Home Πετρούπολη ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ…
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ…

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ…

0
0

Με ανάρτηση στη σελίδα των Ενεργών Πολιτών στο facebook o επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μανώλης Μπουσούνης ζητά από τη διοίκηση του δήμου και τον δήμαρχο Πετρούπολης να δοθεί απάντηση για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στις 16 Ιουνίου κατατέθηκε ερώτηση προς το δήμο για τους ΣΜΑ και μετά την πάροδο 37 ημερών δεν δόθηκε καμία απάντηση από το δήμαρχο ή τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σεβόμενος τη δημοκρατία και τον θεσμικό του ρόλο να μας απαντήσει γραπτώς και με απόλυτη σαφήνεια για το θέμα των απορριμμάτων μέσα στην πόλη.

Παράνομους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην Πετρούπολη δεν θα επιτρέψουμε.

Μιλάμε για τη δημόσια υγεία στην πόλη μας.

16 Ιουνίου 2020 κατέθεσα επίσημα αίτημα ως επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών και Δημοτικός Σύμβουλος (το επισυνάπτω) για να μας παρουσιάσει ο Δήμος τα έγγραφα που τεκμηριώνουν ότι λειτουργούν ήδη 2 ΣΜΑ όπως μαζί με την κυβέρνηση συνομολογούν σε πρόσφατο Νόμο.
Που είναι αυτά τα 2 ΣΜΑ κε Βλάχο; Που είναι το νόμος και τάξη σε αυτή την περίπτωση;
Πέρασαν ήδη 37 μέρες. Σε πέτρα να γράφατε την απάντηση στην πόλη μας που έχουμε και μπόλικη θα την είχατε συντάξει μαζί με τα σχέδια.
Επανακαταθέτουμε λοιπόν το αίτημα και ότι άλλο απαιτείται θα το πράξουμε.
Η πόλη μας είναι φωτεινή, δημοκρατική και όμορφη.
Η πόλη μας έχει παθογένειες δεκαετιών.
Όμως το μέλλον της δεν είναι 3 έργα βιτρίνας, ο εκφασισμός, τα υψηλά δίδακτρα σε ωδείο και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι σε αθλητισμό και πολιτισμό και η μηδενική οικονομική στήριξη της κοινωνικής πολιτικής. Πόσο μάλλον 2 παράνομοι χώροι εναπόθεσης απορριμμάτων πλησίον αμαξοστασίου.

ΥΓ: Όπως καταθέσατε το φάκελο στην κυβέρνηση για να φτιάξει το νομοσχέδιο και γράψανε ότι έχουμε 2 ΣΜΑ, αυτό τον φάκελο να μας τον προσκομίσετε. Μισό λεπτό δουλειά, θα έρθω εγώ να τον παραλάβω.
Επειδή στο σαλόνι μας αυτές τις μέρες χορτάσαμε γι ακόμη μια χρονιά και πολλή πιο έντονα τη βρώμα από τη Φυλή δεν σημαίνει ότι μεγάλωσε το στομάχι μας και χωράει και 2 ΣΜΑ.