Home Πετρούπολη ΛΑ.ΣΥ. Πετρούπολης: Ζητά ενημέρωση για την μικρή πισίνα του κολυμβητήριου
ΛΑ.ΣΥ. Πετρούπολης: Ζητά ενημέρωση για την μικρή πισίνα του κολυμβητήριου

ΛΑ.ΣΥ. Πετρούπολης: Ζητά ενημέρωση για την μικρή πισίνα του κολυμβητήριου

0
0

Έκλεισε για επισκευή και τις επόμενες ημέρες θα δοθεί και πάλι προς χρήση, απάντησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Χρυσικός

Τις τελευταίες ημέρες δεχόμαστε πολλά παράπονα από γονείς, που έχουν εγγράψει τα παιδιά τους στο τμήμα κολύμβησης του Δήμου, μιας και η μικρή κολυμβητική δεξαμενή δεν λειτουργεί. Μας καταγγέλλουν χαρακτηριστικά, ότι ”η μικρή πισίνα είναι κλειστή για αρκετές μέρες, χωρίς όμως  να γνωρίζουν επίσημα τον λόγο αλλά και πότε θα επαναλειτουργήσει”.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Μανώλης Ραγκούσης, σε επίσκεψη του στον χώρο του κολυμβητηρίου, διαπίστωσε πως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και συγκεκριμένα στα πλακάκια της δεξαμενής.

Σε επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, έθεσε τα παραπάνω, ζητώντας να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι γονείς και να προχωρήσουν στις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις ώστε ο χώρος να δοθεί ξανά προς χρήση.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Χρυσικό, παρατηρήθηκαν κάποιες αλλοιώσεις στους αρμούς του πατώματος της μικρής πισίνας με αποτέλεσμα να προκαλούνται εκδορές στα χέρια των παιδιών που τη χρησιμοποιούσαν. Για προληπτικούς λόγους η πισίνα έκλεισε, εκκενώθηκε από το νερό και με τη συμβολή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου επισκευάστηκε. Κατά συνέπεια τις επόμενες ημέρες θα δοθεί και πάλι προς χρήση.