Home Άγ. Ανάργυροι - Kαματερό ΛΑ.ΣΥ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ «ΠΑΡΩΔΙΑ» ΤΟΥ ΔΣ
ΛΑ.ΣΥ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ «ΠΑΡΩΔΙΑ» ΤΟΥ ΔΣ

ΛΑ.ΣΥ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ «ΠΑΡΩΔΙΑ» ΤΟΥ ΔΣ

0
0

“Παρωδία” χαρακτήρισε η Λαϊκή Συσπείρωση τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και αποχώρησε .

Για συνεδρίαση «παρωδία» του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνει λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση των Αγίων Αναργύρων – Καματερού με κάποιους συμβούλους να προσέρχονται δια ζώσης και τους υπόλοιπους να συμμετέχουν μέσω τηλεδιασκέψης διαδικασία που καθυστερεί την έναρξη της.

Αναλυτικά με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει: «Η δημοτική αρχή Τσίρμπα εδώ και κάποιο διάστημα έχει επιλέξει τις “μεικτές” συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ευθυγραμμιζόμενη για άλλη μια φορά με τις κατευθύνσεις της κυβέρνησης. Πρακτικά κάποιοι σύμβουλοι προσέρχονται δια ζώσης και κάποιοι “βγαίνουν” μέσω τηλεδιάσκεψης…, με καθυστέρηση πάντα στην έναρξη της διαδικασίας. Άλλο ένα επεισόδιο αυτής της φαρσοκωμωδίας που εξελίσσεται με ευθύνης της δημοτικής αρχής ζήσαμε στη συνεδρίαση της 8ης Δεκέμβρη που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. Μέχρι τις 8.10 μ.μ. όμως η συνεδρίαση δεν είχε ξεκινήσει, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. να επικαλείται τεχνικό πρόβλημα. Μπροστά σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αποχώρησαν από τη “συνεδρίαση”-παρωδία, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά το αίτημά τους  να σταματήσουν οι “μεικτές” συνεδριάσεις, να γίνονται δια ζώσης σε κατάλληλο χώρο με όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ανεμβολίαστοι να συμμετέχουν με πρόσφατο rapid test».