Home Σπορ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

0
0

Άρης Πετρούπολης και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων από την Α’ Κατηγορία καθώς και ο Φοίνικας Περιστερίου από τη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ σημείωσαν τις νίκες της αγωνιστικής από τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας.

Άρης Πετρούπολης και Ελπίδα Αγ. Αναργ. σημείωσαν τις νίκες της αγωνιστικής επικρατώντας με 3-0 της Κηπούπολης και 1-0 εκτός έδρας του Ηφαιστου αντίστοιχα. Σούπερ διπλό σημείωσε και ο Ολυμπιακός Λ. στη Λυκόβρυση, αλλά και ΑΟ Περιστερίου στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Στη Β’ κατηγορία  ξεχώρισαν η εκτός έδρας νίκη του Φοίνικα Περιστερίου 3-0 επί του Θρίαμβου Χαϊδαρίου και της ΑΕ Περιστερίου με 3-1 επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου.



Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 1-2

Το διπλό με ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός Λ. που νίκησε με 2-1 στην Λυκόβρυση. Στο 31′ ο Τασιούδης έκανε το 1-0, με τον Νικολάου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 49′ και τον Τσουκαλά στο 75′ να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Παρά το σπουδαίο διπλό μέσα στην Λυκόβρυση ο Ολυμπιακός Λιοσίων και ο Βαγγέλης Ιντζέκαρος έλυσαν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο κόουτς να μιλάει για διαφορά φιλοσοφίας με την ομάδα. Φαίνεται πως το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών είχε ραγίσει προ καιρού, ενώ η ήττα από τον Άγιαξ ταύρου στην πρεμιέρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Γεωργόπουλος, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Σιαδήμας, Καβαλάρης (58′ Μπαρδάνης), Γιαννίκος (88′ Ραυτόπουλος), Τασιούδης, Πετράκης, Πανταγιάς (78′ Κρασνίκι), Πάγκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Λένγκα Α., Γιαταγανάκης, Νικολάου, Τσουκαλάς (78′ Ζέρβας), Γανωτής, Λένγκα Β., Γκαβζίδης (89 Γεωργόπουλος), Μπιλικαΐδης.

ΔΑΦΝΗ Π.Φ. – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-4

Δεύτερη νίκη για τον ΑΟ Περιστερίου που επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της Δάφνης Π.Φ. Στο 6′ ο Λειβαδάς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν σχεδόν μισή ώρα για να ισοφαρίσουν με τον Χοτζάι στο 32 (1-1). Στο 41′ ο Μπούζας Α. έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Όμιλο, ενώ δύο λεπτά αργότερα (43’) ο Χίος ανέβασε  το δείκτη του σκορ στο 1-3. Στο 56′ ο Νένδος αύξησε κι άλλο τη διαφορά στο σκορ (1-4), ενώ ο Φέρτης στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωναννίδης (70’ Βλαχάκης), Κοντοπάνος (70’ Θωμαΐδης), Χριστόπουλος, Καραβίδας (57’ Ποζίδης), Γιαννούλης, Καλαμάτας, Λυκουρόπουλος (58’ Καρυπίδης), Φέρτης, Χοτζάι, Κωνσταντινίδης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Κριτσωτάκης (85’ Βολυράκης), Μπούζας Ι., Σετελάρι, Ζιάμπρας (83’ Μπαλαρίνης), Λειβαδάς , Ζαφειράτος, Νένδος, Μπούζας Α. (56’ Τσιλεπής), Χίος (87’ Διονυσόπουλος).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  0-1

Ούτε τη 2η αγωνιστική δεν κατάφερε η Ανθούπολη να γευθεί τη νίκη καθώς ηττήθηκε στην έδρα της από την ανώτερη Αγία Παρασκευή με 0-1.  Με σκόρερ τον Κραψίτη οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το  μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 55΄με σουτ. Η Σάντα είχε και δοκάρια με τον Ψαραδέλη και τον Μπουτσικάρη.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης (72′ Τσάγκης), Μανουσέλης (72′ Καρπούζος), Μπίμπιζας, Πάσσαρης, Ηλιόπουλος, Αντωνόπουλος, Στρείδης, Κυριαζής (68′ Φανός), Ξυνογαλάς (Νικολόπουλος), Καλογερής (46′ Ντούπης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Κουρίνος (70′ Χατζίου), Τριανταφυλλίδης, Γαλανόπουλος, Σταμούλης (87′ Φειδαίος), Μπουτσικάρης, Λαζόπουλος, Ψαραδέλης (65′ Πατερίτσας), Κραψίτης, Μπόλλης.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1-1

Χωρίς νίκη έμειναν οι Άγιοι Ανάργυροι για δεύτερη αγωνιστική, μένοντας στο 1-1 με τον Άγιο Δημήτριο. Μόλις για δύο λεπτά προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καριατλή στο 12’ να ανοίγει το σκορ. Άμεση ήταν η παάντηση του Αγίου Δημητρίου που ισοφάρισε στο 14΄νμε τον Κόττα (1-1).  Στο 83΄οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Νικολάου, απέκρουσε ο Χανιώτης.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Σανταμούρης, Τάγκαλος, Καλαντζής, Τσάκος, Καρτσιώλας (46΄Βασίλης), Σκόνδρας (46΄Ακαρέπης), Αρώνης, Χαραλαμπόπουλος (75΄Φωτουλάκης), Ορφανός, Κόττας (67΄Πλάκας), Οσκανιάν (46΄Νικολάου).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας (85΄Καμβύσης), Βασιλειάδης (50΄Κλωνάρης), Χαραλάμπου, Οικονόμου, Καριατλής, Κατσίβελας (72΄Δεσποτόπουλος), Ξαγοράρης, Φωτόπουλος, Αρβανιτάκης.

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 0-4

Σοκ στην Αγία Ελεούσα που ηττήθηκε από τον Χολαργό με 0-4 κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο πρώτο μισάωρο οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, αλλά ένα γκολ του Ζαχαρόπουλου στο 34’ για τον Χολαργό έφερε τα πάνω κάτω. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να συνέλθουν ποτέ και μάλιστα βρέθηκαν να χάνουν με 0-4 χάρη στα γκολ των Χατζή  (46’) και Σκούμα (78 & 82’).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Παυλάκος (50΄Καζάλας), Μπάκας Α., Μπίκος, Γολίδης (63΄Τσαγκάρης), Μπάκας Α., Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Κατσικανταής (71΄Μαθιούδης).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας, Τσαγκλαρης, Μηλιώνης, Τσίρος, Τσουτσουδάκης, Τσιαντής (46΄Κρασώνης), Ζαχαρόπουλος, Χατζής (75΄Μιχελής), Γκουγκούδης (46′ Μυλωνάς), Σκούμας.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΒΥΡΩΝ 0-3

Πλήρωσε τις ελλείψεις αλλά και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο ο ΑΟ Ιλίου και ηττήθηκε με 0-3 από τον Βύρωνα. Με δύο γκολ του Αναστασίου στο 11’ και στο 54’ και του Ζαφείρη στο 34’ οι φιλοξενούμενοι πήραν μία πιο εύκολη από ότι περίμεναν νίκη.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Χαλβαντζής (23′ λ.τ. Καραγεώργος), Λεγάτος (63′ Καραλής), Λάγιας, Δράκος, Λάχας, Σκαμάνης, Κιτσώνης (63′ Νάτσης), Ράπτης (80′ Μπενέτος), Λουκόπουλος, Αγκαλίου, Παυλίδης (63′ Παπαδημητρίου).

ΒΥΡΩΝΑΣ: Κουβέλης, Χάγιας (46′ Ιωακειμίδης), Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλαντζής (82′ Δημάκης), Αναστασίου (67′ Μπαλαφούτης), Ζαφείρης, Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς (77′ Ζάγκας), Γιαρλέλης (46′ Κιρμάζογλου).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 0-1

Με γκολ του Μιχαλόπουλου στο 20’ ο Πανερυθραϊκός υποχρεώσε σε εντός έδρας ήττα το Καματερό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Παναγιώτου, Βασιλάκος (9′ λ.τρ. Παλιβός Α.) (68′ Κολιαδήμας), Παππάς, Μήτσης, Παλιβός Κ., Φράγκος, Παπαϊωάννου (88′ Ανδριόπουλος), Χαιρετάκης, Ανδριτσόπουλος..

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Τζαφάι, Αντωνόπουλος, Γκριτζάς, Κάμπας (74′ Κουτσουπιάς), Βαρκαρώτας (83′ Μπαλλής), Κουβαράς, Λουκάς, Απειρανθίτης, Τσιπάς, Αραμπατζής (90′ Φραγκάκης), Μιχαλόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ- ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 3-0

Τις διαθέσεις του από την πρεμιέρα έδειξε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με 3-0 της Κηπούπολης. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η Κηπούπολη γλίτωσε με ένα ευπρεπές σκορ χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του Κυρίου. Με το καλημέρα, μόλις στο 2’, ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ με τον Αργυρίου να σημαδεύει το δοκάρι αφού πρώτα πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 10′ ο Αργυρίου άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από κεφαλιά-πάσα του Σούφλα. Στο 28′ με σουτ του Μπιμάι μετά από κόρνερ,  οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ.. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 59′ από τον Σούφλα μετά από κόρνερ του Μαρίνου. Ο Άρης Πετρούπολης είχε και δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Λερούτσου. Η ήττα και περισσότερο η εικόνα της ομάδας, ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας να αντικαταστήσει τον προπονητή της ομάδας Μανώλη Παπαδόπουλο με τον Ανδρέα Νάστο.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Πολίτης (46′ Λάπας), Τσερκώνης (69′ Κορώνης), Μπιμάι, Λεβέντης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης, Σούφλας (79′ Λερούτσος), Αργυρίου, Καραδήμας (54′ Νησαριώτης), Μαρίνου (79′ Σταυρόπουλος).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Μπίσκος (74′ Σπανουδάκης), Σαββουλίδης, Αγγελόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Φαρμάκης, Ταμπάκης (74′ Αντωνουσάκης), Οκσίσογλου (69′ λ.τρ. Λέμης), Καλέμης, Κωνσταντινίδης, Σοφός (60′ Μάκρας).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. – ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. 0-1

Με το διπλό απέδρασε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, από το γήπεδο του Ήφαιστου, τον οποίο νίκησε με  1-0. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 55’ λόγω αποβολής του Κοτούλια και στο 89 με τον Γεωργακόπουλο σημείωσαν το γκολ της νίκης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Λιούκας, Γόνης, Αθανασόπουλος, Λάππας, Τουρτουλάι, Σπανουδάκης (60′ Κουρούμα), Κιάφα (63′ Σταυρόπουλος), Κοτούλιας, Ορούτσι (46′ Τσοπανάκος).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Δούκας, Λάνη (83′ Μαυρογιάννης), Δαούτης, Ντέντια, Νίκολι, Αδαμόπουλος, Νταφόπουλος (40′ λ. τρ. Παρασκευόπουλος), Ντερτινής (60′ Κοτταρίδης), Ρίζος, Γεωργακόπουλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 1-1

Δύσκολα έβαλε ο Απόλλων Χαλανδρίου στο Χαϊδάρι που κατάφερε στο τέλος να αποφύγει την ήττα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄με τον Μήτρου (0-1). Στο 65΄οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χρήστου δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλλιαμπάκο. Τελικά στο 80΄το Χαϊδάρι με δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε ο  Αποστολόπουλος ισοφάρισε σε 1-1.

ΧΑΙΔΑΡΙ: Σκυριώτης, Μονεμβασίτης (46’ Χρήστου), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Αντωνόπουλος, Τύρπος, Καμπεράι, Τσιούλος, Παληγεώργος (60’ Γιαννακόπουλος), Αποστολόπουλος, Ζαχαρίου (70’ Οτεμπέρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης (46’ Νούσης/77’ Κανδεράκης), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλη, Κούτσιας, Χατζής, Χαραλάμπους (77’ Ντρενογιάννης) Μήτρου (65’ Στεργιώτης), Παγώνης.

ΠΑΠΑΓΟΥ – ΙΑΣΩΝ 0-0

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε εκτός έδρας ο Ιάσων μετά το 0-0 κόντρα στον Παπάγου. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και έκαναν σεφτέ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης,Κορδάς , Ντουλάκης, Αλεξιάδης, Λιούκας, Δρυμωνίτης (58’ Γιαννόπουλος), Τσαρτσιώτης (58’ Κολιάκος), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (70’ Μπράτσος), Κασβίκης (51’ Γωγιός), Κοτσώνης (70’ Ταλιούρας Δ).

ΙΑΣΩΝΑΣ: Βιτζηλαίος , Μπράβος , Γλέζος, Λύρος, Ντόη, Τραγανός , Γιαννιός (63’ Μπιλικαϊδης) , Καθαρόπουλος, Ηλιακίδης , Τρυφέρης (84’ Μαλιώρας), Σταθόπουλος (64’ Αποστολόπουλος).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. – ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 0-0

Στο 0-0 κόλλησαν Ηρακλής Περ. και Πέρα Κλουμπ μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Παπαδιωτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Χάιδας, Τσετσάι, Μήτρος, Μπαλούτσος (35′ Βαρδαραμάτος), Νίτας, Βασιλείου (62′ Θανόπουλος), Γιώτης.

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Γαβαλάς, Πολίτης (68′ Μπίτι), Κατσουλάκης (24′ Μητσάκης)(46’Σαλτογιάννης), Σμυρνιωτάκης, Ξένος, Κούρτι, Αγκαλίου, Ατσαβές (46′ Ρίζος), Διαμαντίδης, Σιάσος, Μουρδουκούτας.

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΆΜΙΛΛΑ ΠΕΡ. – ΤΑΤΑΥΛΑ 1-0

Με αυτογκόλ η Άμιλλα Περ. επικ΄ρατησε δύσκολα των Ταταύλων. Το αυτογκόλ σημείωσε στο 44′ ο Μανωλάς. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Καλογερόπουλου στο 78′.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κομπότης, Σωτηρίου, Χάλαρης, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας (46′ Δέγκλερης ), Ζήκος, Παππάς (76′ Ασφής), Τζαβάρας, Κλαυδιανός (71′ Ρεράι), Κοπανάς (89′ Πουλέρι).

ΤΑΤΑΥΛΑ: Γιαννούτσος, Ροϊλίδης, Μανωλάς, Μούκας, Μητράκας, Ιωακειμίδης (88′ Αρβανιτάκης), Τσάρας (54′ Φώσκολος ), Αργύρης, Καλογερόπουλος, Παγουράς, Πολύδωρας (76′ Γιαννόπουλος).

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. 3-1

Καλύτερη η ΑΕ Περιστερίου νίκησε τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 3-1 ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Στο 34′ ο Γαζεπίδης έκανε το 1-0. Ο Χαλικιάς στο 51′ έκανε το 2-0, με τον Μιχαλέα στο 55′ να μειώνει προσωρινά σε 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 88′ ο Λίτσας.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ:  Καριώτης, Στασινόπουλος, Καβάγιας, Γουναρίδης, Σοϊλές (46′ Λίτσας), Καναβός, Χαλικιάς, Πουρίκη (83′ Νάστος), Χρυσαφίδης (83′ Πανταζής), Γαζεπίδης, Στρέμπας (73′ Μαντζιώρης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ: Μεσούλι, Κολέτσης, Φραγκουλόπουλος, Αναγνώστου, Στίμος (60′ Μάντακας ), Κιούσης (71′ Σύρρης), Μπατσιάκος, Νταούτι (66′ Λαμπαδάριος), Νούλης, Ματαθιάς (41′ Κουράκλης), Μιχαλέας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1-5

Σαρωτικός ο Ιπποκράτης στη Καισαριανή επικράτησε του Εθνικού Αστέρα με 1-5. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλο τον αγώνα και προηγήθηκαν με 5-0 με τους Τεννέ (15′), Μπότη (26′), Τζαβέλα (28′), Μελέτη (56′) και Γεροδημήτρη (86′). Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το  γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις (93′) με τον Γεωργογιάννη.

ΕΘΝΙΚΌΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρκαντωνάκης, Κοϊκου (84’ Ξενιάδης), Μπαρμπαλιάς, Ταλαμάγκας, Αδαμάκης, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Μερμήγκης (84’ Ζαλώνης), Τεωργογιάννης, Βάρφι, Μπαϊράμι (55’ Βάι).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Γ. Τεννές, Νάκο (77’ Γεροδημήτρης), Κανδυλιώτης (62’ Δριμάλας), Λυκάνης, Γκάκας, Ε. Τεννές (62’ Χήρας), Μπότης, Αγγελόπουλος, Τζαβέλλας, Τσαγρής (46’ Παναγιωτάκης), Μελέτης (62’ Ζευγούλας). 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΔΑΦΝΗ ΑΘ. 1-0

Δύσκολα, με 1-0, ο Ορφέας κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Δάφνης Αθηνών, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 17’.

Στο 17΄ αποβλήθηκε ο Κόκκορης με κόκκινη κάρτα, και στο 83’ ο Ζούκας σήμειωσε το γκολ της νίκης.  Στο 88΄ αποβλήθηκε ο Κυριάκος για τον Ορφέα.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μαρουδιάς, Αγγελακόπουλος Φ. (67′ Καλογήρου), Γκέρτσος (71′ Κυριάκος), Καρδαράς, Χρόνης, Ουάγια, Ζουμπουνέλης, Αγγελακόπουλος Β., Πετανάι, Ζούκας (80′ Βουτσινάς) Ντούλας.

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Βάγγερ, Κανελλάκης, Δούρος (72′ Μόκας), Χάσκης, Βλαχονικολέας (55′ Καλογιάννης), Κοφίνης, Φέκας, Λυκούδης, Διακανάς, Καφετζής, Κόκκορης.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ- ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ. 1-3

Με χατ τρικ του Σοροβίγκα, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ηττήθηκε με 1-3 από τον  Φοίνικα Περιστερίου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σοροβίγκας που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του στο 3′, στο 39′ και στο 66′. Είχε μειώσει ο Μουράτης στο 22′ για την ομάδα του Αντώνη Ζαφειριάδη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ: Διαμαντής, Κουκλάκης (46′ Μαρκαντωνάτος), Λώλος, Τζεβελέκος, Χήτος (46′ Σκανδάλης), Μπαρμπούδης (70′ Καρκαβίτσας) Κοντοπύργιας, Μπαστακός, Μουράτης (61′ Αναγνωστόπουλος), Δράμης, Κρισμάντι (80′ Θεοδώρου).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: Μώτος, Ρώιμπας, Μαγαλιός (63′ Δαρδαμάνης), Λιαγκόζης, Αναγνωστόπουλος, Λάσκαρης, Σοροβίγκας (89′ Καλογήρος), Κούρτης, Θεοδώρου, Μάζης (80′ Ζαρκαδάς), Καραγιώργος (46′ Διονάτος).

ΑΟ Ν ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  – ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 0-3

Περίπατο στην Αργυρούπολη έκαναν οι Λύκοι που επικράτησαν με 3-0 του ΑΟΝΑ. Οι Λύκοι στο πρώτο ημίχρονο προηγήγθηκαν με 2-0 με τον Τζαβάρα στο 18’ και τον Καραμάνογλου στο 35′. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 89′ ο Μπαρδής.

ΑΟΝΑ: Ξανθόπουλος, Κουδούνης (46′ Καραγιαννίδης), Τριτσινιώτης, Δρακούλης, Παπαδημητρίου (77′ Καλφοδήμος), Μοροσάνου (65′ Μένταυλος), Ρώσση, Μπαξεβάνης (40′ Μάντζιος), Δομάζος, Κορμπής, Τσιουτάκ (46′ Μιχαηλίδης).

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρασκευόπουλος, Δήμου, Καραμάνογλου (77′ Σταύρου ), Γιαννόπουλος, Ανδρικάκης (70′ Γιαννούλης), Κορωνιός, Τζαβάρας, Πέττας (70′ Μπαρδής), Ταρούσα (83′ Παπαχρήστος), Καραμανίδης (77′ Μαντινιώτης), Κιρκιλής.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦ. 2-0

Με νίκη από τον πάγκο ξεκίνησε τα νέο πρωτάθλημα η Ιεράπολη, επικρατώντας με 2-0 επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας. Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Ο Πίττης στο 39′ έκανε το 1-0, ενώ ο Σίντρε στο 62′ σημείωσε το τελικό 2-0.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Κομνηνάκης, Βιδάκης, Ρούσσης (24΄Πίττης), Σαρδέλης, Βιτουλαδίτης, Σωτηριάδης, Γιακουμάκης (24΄Αναγνώστου), Πατσέλης (55΄Σίντρε), Παπανικολάου (65΄Τσολάκογλου), Κωνσταντινίδης (65΄Μίσκα).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παλαιολόγος, Σαμοΐλης, Χατζησωτηρίου (70΄Λουπίδης), Σουβατζής, Μαρτίνος, Νικολαΐδης, Παντελής (55΄Μπεχράκης), Αποστολάκης ( 55΄ Νικολόπουλος), Μπέλτσος, Μαχαιρίδης (70΄Μανουσέλης), Σιάννης (38΄Μπέλας).