Home Σπορ Μόνο οι ομάδες του Χαϊδαρίου πήραν τρίποντα!
Μόνο οι ομάδες του Χαϊδαρίου πήραν τρίποντα!

Μόνο οι ομάδες του Χαϊδαρίου πήραν τρίποντα!

0
0

Μόνο οι ομάδες του Χαϊδαρίου κατάφεραν να νικήσουν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στην Α’ ΕΠΣΑ.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επικράτησε με 3-1 του Ηρακλείου και το Χαϊδάρι 3-0 την Αθηναϊδα. Αντίθετα οι ομάδες Περιστερίου ηττήθηκαν ενώ οι Άγιοι έμειναν στον 0-0 με τους Τράχωνες.

 

Με σούπερ Αποστολόπουλο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 3-1 εκτός το Ηράκλειο.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να νικήσει εκτός έδρας το Ηράκλειο με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Παναγιώτη Αποστολόπουλο, που αν και μπήκε σαν αλλαγή κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, να δώσει μια ασίστ και να έχει ένα δοκάρι. Το Ηράκλειο προηγήθηκε στο 38′ με τον Γκούγκα, ενώ στο 49′ είχε δοκάρι με τον Αντωνόπουλο. Στη συνέχεια άρχισε το σόου Αποστολόπουλου, που στο 54′ με ασίστ βρήκε τον Μπανιά που έκανε το 1-1, στη συνέχεια με δύο προσωπικά γκολ στο 73′ και στο 78′ έκανε το 1-3, ενώ στο 82′ άγγιξε το χατ-τρικ, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γκλώτσος, Μερτκόλα, Κατσούλης, Τσιρκινίδης, Αναγνωστόπουλος, Μπακαδήμας (73′ Σπυριδάκης), Κραψίτης, Χρήστου (90′ Τσάτσος), Γκούγκας, Καφετζής (85′ Δήμας), Αντωνόπουλος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Δάρρας, Τσιούλος, Χισάι,Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Αγγέλου (57′ Μπάκας), Τσαγιάννης (90′ Μπίκος), Κιάφα (52′ Αποστολόπουλος), Μπάρδι (89′ Καγιανάς).

 

Άνετα το Χαϊδάρι, 3-0 την Αθηναϊδα

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου πέτυχε την 2η σερί νίκη του με τον «υπηρεσιακό» Δημήτρη Διαμάντη στον πάγκο του. Η ομάδα του ΑΟΧ κέρδισε άνετα και εύκολα με 3-0 εντός έδρας την ουραγό Αθηναϊδα. Στο 30΄ ο Ρούπι πέρασε και τον τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το 1-0, ενώ στο 42΄ ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 «έγραψε» στο 74΄ ο Σκαραμάγκος με σουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο 40΄ έμειναν μα 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντωνίου με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σαμπατάκος, Χαλικιάς (46΄ Αλεβίζος), Κωνσταντίνου, Γκουντελίτσας, Γιαννουλάκης, Μουρεζίνης, Κοπανάς (71΄ Σκαραμάγκος), Χριστούλης, Ρούπι (46΄ Δράμι), Κοτσολάκος, Σπυρόπουλος (65΄ Καμπεράι).

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Γιακουμάκης, Τσελίκας, Αντωνίου, Κινδιλίδης (46΄ Περιφεράκης), Ζώης (31΄ Πανταζόπουλος), Κανδαλέπας, Μάντεσης (71΄ Χαλεπλιάν), Βαγγέλης, Ράπι (52΄ Λύρος), Δουδουμόπουλος, Τζήμας.

 

Ηττά Ήφαιστου 0-2 από Ρουφ

Ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ Ρουφ νίκησε 2-0 τον Ήφαιστο Περιστερίου και οι φιλοξενούμενοι απομακρύνθηκαν αισθητά από τις πρώτες θέσεις. Το 1-0 έκανε στο 68′ ο Τζώρτζης, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Μπένας (46′ Τομπουλίδης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Καραχάλιος (73′ Χίος), Καρυπίδης, Χατζής, Τζώρτζης (90′ Βλασταράκης), Παππάς (53′ Φωτόπουλος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σεράφης, Γεωργίου (63′ Τσιάνος), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι (90′ Πολίτης), Κυριακόπουλος (86′ Καλκανάκος), Ζώγκος, Κιτσόπουλος (69′ Τσαγρής), Νησαριώτης, Βελιανίτης, Ζαφειράτος.

 

Έμειναν στο 0-0 Τράχωνες και Άγιοι Ανάργυροι

Σε ένα μέτριο ματς με λίγες φάσεις, Τράχωνες και Άγιοι Ανάργυροι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι, που έμειναν για δεύτερο σερί αγώνα χωρίς νίκη, υποχώρησαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Βαρέσης, Τσολάκος, Στεργιάκος, Προμπονάς, Τσώνης, Ζυγοκώστας, Μπιμάι (68′ Τζουμάκας), Ρόκα (84′ Κουτσοβέλης), Πασάς (90′ Κακιώρης), Φατσέας (90′ Αυγέρης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Αποστόλου, Μαντίκος (63′ Παραράς), Γουβαλάρης, Καλογέρης, Σταυρόπουλος (46′ Μαρίνου), Παπαδόπουλος (68′ Λάλα), Γκεμίσης, Νταουτάι, Αλημπάς (73′ Μαρούσης), Κετσετζόγλου.

 

Ήττα εντός για ΑΟ Περιστερίου 1-2 από Διάνα

Σπουδαίο τρίποντο για την Διάνα Ηλιούπολης που επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Περιστερίου με 2-1.
Ο «Όμιλος» ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 26’ με σουτ του Γεωργακόπουλου μετά από πάσα του Κόρδα. Το 1-1 έγραψε στο 86’ με δυνατό σουτ ο Παριανός και στο 92’ ο Χ. Μπαλαφούτης με σουτ σημείωσε το τελικό 1-2. Στο 72’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπελέρης, όπως και στο 87’ ο Πλέστης. Στο 95’ το δρόμο προς τα αποδυτήρια πήρε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κόρρας. Μάλιστα επειδή είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Παριανός.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Κόρδας, Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Τασιούδης (73’ Ιατρούδης), Λέσι (89’ Κουτσούκου), Πλέστης, Σιδέρης, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Ζουμπουνέλης, Χύσα (76’ Βούτας), Τζιβελέκης (76’ Νικόλι), Μπελέρης, Καλουδιώτης, Χαλαζωνίτης (46’ Παριανός), Αναστασίου, Ντζαβίδας (70’ Α. Μπαλαφούτης), Χ. Μπαλαφούτης, Καλλέργης