Home Πετρούπολη ΛΑ.ΣΥ. Πετρούπολης: Οι 15 ημέρες έγιναν 150!
ΛΑ.ΣΥ. Πετρούπολης: Οι 15 ημέρες έγιναν 150!

ΛΑ.ΣΥ. Πετρούπολης: Οι 15 ημέρες έγιναν 150!

0
0

Με βίντεο από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλιού η Λαϊκή Συσπείρωση Πετρούπολης κάνει λόγο για ανακολουθία της διοίκησης σχετικά με το κλείσιμο του κολυμβητηρίου

 

 

Βίντεο από δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου Πετρούπολης έδωσε στη δημοσιότητα η Λαϊκή Συσπείρωση Πετρούπολης όπου από πλευράς της διοίκησης δίνονται οι διαβεβαιώσεις ότι το κολυμβητήριο θα άνοιγε τον Σεπτέμβριο μόνο για τους κολυμβητικούς συλλόγους και θα έκλεινε για 15-20 ημέρες τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο για την αντικατάσταση του αντλιοστασίου.

 

 

Σύμφωνα με τα βίντεο ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλης Ραγκούσης αναφέρει ότι υπάρχει η εμπειρία από άλλα κολυμβητήρια και από το ΟΑΚΑ όπου οι εργασίες έγιναν με ταυτόχρονη και παράλληλη λειτουργία των κολυμβητηρίων. Συνεπώς ζητά από τη διοίκηση να μην υπάρξει καθολική παύση της λειτουργία του, γιατί τότε θα έχει ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή των κολυμβητικών συλλόγων.

Από την πλευρά των αντιδημάρχων Αθλητισμού Στέλιου Χρυσικού και Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σκαλιστήρα επισημάνθηκε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει το κολυμβητήριο όσο το δυνατόν μικρότερο διάστημα και συνεπώς θα καταβληθεί προσπάθεια να ανοίξει στις αρχές Σεπτεμβρίου το κολυμβητήριο μόνο για τους συλλόγους για να μη χάσουν προπονητές και αθλητές και να κλείσει το κολυμβητήριο όταν θα έρθουν τα μηχανήματα για 15-20  ημέρες

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος τόνισε ότι η διοίκηση θα φροντίσει οι εργασίες να μην εμποδίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητήριου. Να είναι οι ωφελούμενοι απερίσπαστοι από τις εργασίες που θα γίνονται παράλληλα.