειωδώς πλάκες πεζοδρομίου, μετά βίας χωράει να περάσει ένας ενήλικας. Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν σε όλο το μήκος της Λ. Κατσώνη. Στο συγκεκριμένο σημείο όμως το πρόβλημα είναι πολύ έντονο και δεν περιορίζεται μόνο στα πεζοδρόμια, αλλά και σε άλλα ζητήματα, όπως η πρόσβαση στην οδό Σαλαμίνος. Για τα ζητήματα αυτά  επικοινώνησε τηλεφωνικά με το δήμαρχο ο επικεφαλής της Λαϊκής  Συσπείρωσης στο Δήμο Θοδωρής Σκολαρίκος και τόνισε ότι επείγει να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις στην περιοχή για να διασφαλισθεί η ασφάλεια των κατοίκων και όσων περνούν από την περιοχή.