Home Αγ. Βαρβάρα Μ. Γιάγκας: Ο Λάμπρος Μίχος «ηθικός αυτουργός» της κατάπτωσης του Δημοτικού Συμβουλίου
Μ. Γιάγκας: Ο Λάμπρος Μίχος «ηθικός αυτουργός» της κατάπτωσης του Δημοτικού Συμβουλίου

Μ. Γιάγκας: Ο Λάμπρος Μίχος «ηθικός αυτουργός» της κατάπτωσης του Δημοτικού Συμβουλίου

0
0

Με ανακοίνωσή της η Δυνατή Πόλη και ο Μ. Γιάγκας καταδικάζουν την σεξιστική επίθεση σε βάρος της γραμματέας του Δ.Σ. Σταυρούλας Μπαντούνα

Μία άκρως χυδαία και ανήθικη ενέργεια σημάδεψε τις Δημαιρεσίες του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Βαρβάρας στις 9/1, με τα σεξιστικά σκίτσα που ζωγράφισαν δημοτικοί σύμβουλοι πάνω στα ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης «Αγία Βαρβάρα – Δυνατή Πόλη», του Μιχάλη Γιάγκα, σε βάρος της νέας γραμματέας Σταυρούλας Μπαντούνα.

Με ανακοίνωσή της η «Δυνατή Πόλη» καταδικάζει το γεγονός και καταδεικνύει το δήμαρχο Λάμπρο Μίχο ως ηθικό αυτουργό.

Αναλυτικά αναφέρει: «Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την παράνομη, ανήθικη και χυδαία ενέργεια δειλών δημοτικών συμβούλων που κατά τη χθεσινή μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, επέδειξαν «τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες» και προσωπικές τους ορέξεις, ζωγραφίζοντας σε ψηφοδέλτια της παράταξής μας, σκίτσα προσβλητικού και σεξιστικού περιεχομένου, δείγμα της διαταραγμένης προσωπικότητάς τους.

Καταγγέλλουμε την Αντιδήμαρχο και εκπαιδευτικό, κα Αλεξάνδρα Φέγγη που με την τοποθέτησή της, όχι μόνο δεν καταδίκασε τις ανήθικες πράξεις και τους υπαίτιους ως γυναίκα, αλλά προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στη παράταξή μας που κατήγγειλε και δημοσιοποίησε το γεγονός, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο αυτούς που το έκαναν.

Τέλος, καταγγέλλουμε τον δήμαρχο Λάμπρο Μίχο, ως «ηθικό αυτουργό» της ηθικής κατάπτωσης του δημοτικού συμβουλίου γιατί αν και προσκλήθηκε και προκλήθηκε, όχι μόνο δεν καταδίκασε τη χυδαία συμπεριφορά των δειλών δημοτικών συμβούλων, αλλά αντιθέτως προσπάθησε, με τον ίδιο χυδαίο τρόπο, να  αποδώσει την ανήθικη πράξη σε δήθεν προβοκάτσια της δικής μας παράταξης. Δηλαδή το κάναμε μόνοι μας!!!!

Μάλλον περιγράφει το δικό του τρόπο σκέψης και κρίνει από τον εαυτό του…

Τους ίδιους καταδικαστέους ισχυρισμούς  αναπαράγει, σε χθεσινό του δημοσίευμα, το δημοσιογραφικό φερέφωνο της δημοτικής αρχής «Δικαιοσύνη σήμερα».

Από την αρχή της δημοτικής περιόδου, προσπάθησαν να μας συκοφαντήσουν για να μας κλείσουν το στόμα. Έστειλαν εξώδικα. Απείλησαν με μηνύσεις. Επιδίδονται σε τραμπουκισμούς και τώρα προχωρούν και  σε χυδαιότητες.

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Δεν ταιριάζει στην πόλη μας και τους ανθρώπους της αυτή η κατρακύλα.

Σας καλούμενα αντιταχθούμε στην απαξίωση θεσμών και ανθρώπων.